شایعه بازی انحصاری X360 یعنی Ryse دارای بخش multiplayer خواهد بود ؟؟؟

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

Ryse.jpg

خیلی وقته که از بازی انحصاری Crytek برای X360 خبری نیست ... عنوان Ryse که اخرین بار در E3 2011 و در جریان کنفرانس مطبوعاتی مایکروسافت و
با یک تریلر از پیش رندر شده برای عموم به نمایش در آمد ... یک بازی اول شخص رزمی که گفته میشه اکثر فنون رزمی رو میتونید توی اون انجام بدید
و متناسب با اون دشمن به شما پاسخ خواهد داد ... حالا این عنوان خیلی وقته که در سکوت کامل به سر میبرد ...

دیروز توجه برخی سایتها به رزومه کاری یکی از برنامه نویسان Ruffian Games ( سازنده ی فرانچایز Crackdown ) جلب شد که نشان میداد شرکت مذکور
طی یک قرارداد با کمپانی Crytec مشغول ساخت MAP های بخش multiplayer یک بازی مبارزه ای و رزمی اول شخص هماهنگ با موتور CryEngine برای
کنسول X360 هستند ... چیزی که بیشتر باعث شد مطمعن شویم آن همان Ryse هست ، ادامه ی آن مطلب بود که میگفت :

extensive use of the Xbox Live server platform and Kinect

همانطور که میدانید در E3 2012 بازی Ryse یکی از بازیهایی بود که اعلام شد تمرکز خاصی بروی کینکت داره و مضمون better with Kinect رو با خودش به
یدک میکشید ... حال که تمامی شواهد گفته شده ی این برنامه نویس Ruffian Games با عنوان Ryse همخوانی دارد ، باید دید Microsoft و یا Crytek خود
این موضوع رو به صورت رسمی اعلام میکنند یا نه ...

شما چه فکر میکنید ؟؟

منبع
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
اینم دقیقا قضیه ش مثل Agent برای PS3 ه که صرفا برای جنگ تبلیغاتی و اینکه یه چیزی در E3 داشته باشن که بگن اعلام شد و من مطمئنم این 2 تا بازی رو به هیچوجه در این نسل نخواهیم دید ... ( احتمالا اصلا وجود خارجی ندارند )

TLG سونی و یا AGENT راک استار و همین Ryse کرایتک هر سه توسط منتقدان عنوانهای جاه طلبی معرفی شدند ولی من موندم چرا ازشون خبری نیست !
من خودم خیلی دوست دارم این Ryse رو ببینم و یا AGENT !
نیما دستت درد نکنه ولی به نظرم باید به دنبال خبرهایی باشی که ادامه ی ساخت بازی رو تایید کنند :>:d

سوال اصلی اینه: بازی انحصاری 360 یعنی Ryse دارای وجود خارجی خواهد بود؟
:دی

بعد اونوقت Agent و TLG شما وجود خارجی دارد این انحصاری ها PS3 آیا؟ :-/:d

Gamescom رو که مایکروسافت کنفرانس نداره ، داره ؟
ماکروسافت نداره کرایتک که خودش میتونه نشون بده البته با کسب اجازه از ناشر که ماکروسافت باشه :d البته شاید تو Comic Con یه چیزی ازش نشون بدن دیگه :-/

آخرین ویرایش:
Gamescom رو که مایکروسافت کنفرانس نداره ، داره ؟
نگه اینکه کرایتک خودش کاری کنه

ماکروسافت نداره کرایتک که خودش میتونه نشون بده البته با کسب اجازه از ناشر که ماکروسافت باشه البته شاید تو Comic Con یه چیزی ازش نشون بدن دیگه
توی اون هم تا جایی که من شنیدم مایکروسافت نمایش بزرگی از HALO 4 داره و TOMB R که گفته میشه اسپانسر بازی TOMB R شده .

آخرین ویرایش:
ماکروسافت نداره کرایتک که خودش میتونه نشون بده البته با کسب اجازه از ناشر که ماکروسافت باشه :d البته شاید تو Comic Con یه چیزی ازش نشون بدن دیگه :-/
احتمالش هست که توی Comic Con یه چیزی ازش نشون بدن ولی همانطور که مهدی گفت توی وب سایت Major Nelson فعلا از halo 4 حرف زدن .. و گفتن که اونجا
halo برای شرکت کنندگان قابل بازی هست ... Gears of War: Judgment هم هست ولی حرفی از Ryse که فعلا نزده ... فکر کنم اگر بود حتما میگفت چون خیلی تاثیر داره .

انشالله بره نسل بعد چون اگه با موتور کراسیس باشه حتما شاهد همون افت فریک های شدید هم خواهیم بود

برو بابا چی چی بره نسل بعد شما ها وضعتون خوبه من باید تا 600 سال صبر کنم ارزون بشه بعد بخرمش
وضع من خوبه هه جک نگو ماهی 25 کل پولیه که بدست میارم خیلی خوبه با این وضع گرونی؟؟

آخرین ویرایش:
برو بابا چی چی بره نسل بعد شما ها وضعتون خوبه من باید تا 600 سال صبر کنم ارزون بشه بعد بخرمش:|
نفستون از جای گرم بلند میشه آیا؟:دی
بنظر من اگه این نسل بیاد بهتره ادامه ـش هم نسل بعد بدن بیاد:دی! مثلا مگین : با کینکت 2 این قابلیت ها اضافه شده!
اینطوری خیلی موثر تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or