بازگشتي دوباره|نقد و بررسي Resident Evil Revelations 2

به نظر شما ايا اين بازي به ريشه ها برگشته؟

• بله

رای‌ها: 5 33.3%
  • تقريبا

رای‌ها: 4 26.7%
  • خير

رای‌ها: 6 40.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    15

Saee xbox 360

کاربر سایت

ResidentEvilRevelations2.jpg

خوب،همانطور كه ميدانيد جديدترين نسخه از بازي محبوب و پرطرفدار سري Resident Evil يعني بازي Resident evil revelations2 منتشر شد و طرفداران را بسيار خوشحال كرد. در ابتدا ما يك نيم نگاهي بر اين سري مي اندازيم:
اولين نسخه بازي resident evil1 بر روي ps1 امد و شروعي براي اين بازي بود كه خيلي زود پرطرفدار ترين بازي ps1 شد بعد از اين موفقيت نسخه دوم اين عنوان به دنباله ي نسخه اول امد و باز هم جزو پرطرفدارترين بازي ها شد و بعد از ان يكي از خاطره انگيزترين نسخه هاي اين سري با نام Resident Evil 3 منتشر شد كه با باس معروفش يعني نمسيس براي هميشه در دل گيمر ها جا پيدا كرد البته بعد از نسخه سه اسپين اف هاي زيادي منتشر شدند كه ديگر در اين متن نميتوان نام برد بعد از نسخه سه نوبت به نسخه چهار ميرسد نسخه اي كه به عنوان بهترين نسخه از اين بازي ساخته شد و خيلي ها از ان به عنوان بهترين بازي تاريخ از ان ياد ميكردند و با نواوري هايش و اكشن تر شدن بازي از طرفي به بازي كمك كرد و از طرفي هم نه زيرا نسخه بعدي بازي يعني نسخه پنج با استفاده از اكشن بيشتر نتوانست به موفقيت هاي قبل برسد ولي capacom باز هم به كار خود ادامه داد و Resident Evil 6 را بيش از پيش اكشن كرده و باعث تنفر طرفداران شد ولي دراين ميان نسخه اي بود كه با وجود اسپين اف بودن توانست خوب بدرخشد و اعتبار را دوباره برگرداند resident evil revelation و حال نسخه جديد اين عنوان با اميد اينكه بازي به ريشه ها بازگردد امده و در اين امر شكست نخورده
اميدى در تاريكى
capcom سعي كرده با جمع اوري المان هاي بازي هاي مختلف در كنار هم يك بازي عالي درست كتد كه در اين امر موفق نيز بوده المان ها از بازي هاي the last of us- walking deadوهمين طور سوژه فيلم lost استفاده كرده تا بتواند يك بازي از هر نظر عالي درست كند
دو دوست،دو يار
يكي از نقاط قوت بازي وجود دو نفر دربازي مانند بازي last of us است كه كمك زيادي به بازي كرده است مثلا در درگيري ها يار كمك شاياني به پشت سر گذاشتن درگيري ميكند و صد البته از اين مهم تر اين كه يار خود تنها دختري كوچك است و اين حس بازي را دوچندان ميكند و هوش مصنوعي يار هم در سطح بالايي قرار دارد و سوئيچ كردن بين دو كاركتر در بازي هم بسيار عالي است و هر كاركتر هم قابليت هاي مخصوص به خود را دارد مثلا natalia ميتواند وحود دشمنان را حس كند و البته نميتوان يار خود را به حال خود ول كرد زيرا در مواقع زخمي شدن بايد به او كمك كرد وگرنه خواهد مرد
Resident-Evil-Revelations-2-6-1280x726.jpg

