شایعه بازگشت Cate Archer?

Roter Jäger

کاربر سایت
شاید کمتر کسی این روزها با Cate Archer معروف آشنا باشد، کاراکتری که در سایت های متعددی لقب نزدیکترین کاراکتر زن جاسوس به جیمز باند را گرفت.
قهرمان بازیهای جاسوسی و محبوب No One lives forever که زمانی جزو بهترین شوتر های اول شخص بازار حساب میشد الان نزدیک به 10 سال است که بازنشست شده، کسی دقیقا نمی داند که Lisence بازیهای NOLF در دست کدام شرکت است(احتمال زیاد دست Activision ) و هیچ خبری از ادامه ای از این بازی وجود نداشته تا هفته پیش که رئیس استدیو Night Dive در مصاحبه ای اعلام داشت که "با وجود اینکه نمی توانیم راجع به برنامه های آینده صحبتی بکنیم، باید بگیم که این بازیها برای تمام اعضای تیم ما عزیز هستند و بدون شک بازگشت اونهارو دوست خواهیم داشت".
No One Lives Forever Resurfaces Through Trademark Filings - IGN

نظر شما چیست؟ آیا شما نیز میخواهید که Cate Archer ه با مزه و اقوا کننده رو دوباره در دنیای بازیها مشاهده کنید؟

wow
اگه تایید بشه، بعد از خبر تایید SC جدید و Crysis جدید و ME جدید، بهترین خبر گیمینگ سال میشه واسم!:دی
یه دنیا خاطره پشت این بازیه واسم. حیف که اگه ساخته بشه دیگه به دست Monolith ساخته نمیشه ولی امیدوارم اون حس طنز گونه اش رو حفظ کنه. در سبک Comedy-Action خیلی وقته بازی قابل توجهی نداشتیم و فکر کنم آخرین عنوان درست حسابیش همین NoLF بود.
امیدوارم خبر صحت داشته باشه و به زودی شاهد معرفیش باشیم.

وای ایول .:groupwave:

حالا خدا کنه معرفی بشه در کنارش E3 بیاد syphon ****** و SC و 007 جدید معرفی بشه سال عرضه این بازی ها برای من یه نفر بهترین سال تمام عمر گیمریم میشه .:bighug:

اگه MGS هم تو اون سال عرضه بشه دیگه کلا من هیچی نمیخوام .:d

بادش بخیر . نسخه فارسی شده این بازی تو زمان بچگی. هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم . ( با صدای دوبلور های معروف) .

آخرین ویرایش:
تیتر خبر از ایناس که با احساسات آدم بازی میکنه:d
ولی در کل night dive بازیهای قدیمی رو رو استیم عرضه میکنه وگفتن امیدوارن بازیا دوباره عرضه شن ( re-release) . یعنی در بهترین حالت اگه مشکلات حقوقی و این جور چیزا حل بشه قراره دو نسخه ی بازی رو استیم عرضه شه.

آخرین ویرایش:
تیتر خبر از ایناس که با احساسات آدم بازی میکنه:d
ولی در کل night dive بازیهای قدیمی رو رو استیم عرضه میکنه وگفتن امیدوارن بازیا دوباره عرضه شن ( re-release) . یعنی در بهترین حالت اگه مشکلات حقوقی و این جور چیزا حل بشه قراره دو نسخه ی بازی رو استیم عرضه شه.

چه دیدی؟ اگر Re-master بازی فروش کرد شاید به فکر ساخت یه ادامه ای چیزی بودن 8->

دوبلش ما شرکت نوین پندار بود :دی عجب فلش بکی شدم یه لحظه :دی

آره یادمه یه باکس خیلی خوشگل هم داشت که عکس خود کیت آرچر روش بود....بعد یادمه توی بیمارستان داشت یه کتاب میخوند اون رو ترجمه کرده بودن اسم روش رو "چگونه یک جاسوس باشید" .....اولین و آخرین بازی دوبله شده ای بود که انجام دادم با اینکه سالها با شرکت نسل برتر و دارینوس کار کردم بعدش.

وای که چقدر بازی قشنگی بود! دوبله ی این بازی با مافیا یک رو هم هرگز فراموش نمی کنم! مرحله ی سیبری و هندش هم که فراموش نشدنی بود:x
حیف هست که ادامش ساخته نشه!

NOLFE یکی از بهترین دیالوگ های کمدی رو داشت! تو شماره دومش یه مرده بود که میخواست میمونش رو به کیت بندازه، تا دیدش گفت هی تو، قیافت شبیه کسایی که میخوان میمون بخرن!:دی تا یه هفته به این میخندیدم!:دی

من کلا عاشق تم جاسوسی هستم. The Agency رو هم دوست داشتم چون منو یاد این بازی مینداخت. هرچند سونی کثافط کنسلش کرد. در هر صورت امیدوارم راست باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or