بازی استراتژیک بهم معرفی کنید.

emad_chris

کاربر سایت
سلام عرض شد.
من یه بازی استراتژیک میخوام که از نظر گرافیک و محیط مثل age of Mythology باشه و توش بشه هواپیما و ... ساخت خلاصه های تکنولوژی باشه. چیزی خیلی مهمه اینه که بشه توش تمدن ایجاد کرد و خونه و غیره ساخت و این طور نباشه که تا بازیو شروع میکنی مجبور باشی لشکر کشی کنی.
منتظرم

بازی اینجوری اگه بخوای بازی سراغ دارم به نام rise of nation:rise of legend بازی خیلی معروفی هست . همه ی این خصوصیات رو داره فقط مال حدود 4 تا 5 ماه پیشه
ولی اگه بازی استراتجیک قشنگ میخوای تا حدود 1 ماه دیگه ئایسا بازی جنرال 3 وارد بازار میشه خدای بازی هست

سلام عرض شد.
من یه بازی استراتژیک میخوام که از نظر گرافیک و محیط مثل age of Mythology باشه و توش بشه هواپیما و ... ساخت خلاصه های تکنولوژی باشه. چیزی خیلی مهمه اینه که بشه توش تمدن ایجاد کرد و خونه و غیره ساخت و این طور نباشه که تا بازیو شروع میکنی مجبور باشی لشکر کشی کنی.
منتظرم
impire earth حالا چه شماره 1 و چه شماره 2................
راست كارته................

سلام عرض شد.
منتظرم

Supreme Commander - Total Annihilation - Civ4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or