بازیکنان در سراسر جهان حدود 1900 سال را صرف سری بازی Call of Duty کرده اند.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

شرکت بین المللی روابط عمومی Red Consultancy (که در زمینه تجارت و بِرند فعالیت می کند) به همراه شرکت Activision اطلاعات تصویری جالبی از سری بازی Call of Duty منتشر کرده اند.
این آمار و ارقام همه نسخه های این بازی را از Call of Duty 4: Modern Warfare تا نسخه آخر در بر میگیرد.

اطلاعاتی شامل:
100 میلیون نفر مشغول این بازی بوده اند که این مقدار حتی از تعدادی از پر جمعیت ترین کشورهای دنیا هم بیشتر است.
32,300,000,000,000,000 شلیک توسط بازیکنان انجام شده است.
31 بیلیون بار از بسته احیای جان استفاده شده که این تعداد با 15 هزار هرم جیزا و 100 دیوار چین برابری می کند.
بیش از 5 بیلیون ماشین در بازیها تخریب شده که با 5 برابر کل وسایل حمل و نقل موجود در جهان برابری می کند.
25 بیلیون ساعت بازی که با زمانی معادل 2.85 میلیون سال برابری می کند، این مقدار زمان که صرف بازی در این مجموعه شده حتی بیشتر از بازه زمانی آفرینش انسان می باشد.
روزانه بازیکنان در سراسر جهان چیزی حدود 1900 سال را صرف این بازی می کنند.
تعداد افرادی که بعد از game over شدن دوباره شروع به ادامه این بازی می کنند چیزی حدود 19,000,000,000,000,000 بار است که با رقمی معادل 266.816 ضرب در جمعیت فعلی کره زمین، برابری می کند.

1

تیترو مشکل داره !
متن : بازیکنان روزی ۱۹۰۰ سال ( جمعا ) cod بازی میکنن
تیتر : بازیکنان ۱۹۰۰ سال cod بازی کرده اند

آخرین ویرایش:
اعدادش خودش گویای همه چی هست :x تو حلق خودم و ..... :دی
تیترو مشکل داره !
متن : بازیکنان روزی ۱۹۰۰ ساعت ( جمعا ) cod بازی میکنن
تیتر : بازیکنان ۱۹۰۰ ساعت cod بازی کرده اند

نه اتفاقاً درسته که :دی
روزی 1900 ساعت !؟ :دی این که میانگین 2 ساعت برای هر نفر در نظر بگیریم نتیجه اش این میشه که CoD کلاً روزی 950 تا پلیر داره :دی

اعدادش خودش گویای همه چی هست :x تو حلق خودم و ..... :دی

نه اتفاقاً درسته که :دی
روزی 1900 ساعت !؟ :دی این که میانگین 2 ساعت برای هر نفر در نظر بگیریم نتیجه اش این میشه که CoD کلاً روزی 950 تا پلیر داره :دی

نه داداش ! بازم مشکل داره !!
حواسم نبود سال رو نوشتم ساعت !
تو تیتر ، روزانه ، باید درج شه

اولین بار تو زندگیم به چیزی به اسم Quadrillion بر میخورم :laughing:
پ.ن:
خبر مالِ 3-4 روز پیشا بود DS چرا امروز خبر رو گذاشته ؟! /:)
نه داداش ! بازم مشکل داره !!
حواسم نبود سال رو نوشتم ساعت !
تو تیتر ، روزانه ، باید درج شه
آزه ، الآن اینی که شما میگی درسته :دی
خیلی دوست دارم امار bfرو بدونم
جداً فکر میکنی با این اعداد EA جرات میکنه چیزی بده بیرون ؟! :-/
یادش بخیر پارسال که آمار آخر سال XBL رو دادن MW 2 تو 10 تا بود و BF3 نبود ;)) اختلاف زمانی اومدنشون هم خودتون حساب کنید :دی

اینجوری باشه قطعا به قول بچه های پردی.س بتل بهتره که
گفتم که تو یه تاپیک یه گیمر داره پردیس سایتش حرفه ای ترین گیمر هست الان بهش از کال بگی چون فن بتل هست از پا در میاردتون خیلی حرفهای هست اصلا دیدیدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or