بازی آنلاین shaiya

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها.
shaiya یه بازی آنلاین و بسیار زیبا به سبک mmorpg هستش مثل wow .
بازی واقعا گرافیک بالایی داره و به راحتی میشه تو ایران بازی کرد.
بازیش واقعا ارزش دانلود رو داره و به نظر من از سرورهای فری wow خیلی بهتره.چون باگ و لگ و چیت و... نداره و فقط تو 3 تا سرور بازی میشه.
ما تو سرور 3 هستیم.اگه خواستید بیایید سرور 3 و گروه Horde ها(Union Of Fury)
این لینک دانلود بازی که حدود 950 مگ هست :

کد:

http://www.onrpg.com/MMO/Shaiya

این لینک قابلیت resume داره.پس با یه نرم افزار مانند DAP بگیرید که راحت بتونید دانلود کنید.

این هم سایت خود بازی :

کد:

http://shaiya.aeriagames.com/

کلاسها و کاراکتر های بازی.
این بازی 4 race یا نژاد داره : human - elf - vail - nordein
که این نژادها کلا 12 کلاس دارن.
کلاسهای بازی :

alliances

Human - Fighter :
این کلاس همونطور که از اسمش معلومه جنگجو هست و در جنگهای نزدیک و استفاده از شمشیر و سلاحهای قدرتی تبحر داره.بیشتر در درگیری های فیزیکی شرکت میکنه.

Human - Defender : این کلاس هم مانند فایتر از قدرت فیزیکی و درگیریهای تن به تن استفاده میکنه و تانک خوبی در پارتی ها هستش.بیشتر روی قدرت دفاعی و فیزیکی اون کار شده.

Human - Priest:این همون کلاس priest معروفه.یک هیلر واقعی که توانایی هیل کردن و حتی زنده کردن مردگان و خیلی جادوهای قوی دیگه رو داره.

Elf - Ranger : کلاس رنجر یک کلاس فرز و بیشتر تکیه بر مخفی کاری و ضربه زدن با خنجر و استفاده از نیرنگ و جادوهای تاکتیکی و استفاده از کمین برای از بین بردن دشمنان است وبیشتر از خنجر یا چنگک برای نبرد استفاده میکند.

Elf - Archer : همونطور که از اسمش پیداست یک کماندار واقعی.متبحر در استفاده از سلاحهای دوربرد و کمان.اکثر جادوهای این کلاس نیز برای نبرد از راه دور است.

Elf - Mage : این هم همون کلاس mage معروف یا همون جادوگر خودمون هست.متبحر در جنگ با استفاده از جادوهای فوق العاده قوی و از بین بردن چندین دشمن به طور همزمان با استفاده از جادوهای مختلفی که دارد.

Hordes

Vail - Assassin : دارای تمام خصوصیات ranger ولی نقطه مقابل این کلاس در واقع نیمه تاریک این کلاس.

Vail - Pagan : دارای تمام خصوصیات mage ولی در نقطه مقابل آن در واقع دشمن mage .

Vail - Oracle : دارای تمام خصوصیات priest ولی در نقطه مقابل آن در گروه Horde ها یعنی میشه گفت هیلر horde ها.

Nordein - Warrior : یک جنگجوی قدرتمند و متبحر در استفاده از تمام سلاحهای جنگ تن به تن و تمام خصوصیات fighter و در نقطه مقابل.

Nordein - Guardian : دارای تمام خصوصیات defender که در بالا توضیح داده شد و در گروه مقابل یعنی horde ها.

Nordein - Hunter : دارای تمام خصوصیات archer و متبحر در استفاده از کمان و سلاحها و جادوهای راه دور در نبردها.

این توضیح رو هم بدم که تمام کلاسها هم مرد و هم زن دارن و قیافشون هم قابل تغییره.

توضیح آخر اینکه حتما mode Normal رو هنگام ساختن کاراکتر انتخاب کنید.چون هم جادوهای بیشتری داره و هم اسکیل پوینت بیشتری میده و بازی تو این مود جذابتر هست.

من هستم

اینجوری که تو تعریف کردی باید بازی جالبی باشه......

من زدم دانلود بشه فکر کنم تا فردا بتونم بازی کنم

اقا این بازی patch ..... از این جور چیزا باسه انلاین نمیخواد.....

سرور بدون لگ براش پیدا میشه ؟؟؟

250 مگ پچ داره که حتما باید بگیری ولی از نظر لگ خاطرت جمع اصلا لگ نداره حتی اگه دیال اپ داشته باشی.خودم هم اولش خیلی تعجب کردم ولی خیلی باحاله.
این بازی رو اتوماتیک و دستی میشه اپدیت کرد ولی من توصیه میکنم دستی باشه

برای این کار نیک است به سخنان اندیشمندان گوش فرا دهیم:

اول برنامه fullpatcher و patch ها رو دانلود کن

http://o2ps.diinoweb.com/files/o2ps/shaiya-patch/fullpatcher.exe

اینم ادرس پچ ها

ftp://72.55.188.180/patch

بعد نصب fullpatcher یک فولدری به نام patch در درایو c درست میشه
داخل اون این فایل ها و فولدر ها هست :
Filezilla server
shortcut to hosts
updateversion
patch = فولدر

خوب اینجا میرید پوشه patch و اون فایل های اپدیت(پچ ها) رو که دانلود کردید کپی میکنید اینجا
بعد فایل updateversion رو باز میکنید هر چی داره پاک میکنید اینو وارد میکنید