اسلحه گرم كمتر،درگيري تن به تن بيشتر
چيزي كه باعث شكست نسخه هاي قبلي بود استفاده بيش از حد اسلحه گرم و اكشن زياد بود اما خوشبختانه در اين نسخه استفاده از اسلحه گرم كمتر و از اسلحه سرد بيشتر شده دركل استفاده از اسلحه سر لذت بخش تر است و حس بهتري به ادم ميدهد و مبارزات بازي فوق العاده عالي و شاهكار است و بسيار طبيعي دركل بازي گيم پلي عالي دارد و كاملا يونيك است
موسيقى عالي،فكر نكنم
با اين كه بازي از همه جهات خوب است اماموشيقي بازي زياد جاي تعريفي ندارد ولي با اين حال خوب است ولي حس ترس را به ادم القا نميكند دركل ميتوانستند روي اين قسمت بيشتر كار كنند تا بتوان از بازي بيشتر لذت برد و بيشتر بتوان از حس نرس بازي استفاده كرد زيرا اين بازي پتانسيل يك موسيقي عالي را داشت
داستان : كليشه اي كليشه اي كليشه
نميدانم چرا چند وقت است كه بازي ها به يك داستان رفته (گم شدن دريك جزيره )مانند tomb raider و lost و .... ولي باز با اين حال نحوه روايت داستان عالي است و شما را خسته نميكند و با استفاده از شخصيت هاي مختلف نحوه روايت را عالي كرده است دركل اگر جزو كساني باشيد كه داستان برايتان مهم است بازي را بخريد
گرافيك عالي مثل هميشه
گرافيك عالي است و بافت ها هم نسبتا خوب هستند و طراحي چهره ها عاليست و همين طور طراحي زامبي ها كه بهترين شكل ممكن انجام شده ولي در بعضي جاها بافت ها ضعيف هستند و بازي به طور زيادي افت فريم دارد
سخن اخر
اگر از ان دسته كساني هستيد كه سبك و سياق رزيدنت اويل خوشتان نمي ايد ممكن است از اين بازي خوشتان بيايد زيرا گيم پلي بازي تقريبا با قبلي ها فرق ميكند و اگر از ان كساني هستيد كه به خاطر دو نسخه قبلي از بازي زده شديد مطمئناً اين بازي جبران خواهد كرد
نمره:8.5
معايب :موسيقي نسبتا بد
افت فريم شديد
داستان تقريبا كليشه اي
مزايا:گيم پلي عالي
گرافيك قابل قبول
استفاده از دو كركتر
كمبت عالي
با تشكر از شما saee xbox 360

آخرین ویرایش:
شما ميگي اگر از اويل بدت مياد اين بازي رو بكن خوشت مياد با اين حرفت يه جوري كفتي كه بهترين رسيدنت تاريخه ولي وقتي كسي با لازي اي مثل رزيدنت٤ از اين بازي خوشش نيومده كه نميتونه با روليشن دو از اين بازي خوشش بياد. از اون جايي كه منو ميشناسي بيخودي نظر الكي مثل بقيه تاپيك ها نده درست جواب بده:d

ممنون عزیز.فقط:

قبول ندارم زیاد...فقط رو بعضی سیستم ها اینطوری بود:d

بازی در حد سال 2011 هم نبود گرافیکش:|
من افت فريم تو كنسول منظورم بود تو كتسول شديدا افت فريم داره ولي كيفييت بافت ها بد نبود و من تو گرافيك اعم از اين موارد به طراحي هم اشاره داشتم كه طراحي زامبي ها و كاركتر و محيط در حد بسيار بالايي خوب طراحي شدن

- - -ویرایش - - -

شما ميگي اگر از اويل بدت مياد اين بازي رو بكن خوشت مياد با اين حرفت يه جوري كفتي كه بهترين رسيدنت تاريخه ولي وقتي كسي با لازي اي مثل رزيدنت٤ از اين بازي خوشش نيومده كه نميتونه با روليشن دو از اين بازي خوشش بياد. از اون جايي كه منو ميشناسي بيخودي نظر الكي مثل بقيه تاپيك ها نده درست جواب بده:d
من كي گفتم بهترين رزيدنت تاريخ :| گفتم از اون پنج و شش بهتره و داره به ريشه ها برميگرده حالا هي بگو تو كه خودت تو عمرت يه رزيدنت هم بازي نكردي اخه چرا نظر ميدي

آخرین ویرایش:
انصافا بنظرم دیگه بازگشت به نسخه های اصلی رو باید تو بازی های اینچنینی فراموش کرد. RE-rv2شاید استرس و ترس شماره های اول رو نداشت ولی داستان خوب و روایت خوب تر از اون رو تو بازی شاهد بودیم حداقل یک بازی واقعا جذاب بود که خسته کننده نبود دقیقا مثل SH-DPاون هم بازی ترسناکی نبود ولی داستان و جذابیت بازی طوری بود که تا اخر بازی می کشید مخاطب رو . دقیقا RE-rv2 هم همین طور بود.

