بازیهای ساخته شده توسط Unreal Engine 4 بروی WiiU اجرا نخواهند شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirsaman2

کاربر سایت
نینتندو فکر میکنه که Wii U نسل هشتم بازیها را شروع کرده و برخی دیگر از مردم فکر میکنن که WiiU نسل هفتمه و این دستگاه را بعنوان کنسول نسل حاضر میشناسن . ممکنه که ما به جواب واقعی پی ببریم . اول از همه بازی هایی مثل Battlefield 4 ، Dragon Age3 و نسخه بعدی Mass Effect که از انجین Frosbite 3 استفاده میکنن همگی روی WiiU اجرا نمیشن . و انجین بعدی Unreal Engine 4 هستش که شرایطی مشابه Frosbite 3 داره.
Mark Rein در GDC به سوالی مبنی بر اجرای UE 4 روی WiiU پاسخ داده :

ها ها ها ....نه منظورم اینکه متاسفم ، این انجین روی این کنسول اجرا نمیشه ، ما انجین UE 3 روی WiiU داریم و این انجین خالق انواع بازی های فوق العاده ست . هنوز بازی های زیادی توسط این انجین در حال تولیدن . این انجین بخاطر UE 4 از بین نرفته ، اما هدف ما برای UE 4 کنسول های نسل بعده . اگه شما می خواهید بازی ای روی Wii U بسازید ، ما UE 3 رو داریم ....."

خوب تمام این صحبت ها ما رو یک قدم به سمتی میبره که نشون میده این یه کنسول نسل حاضره و حتی بنظر میرسه این اتفاق باعث بشه کنسول جدید نینتندو بازی های AAA رو بدلیل کهنه بودن از دست بده.

Unreal-Engine-4.jpg

VG247

ویرایش مدیر:
1. در هیچ کجای نقل قول نگقته که UE4 روی Wii U اجرا نمیشه، گفته برنامه کمپانی برای UE4 روی کنسول های نسل بعده. یعنی PS4 و Xbox ـه بعدی.
2. این چطور نگارش و تنظیم خبر هست؟
3. اینو قفل میکنم، در ارسال های بعدیتون هم در زمان ترجمه تحریف نکنید و خبر رو هم درست تنظیم بفرمایید.
4. در دیالوگتون هم با دیگران یا درست حرف بزنید و به مخاطبتون احترام بگذارید، یا اصلا حرف نزنید اگر تواناییش رو ندارید. "چرا جوک میگی؟" دیگه چیه؟

دارکفیلد

Last edited by a moderator:
یعنی چی خبر رو دستکاری می‌کنید کی گفته اجرا نمیشه؟
کی گفته کهنه؟
تا کی به این کاراتون ادامه مدید
یکم با فونت بزرگتر و عامیانه‌تر ترجمه می‌کردید دور هم بودیم حالا:|

کی گفته کهنه؟
کجای خبر رو من دست کاری کردم
چرا جوک میگی ؟
طرف گفته نمیاد ، اجرا نمیشه و یا هرچی
جفتش یه معنی میده

کجای خبر رو من دست کاری کردم
چرا جک میگی ؟
طرف گفته نمیاد ، اجرا نمیشه و یا هرچی
جفتش یه معنی میده
درست صحبت کن اولا
دوما کجا گفته Can not run یا همچین چیزی؟ یا won't? کی میگه یک معنی میده چرا خبررو دستکاری می‌کنید الکی جملات عشقی به کار می‌برید؟ فقط ذهن کاربرو مسموم می‌کنید

این نینتندو فکر کنم این نسل نتونه کاری کنه و خیلی زود از رقابت حذف بشه!

درست صحبت کن اولا
دوما کجا گفته Can not run یا همچین چیزی؟ یا won't? کی میگه یک معنی میده چرا خبررو دستکاری می‌کنید الکی جملات عشقی به کار می‌برید؟ فقط ذهن کاربرو مسموم می‌کنید
مسموم !:))

حال و حوصله بحث کردن با فنای nintendo رو ندارم

آقایون دوستان
گیمرها ی محترم
این کنسول خداست
اصلا کهنه نیست

دیگه بحثی با هیچ فنی ندارم

کی گفته کهنه؟
یکم با فونت بزرگتر و عامیانه‌تر ترجمه می‌کردید دور هم بودیم حالا:|

اتفاقا خبر درست ترجمه شده . شما اصلا title خبر رو بخونی همچی دستت میاد
You will not be able to play Unreal Engine 4 games on Wii U

خواهشا فن بازی در نیارین . اینکه Wii Uدر حد و اندازه کنسول های نسل بعد نیست و قدرت اجرای UE4 نداره گویا هست .

اشکالی نداره اجرا نشه نینتندو هدفش از ساخت wii u ارائه ی گیم پلی جدید بوده و هیچ ادعایی در مورد قدرت wii u نکرده

---------- نوشته در 01:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

قدرت اجرای UE4 نداره گویا هست
برای اطلاع بگم انریل 4 روی سخت افزار های ضعیف هم اجرا می شه مثل ایفون

اتفاقا خبر درست ترجمه شده . شما اصلا title خبر رو بخونی همچی دستت میاد

خواهشا فن بازی در نیارین . اینکه Wii Uدر حد و اندازه کنسول های نسل بعد نیست و قدرت اجرای UE4 نداره گویا هست .
قابل بازی نبودن با اجرا نشدن خیلی فرق داره این رو بدونید. فن بازی چیه
...
دستکاری خبر تا این حد؟!

درود

این وسط من یک چیزی بگم ، وی یو یک چیزی بین نسل هفتم و نسل هشتمه . یک پل ارتباطی هست . پس الکی بحث های بی مورد نکنید .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or