در پی مشکلاتی که در چند روز گذشته برای XBOX LIVE ایجاد شده بود مایکرو سافت اعلام کرده که به تمامی کاربران این سرویس بازی های آرکید مجانی می دهد.
متن کامل خبر
متن کامل خبر
علی جان فکر نکنم این طور بشه! چون این مشکلات بوجود اومده داره مجانی میده ارکید رو تا از فشارها کم کنه بعد که درست شد دوباره روز از نو روزی از نو!من دلیل پاک شدن پستمو نمی دونم چیه ! میشه یکی بیاد توضیح بده ؟ ( اگه بهتون جسارت نمیشه ! )
بازم سوالمو تکرار می کنم برای همیشه بازی های ARcade مجانی هست ؟
به خاطر اینکه این سوال شما از خنده دار هم یکم اونور تر بود! و یسری هم عقلشون به چششونه فقط و بعد از خواندن پست شما...من دلیل پاک شدن پستمو نمی دونم چیه ! میشه یکی بیاد توضیح بده ؟ ( اگه بهتون جسارت نمیشه ! )
بازم سوالمو تکرار می کنم برای همیشه بازی های ARcade مجانی هست ؟
اول اینکه لایو دو روزه درست شده.علی جان فکر نکنم این طور بشه! چون این مشکلات بوجود اومده داره مجانی میده ارکید رو تا از فشارها کم کنه بعد که درست شد دوباره روز از نو روزی از نو!
اول اینکه دانستن عیب نیست ندانستن عیب هستبه خاطر اینکه این سوال شما از خنده دار هم یکم اونور تر بود! و یسری هم عقلشون به چششونه فقط و بعد از خواندن پست شما...

فکر کنم اشتباه نوشتیاول اینکه دانستن عیب نیست ندانستن عیب هست
دوم اینکه سوال هر چقدر مسخره باشه باید بهش احترام گذاشت ( چیزی که به وفور ازش نام می برید ولی ظاهرا خودتون رعایت در حق بعضی ها نمی کنید ) و جوابشو داد حالا چه با تندی چه با خونسردی![]()