بازگشت به ریشه ها

• Thread starter Thread starter Vault
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Vault

کاربر سایت
این بحث برای طرح یکسری سوال انسان شناسی و روانشناسی و رسیدن به نتایج مهمی ایجاد شده

OIG1.jpg

تصویر کنید با گروهی و یک قطار مستحکم در حال سفر به مقصدی هستید و مدت کوتاهی رو برای انجام کاری در ایستگاهی متروکه توقف کردید هوا تاریک سرد و بارونیه اما حس خوبی رو در اون لحظه دارید
تا حد امکان سعی کنید عمیق تر به این چند سوال جواب بدید.

سوال1: داخل ایستگاه ایستادید و دارید به قطار نگاه می کنید. دوست داشتید مقصد این قطار به کجا باشه؟ از دید خودتون هرکجایی که فکر میکنید و هر جوابی میتونید بدید نیاز به منطقی بودن و واقعی بودن نیست ...

سوال2: چه کسانی رو دوست داشتید در این قطار و سفر با شما باشن؟ چه شخصیت هایی چه از نزدیکان و دوران گذشته چه از فیلم و بازی و ...

سوال3: اگه بخواهید عمیق تر نگاه کنید دلیل انتخاب افرادی که دوست داشتید در این سفر کنار شما باشن چی بوده؟

سوال4: دوست داشتید این سفر چقدر طول بکشه؟ چند روز؟ چند ماه؟ یا بیشتر ...

سوال ها به مرور بیشتر و عمیق تر میشه هدف رسیدن به جمع بندی و شناخت بیشتر ریشه های شخصیتی گیمرهاست. دسترسی عمیق تر به نقاط مشترک و ترس ها و احساسات و ... اشخاص مخصوصا افراد علاقه مند به بازی که همیشه دنبال تجربه جهان های متفاوت هستن.

آخرین ویرایش:
جواب من ربط به گیم ها نداره فضایی هم که شما ترسیم کردید بیشتر به فضای بازی های METRO شبیه هست
با این حال به طور خلاصه جواب من اینه
1. نیویورک
2.واچوفسکی ها و یک نفر
3.جهان بینی این شخصیت ها رو دوست دارم و میخوام بدونم چه چیزهایی در ذهنشون میگذره.
4.چون خسته نمیشم از مصاحبت با این ها دوست دارم این قطار قطار ابدی باشه ولی اگر اجباره جایی متوقف بشه همونطور که گفتم نیویورک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or