بازی «Battlefield V» در تاریخ 23 ماه می رونمایی می‌شود

MR Spidy

کاربر سایت
کمپانی «EA» که مدت‌هاست خبر از ساخت نسخه جدیدی از سری «Battlefield» می‌دهد، سرانجام این عنوان را تحت نام «Battlefield V» رسما تایید کرد.

3387844-8798848400-rendi-1024x576.jpg

بر این اساس، این بازی که همانند سابق توسط استودیو «DICE» ساخته می‌شود، در تاریخ 23 ماه می به صورت رسمی رونمایی خواهد شد. معرفی بازی به وقت ایران به طور دقیق در تاریخ 3 خرداد ساعت 30 دقیقه بامداد انجام می‌گردد. آخرین نسخه از سری بتلفید، عنوان Battlefield 1 بود که وقایع آن در جنگ جهانی اول اتفاق می‌افتاد، حال باید دید با این نام گذاری، DICE چه بازه زمانی را برای روایت حوادث بازی در نظر گرفته است. چند روز پیش، EA اعلام کرده بود که نسخه بعدی بتلفیلد دارای بخش داستانی نیز خواهد بود و باید دید رونمایی اولیه به معرفی این بخش می‌پردازد یا برای دیدن آن باید تا همایش E3 صبر کرد.

Read the whole post here.

هنوز اون تریلر بتل 1 یادم نرفته
عجب خفن بود :D
کلا همیشه تریلر و رونمایی های بتل خفنه=D>
بدجور منتظر ی بازی درست حسابی هستم. ی چی در حد بتل 3 بدکمپانی 2 =P~
کلا جنگ زمان حال ک سلاح های درست حسابی باشه>:)

این V یکم تو ذوقم میزنه که نکنه ویتنام باشه کع خیلی ضد حاله کاش جنگ جهانی دو باشه که احتمالش خیلی کمه یا ویتنامه یا مدرن:-s

این V یکم تو ذوقم میزنه که نکنه ویتنام باشه کع خیلی ضد حاله کاش جنگ جهانی دو باشه که احتمالش خیلی کمه یا ویتنامه یا مدرن:-s
احتمال 90% جنگ جهانی دوم هست
V همون نشان پیروزیه که تو جنگ جهانی دوم متفقین به عنوان نماد پیروزی استفاده میکردن
بعد ویتنام واسه یه بازی کامل به سیاست های دایس نمیخوره , اونا حداقل 2 سال میخان محتوا واسه بازی بدن , ویتنام نمیکشه اما جنگ جهانی دوم چرا

احتمال 90% جنگ جهانی دوم هست
V همون نشان پیروزیه که تو جنگ جهانی دوم متفقین به عنوان نماد پیروزی استفاده میکردن
بعد ویتنام واسه یه بازی کامل به سیاست های دایس نمیخوره , اونا حداقل 2 سال میخان محتوا واسه بازی بدن , ویتنام نمیکشه اما جنگ جهانی دوم چرا
دقیقا همینه نماد v یا جنگ جهانی دوم نماد متفقین یا حرف لاتین برای نسخه پنجم که جنگ مدرن هست.اما باتوجه به شایعات گذشته جنگ جهانی دوم محتمل تره

این احتمال هستش نسخه بعدی مربوط به جنگ جهانی دوم باشه ، اگر این طور باشه اولین نفر خواهم بود بازی رو پیش خرید خواهم کرد.

قول میدم اگر بازی مربوط به دوران جنگ جهانی باشه و گیم پلی بخش مولتی BF1 شاهدش باشیم با استقبال بی سابقه ای از این نسخه شاهد خواهیم بود.

یک کلیپ کوتاه در صفحه رسمی Battlefield منتشر شده، یک شخصیتی را نشان می دهد که با علامت دست اشاره می کنه سکوت کن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: CriRo7
اوفففف هایپ پوکید بابا چرا تاپیک نداره بازی حیف خودم با موبایلم وگرنه میزدم تاپیکشو
با توجه به کلیپ بهش ww2 میخوره

بالاخره دارم به ارزوم میرسم bf ww2=P~
یکم عجیبه توی مولتی پلیر طرف اومده بالا سرش میگه هیشش
یکمم از اهنگ تم جدید پخش میشه که خیلی باحاله

اوفففف هایپ پوکید بابا چرا تاپیک نداره بازی حیف خودم با موبایلم وگرنه میزدم تاپیکشو

ایول عکس دیدم، بالا تصویری از پرچم انگلستان ( آبی) رنگ و قرمز ( آلمان نازی) را نشان می دهد. جان یک WWII واقعی و خفن طرف هستیم .

این بازی رو خریدم .

• Like
Reactions: CriRo7

احتمالا ايموت سيستم يا انيميشن فينيشر تو بازي گزاشتن :-?

خوب باخیال راحت میریم سراغ بقیه شوتر ها
این عنوان هم مثل تمام بازی های ea در حال نابودیه
دقیقا مطمعنم میشه bf1 به علاوه ی مد ها جدید به همون اندازه پر مشکل و خسته کننده
خدا بیامرزه قدیم ea رو که همه بازیاش تک بود و همین طور خدارحمت کنه bf3 رو که آخرین بتل فیلد درست حسابی بود
برید یوتیوب لول کپ و جک فرگ رو ببینید که چه له لهی میزنن برای Bf3 حیف که نتونستن این عنوان رو درست ادامه بدن
ea چند ساله بازیاش یکی یکی در حال نابودیه

احتمالا واسه قسمت چاقو کشی نقشه هایی دارن :)
تو بتل 1 که قشنگ حرص آدم درمیومد ببینیم این یکی چی میشه

• Like
Reactions: ps34
خوب باخیال راحت میریم سراغ بقیه شوتر ها
این عنوان هم مثل تمام بازی های ea در حال نابودیه
دقیقا مطمعنم میشه bf1 به علاوه ی مد ها جدید به همون اندازه پر مشکل و خسته کننده
خدا بیامرزه قدیم ea رو که همه بازیاش تک بود و همین طور خدارحمت کنه bf3 رو که آخرین بتل فیلد درست حسابی بود
برید یوتیوب لول کپ و جک فرگ رو ببینید که چه له لهی میزنن برای Bf3 حیف که نتونستن این عنوان رو درست ادامه بدن
ea چند ساله بازیاش یکی یکی در حال نابودیه
كلي منتقد پرس هاي معتبر كه اون متا عالي رو براي بازي رقم زدن و اينهمه پلير انلاين نفهميدن مشكلات بازي رو ! ولي شما فهميدي ! bf1 يكي از موفق ترين و بهترين نسخه هاي سري بوده و مود operations بازي هنوزم كه هنوزم بهترين شبيه ساز ميدان جنگ در واقعيت هست! و به مراتب جذاب تر و قشنگ تر از بتل ٣ ! مطمئنا اين نسخه هم شاهكار خواهد بود و يه شوتر موفق ! شما هم كلا تو تاپيكاي مربوط به بازي هاي ea نيا چه كاريه وقتي اينقدر شاكي از بازي !

درود

عالیه، همان طور که پیشتر گفته بودم بازی مربوط به WWII هستش که خیلی هم عالیه بنده Pre-Order کردم این بازی زیبا .

قشنگ اومده امسال COD با خاک یکسان کنه.

• Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or