درباره کلیشه ای بودن که گفتید بگم همین داستان های کلیشه ای فعلا از محبوبیت بیشتری برخوردارن بنظرم این جور شماره های از بازی که در کنار خط اصلی داستان پیش می ره بهترن برای نمونه شماره4 که در کنار خط اصلی پیش می رفت و با یک جریان موضوع جدید روبه رو بودیم چقدر عالی بود .

یه نکته دیگه انصافا دشمن های بازی هم خوب بودن یه چیزی در حد شماره 4 بودن با درگیر شدن باهاشون یاد شماره4 می افتادم:d. از دشمن های شماره5 و6 که خیلی بهتر بودن.:|
موسيقي نسبتا بد
بعد از 4 شماره اول بخصوص بعد از شماره 3 تاثیر موسیقی به شدت تو بازی کم شده دیگه نمی شه از این انتظار خاصی داشت. ولی موسیقی این شماره خوب بود بنظرم.

==================================
در اخر من که دیگه انتظار بازی ترسناک در حد 3 شماره اول ندارم فقط انتظارم یه بازی عالی مثل RE-rv2و شماره 4 هست که تقریبا به ریشه ها نگاهی داشته باشن.

انصافا بنظرم دیگه بازگشت به نسخه های اصلی رو باید تو بازی های اینچنینی فراموش کرد. RE-rv2شاید استرس و ترس شماره های اول رو نداشت ولی داستان خوب و روایت خوب تر از اون رو تو بازی شاهد بودیم حداقل یک بازی واقعا جذاب بود که خسته کننده نبود دقیقا مثل SH-DPاون هم بازی ترسناکی نبود ولی داستان و جذابیت بازی طوری بود که تا اخر بازی می کشید مخاطب رو . دقیقا RE-rv2 هم همین طور بود.

درباره کلیشه ای بودن که گفتید بگم همین داستان های کلیشه ای فعلا از محبوبیت بیشتری برخوردارن بنظرم این جور شماره های از بازی که در کنار خط اصلی داستان پیش می ره بهترن برای نمونه شماره4 که در کنار خط اصلی پیش می رفت و با یک جریان موضوع جدید روبه رو بودیم چقدر عالی بود .

یه نکته دیگه انصافا دشمن های بازی هم خوب بودن یه چیزی در حد شماره 4 بودن با درگیر شدن باهاشون یاد شماره4 می افتادم:d. از دشمن های شماره5 و6 که خیلی بهتر بودن.:|

بعد از 4 شماره اول بخصوص بعد از شماره 3 تاثیر موسیقی به شدت تو بازی کم شده دیگه نمی شه از این انتظار خاصی داشت. ولی موسیقی این شماره خوب بود بنظرم.

==================================
در اخر من که دیگه انتظار بازی ترسناک در حد 3 شماره اول ندارم فقط انتظارم یه بازی عالی مثل RE-rv2و شماره 4 هست که تقریبا به ریشه ها نگاهی داشته باشن.
خيلي ممنون بالاخره يه پسته مثبت رسيد من دقيقا با حرف هاي شما موافقم دقيقا هم همينو ميگم اين بازي به ريشه ها داره بازميگرده و بنظرم اگه اين راه رو ادامه بده موفق ميشه به نظرم رزيدنت به جاي نسخه اصلي همين فرعيارو پيش ببره كافيه

من افت فريم تو كنسول منظورم بود تو كتسول شديدا افت فريم داره ولي كيفييت بافت ها بد نبود و من تو گرافيك اعم از اين موارد به طراحي هم اشاره داشتم كه طراحي زامبي ها و كاركتر و محيط در حد بسيار بالايي خوب طراحي شدن