[version]
checkversion=3
updaterversion=16
patchfileversion=37

دقت کنید شماره ی اول(یعنی 3) و شماره دوم(یعنی )16 همیشه ثابت هستن.
شماره سوم هست که تو آپدیت ها تغییر می کنه.این شماره همیشه شماره ی
آخرین patch که دانلود کردید هست.مثلا الان برای بازی 37 تا پچ اومده پس شماره سوم
باید 37 باشه.فایل رو پس از تغییر save کنید.
حالا فایل shortcut to hosts رو باز کنید و خط آخرش رو یه جایی کپی کنید که بعدا لازم میشه.
بعد خط آخر رو به

#127.0.0.1 shaiya.patch.aeriagames.com

تغییر بدید و فایل رو save کنید.حالا updater بازی رو اجرا کنید و بذارید که بازی خودش رو آپدیت کنه.
در این حین باید آنلاین باشید چون بازی فایل status رو باید دانلود کنه.

وقتی دانلود تموم شد،خط آخر فایل shortcut to hosts رو به حال اول برگردونید(برای همین گفتم
یه جا کپیش کنید تا الان فقط paste کنید)

خوب بازی آپدیت شد.حالا نوبت به قفل nprotect میرسه که باید آنلاین آپدیت بشه و کاری در مورد اون
نمی تونیم بکنیم.nprotect خودش رو حدود 15 مگابایت آپدیت می کنه و به شما اجازه ی login کردن رو میده.

تصویر قبل از نصب پچ ها

اینم بعد از نصب پچ ها

حالا چرا توصیه میکنم دستی آپدیت کنی؟ چون سرعت اینترنتت کمه؛ اگه به هر دلیلی بازی پاک بشه باید بازی رو بعد از نصب آپدیت کنی. ولی وقتی به صورت دستی آپدیت میکنی اول باید پچ ها رو دانلود کنی. پس میتونی از پچ ها یک بک آپ بگیری و دیگه نیاز به دانلود کردنشون نداری.

بعد از آپدیت بازی و ثبت نام در سایت اصلی و تایید ایمیل میتونی وارد بازی بشی.
وقتی وارد شدی اول ازت یوزر/پس میخواد.همون یوزر و پس که تو سایت داری رو وارد کن
بعد باید سرور رو انتخاب کنی. میتونی با یک اکانت توی هر سه سرور بازی کنی ولی اگه تو یک سرور گروه هورد رو انتخاب کنی دیگه نمیتونی بری گروه الینس ها و برعکس. پس نگران نباش!
اگه میخوای همراه ما باشی بیا سرور 3
این بازی دو کلاس داره:
آدم خوبه ها alliance of light هستن که رنگشون سفیده و آدم بده ها union of fury یا همون hordeها که تیره تر هستن. تو hordeها رو انتخاب کن!حالا اصراری هم نیست ولی هورد ها لااقل چهارتا ایرانی میشناسی

بعد از دو-سه تا warning! وارد صفحه کارکتر میشی. اونجا یه کارکتر جدید بساز. Paganها و oracle ها توانایی جادو دارن؛ پگان ها قویترین جنگ جوهای از راه دور هستن ولی از راه نزدیک سه سوته میمیرن و اوراکل ها یه چیز متوسط تقریبا ضعیف هستن ولی به خودشون جون میدن و مرده ها رو زنده میکنن و تو بازی خیلی خاطر خواه دارن
بعد هم وارد بازی شو و کوئست ها رو تکمیل کن.

اگر سوالی یا راهنمایی لازم داشتی در خدمتیم

آخرین ویرایش:
اقا یک سوال!!!
این حداقل سیستم مورد نیازش چی هست؟
ممنون میشم اگه این رو بهم بگید؟!!:-":confused:
با سیستم ها p3 هم میشه بازی کرد.
کلا بازی عالیه هست.اینترنتت 64 من روون بازی میکنم.خود بازی اصلا لگ نداره.اگر هم لگ باشه مشکل از نته.
کلا بازی جالبیه.گرافیکش به wow نمیرسه ولی هر کسی بخواد wow بازی کنه باید لگ هاشو بهجون بخره.

تو سایت های دیگه بیشتر استقبال کردن.این سایت که کارش در مورد بازیه بعیده هیچکی نیاد بازیشو نگیره.از وارکرافت که خیلی بهتره با اون همه لگ و باگ
من چند تا عکس یه یه دمو میزارم ببینین حال کنید
2r7bp7l.jpg

2lvlfyt.jpg

اینم که دموشه
http://www.youtube.com/watch?v=Qe9QiEoORNE

تاپیک خوابیده ولی خوب باید بیدارش کرد تاپیکو دیگه !!
من اینو پارسال دان کردم ولی تازه امروز به فکر آپدیتش افتادم :دی
یه چند تا سوال !
از بازی هایی مثل متین2 یا wow بهتره ؟
مشکلی نداره و راحت میشه بازیش کرد؟
چند وقت یه بار آپدیت میشه ؟

لطفن یه نفر درباره این بازی بهم کمک نه دیو.نه شدم بخدا جبران میکنم کمکم کنین ایدی یاهو parmidapapi@yahoo.com و اگر با من دوس نداشتین بگین اینم ایدی پارسا parsa.parsa@yahoo.com دیگه بهونه ای نمونده عاشق این بازی هستم مردونگی و معرفت داشته باشین بازی shaiya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or