بازی «Star Wars» ساخته «Visceral Games» بخاطر سینگل پلیر بودن، کنسل نشده است

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
چند روز قبل بود که «EA» اعلام کرد، استودیو «Visceral Games» را خواهد بست. این استودیو همزمان بر روی عنوانی از سری «Star Wars» کار می‌کرد؛ بازی‌ای که قرار بود، یک عنوان سینماتیک به شیوه «Uncharted» باشد که در دنیای Star Wars واقع شده و «Amy Hennig» در حال کار بر روی آن بود.

Visceral-Games.jpg

بعد از این اتفاقات، حدس و گمان‌هایی شروع شد مبنی بر اینکه «EA» این عنوان را به دلیل سینگل پلیر بودن کنسل کرده است.

به هر حال، گزارشگر شناخته شده صنعت و اینسایدر آقای «Jason Schreier» توییتی منتشر کرده که این حدس و گمان‌ها را از بین می‌برد. وی اضهار داشت که این عنوان به دلیل سینگل پلیر بودن کنسل نشده است. او جزئیات بیشتری از اینکه چرا این بازی کنسل شده، نگفت؛ اما من فکر می کنم که با توجه به دقت ایشان، ممکن است به این نتیجه برسیم که احتمال لغو بازی بیشتر از از آنچه که در بتدا تصور می‌شد، باشد.

این عنوان قرار است با تغییراتی همراه شود و در آینده منتشر شود. شما می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد بسته شدن این استودیو، از این لینک به دست آورید.

منبع

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
با این حساب شاید خروجیشون درپیت بوده، اینا هم بعد ME:A چششون ترسیده گفتن از همین الان کنسلش کنن بدن یه تیم دیگه منجر به فاجعه جدید نشه.

به هر صورت تو اینجور موارد که یه بازی کنسل میشه یا تغییرات ساختاری پیدا میکنه همیشه حق با ناشر هست. چون اونا کسایی هستن که پول دادن، مارکت رو میشناسن و از روند پروژه مطلع بودن. مسلما مرض ندارن یه بازی خوب رو که میتونه بفروشه کنسل کنن تا هم خودشون صرر کنن و هم اعصاب گیمرها خورد بشه. باید چیز فاجعه آمیزی بوده باشه که این تصمیم رو گرفتن.

من میگم بخاطر همون سینگل پلیر بودنشه چون بازی مث dead space2 که ۶۰ میلیون دلار هزینش شده ولی فروشش ۴ میلیون نسخه باشه از شرکتی مثeaازش برمیاد حتی بازی خوبی هم باشه کنسل کنه
حیف میخاستیم استاروارز با سبک انچارتد دست پخت امی ببینیم:(

آخرین ویرایش:
یکی از دلالیش صدرصد همینه چون EA الان فقط دنبال مولتی پلیر بازی سینگل با بودجه بالا براشون صرف نمیکنه برلی همینم تغییراتی تو روند بازی ایجاد کردن و به نطرم اینم یک مسیر ناکجا ابادی میره با تمرکز رو مولتی پلیر و اخرش هم یک بازی متوسط میدن بیرون

• Like
Reactions: Romell
راست میگه. به خاطر مولتی پلیر نبودنش کنسل شده

خوب مگه EA نمیدونست بازی سینگل پلیره؟ الان که نفهمیده بگه ای وای سینگل پلیر ساختید؟ پس کنسل!! EA از اول میدونسته اینا دارن چی میسازن و قرار بوده چی بشه. پس قطعا بحث SP بودن مطرح نیست.

خوب مگه EA نمیدونست بازی سینگل پلیره؟ الان که نفهمیده بگه ای وای سینگل پلیر ساختید؟ پس کنسل!! EA از اول میدونسته اینا دارن چی میسازن و قرار بوده چی بشه. پس قطعا بحث SP بودن مطرح نیست.
عزیز دارم شوخی میکنم. و الا این ایراد شما به خود عنوان خبر هم وارده! درسته خیلی سرم نمیشه ولی انقدر هم دیگه گیج نیستم :)

من میگم بخاطر همون سینگل پلیر بودنشه چون بازی مث dead space2 که ۶۰ میلیون دلار هزینش شده ولی فروشش فقط ۴ میلیون دلار باشه از شرکتی مثeaازش برمیاد حتی بازی خوبی هم باشه کنسل کنه
حیف میخاستیم استاروارز با سبک انچارتد دست پخت امی ببینیم:(
فروشش 4 میلیون نسخه بوده نه چهار میلیون دلار:D

فروشش 4 میلیون نسخه بوده نه چهار میلیون دلار:D
البته واسه فهمیدن پولی که گیر EA اومده ضرب در 60 نباید کرد، معمولا از 60 دلار طرفای 20-30 دلار گیر ناشر میاد. البته با همون 20 دلار هم سود مند بوده؛ در صورتی که فکر کنیم کل 4 میلیون رو با قیمت کامل خریدن.

• Like
Reactions: IMANOKA
كلا اين استار وارز هاي سينگل محور به نحثي خاصي دورشون هست، همش كنسل ميشه
مثل استار وارز1313 كه حتي با اينكه گيم پلي ازش اومد بيرون اما كنسل شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amindead

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or