بازی‌های Darksiders و Red Faction در دستان استودیو Nordic Games!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2235_digital-hackery_t588.jpg

درود.

بلاخره بعد از مدت ها انتظار، تکلیف سری Darksiders مشخص شد و این بازی به خانه جدیدش یعنی استودیو Nordic Games نقل مکان کرد. این در حالی است که همگان منتظر خریدن این بازی توسط استودیو کرایتک بودند! ولی امروز NG این استودیو تازه تاسیس تواست یکی از مهمترین بازی‌های شرکت خود را از THQ خریداری کند. شایان ذکر است این استودیو سوای بازی دارک سایدرز، با پرداخا 4.9 میلیون دلار عناوین Red Faction, MX vs ATV و دیگر چیزها را از THQ خریداری نمود.

چندی پیش نیز این استودیو عناوین Painkiller و Gothic را ناشرش خریداری کرده بود. همچنین این استودیو ناشر باز Alan Wake برای PC نیز بود.

آخرین ویرایش:
احسنت!
20.gif

بلاخره از بلاتکلیفی دراومدن
این تصویره برای من که هنوز Darksiders 2 رو بازی نکردم کمی اسپویل نیست؟ /:)
بنظر میاد قسمتی از بازی باشه.

این تصویره برای من که هنوز Darksiders 2 رو بازی نکردم کمی اسپویل نیست؟ /:)
بنظر میاد قسمتی از بازی باشه.
نه این عکسه واسه اولای بازی هست، اسپویل نیست نگران نباش(باید بازی کنی تا بفهمی:d)

حالا این Nordic Games چکاره هست حالا؟ چی ساخته تا الان؟

با توجه به اینکه سازنده ها تو ساخت Alanke Wake PC با Remedy همکاری کردن، فکر نکنم چندان شرکت بی در و پیکری باشن.
ارزش ipهایی که پول براش دادن خیلی بالاست. بخصوص Darksiders.
امیدوارم آینده درخشانی منتظر این استودیو و Darksiders باشه.

فکر کنم این Nordic Games همون JoWooD سابق باشه.
همین که این IP ها هم صاحبی پیدا کردن هم بد نیست. با اینکه دیگه هیچوقت منتظر دارکسایدرزی با کیفیت Vigil نیستم...

خوب خیلی خیلی خوشحال شدم که یکی از بهترین بازی های عمرم (دارکسایدرز) از بلاتکلیفی در اومد ...
امیدوارم این شرکت روند صعودی این سری رو با خلاقیت خودشون حفظ کنه و یه بازی آبرومند بیرون بده که هم اعتبار کمپانیشون بالا بره و هم جماعت گیمر مستفیذ شن ...
هیچوقت هم راجع به یک بازی منتشر نشده قضاوت نکنید ... من که خوشبینانه به قضیه نگاه می کنم ... :)

خب استودیو NG فروم مربوط بازی Darksiders رو هم دایر کرد و از هوادران خواست تا بیان بگن دوست دارن بازی چه ویژگی های داشته باشه و چه چیزهایی نداشته باشه.

پست دادن یکی از کارکنانVigil بسیار جالب و در عیت حال تاسف بار هست.

[h=1]Darksiders[/h]

کاش بدن دست crytek usa. طبق گفته خودشون تیم هم برای تولید ندارن.
Naturally we dont have any sure plans for the future of the series as we dont even have a development team.
So for now we will be analysing the situation and try to figure out whats the best option.

One thing is sure: The tale of the four horsemen is not over!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or