- - -ویرایش - - -

من كي گفتم بهترين رزيدنت تاريخ :| گفتم از اون پنج و شش بهتره و داره به ريشه ها برميگرده حالا هي بگو تو كه خودت تو عمرت يه رزيدنت هم بازي نكردي اخه چرا نظر ميدي به جا برو سر اون درست نمرت هشت نشه اخه نميدونم من هر تاپيكي يا پستي ميزنم تو مياي توش به پست منفي ميزني يه بار ديگه بكني به مدير سايت ميگم
شما كه مياي توي هر تاپيكي كه من نظر ميدم ميگي به نظر ديگران احترام بگزار خودتم رعايت كن و درست جواب ادمو بده نه با چيز هايي كه خودتم ميدوني حرف هاي الكي اي بيش نيست مياي حتي توي تاپيك خودت اسپم ميدي. درست جواب بده تا جايي هم كه ميدونم شما هستي كه همش افتادي دنبال من و هر جا نظر ميدم الكي حرف ميزني پس منطقي باش.وقتي كسي بهت از تاپيكت ايراد ميگيره نپر بهش نقدتو درست كن و من نميدونم معني شما از جمله ي (اگر از رزيدنت بدتون مياد با بازي كردن اين نسخه خوشت ن مياد) چيه.حالا شما با مسئله هاي(خودتم ميدوني دروغه)و درباره بازي نيست و خارج از سايته بي خودي مطلبتو زياد نكن.
حالا با انتظاري كه ازت دارم ميدونم اين پستو اسپم ميدوني ولي بدون نيستو يه پيشنهاد دوستانه بود و نظر شخصيه منه نيومدم به زور بهت بگم تغيير بده نقدتو.

با تشكر(به قول خودت به نظر ديگران احترام بزاريم).

شما كه مياي توي هر تاپيكي كه من نظر ميدم ميگي به نظر ديگران احترام بگزار خودتم رعايت كن و درست جواب ادمو بده نه با چيز هايي كه خودتم ميدوني حرف هاي الكي اي بيش نيست مياي حتي توي تاپيك خودت اسپم ميدي. درست جواب بده تا جايي هم كه ميدونم شما هستي كه همش افتادي دنبال من و هر جا نظر ميدم الكي حرف ميزني پس منطقي باش.وقتي كسي بهت از تاپيكت ايراد ميگيره نپر بهش نقدتو درست كن و من نميدونم معني شما از جمله ي (اگر از رزيدنت بدتون مياد با بازي كردن اين نسخه خوشت ن مياد) چيه.حالا شما با مسئله هاي(خودتم ميدوني دروغه)و درباره بازي نيست و خارج از سايته بي خودي مطلبتو زياد نكن.
حالا با انتظاري كه ازت دارم ميدونم اين پستو اسپم ميدوني ولي بدون نيستو يه پيشنهاد دوستانه بود و نظر شخصيه منه نيومدم به زور بهت بگم تغيير بده نقدتو.

با تشكر(به قول خودت به نظر ديگران احترام بزاريم).
خوب ببينم اينايي كه من گفتم تو تاپيك خودم اسپم بود |: من به شما پريدم|: الان تو به من بگو پستي كه زير يك نقدو بررسي داده ميشه چطور بايد باشه كه اسپم نباشه اصلا ميدوني اسپم چيه؟من اون جمله رو به اين دليل گفتم كه سبك بازي تا حدودي با بقيه رزيدنتا فرق داشت اگه شما به خودت زحمت ميدادي و بجاي ايراد گرفتن از من براي خودنمايي يك بار رزيدنت شش و revelations2 رو بازي كني ميفهمي من چي ميگم چون مثلا من از هيچ كدوم از رزيدنتا حتي 4 خوشم نيومد اما اين چون نوع گيم پلي اش فرق داشت خوشم اومد نقد من مشكلي نداره درستش كنم اين پست شما اسپم نيست توهينه و من نصيحت دوستانه نياز ندارم وقتي حودت تو پستت بدون هيچي ميپري به ادم انتظار داري منم دوستانه رفتار كنم در ضمن من تو تاپيك خودت گفتم كه موضوع تاپيكت زياد جالب نيست و يه نفر ديگه هم همين نظر منو دادن و بهتره كه تا چيزيو بازي كردي نياي نظر بدي و توهين و بي احترامي رو تو قالب نظر شخصي قرار ندي

- - -ویرایش - - -

براي تمام كردن بحث جناب اقاي Harry_Pedram سخن اخر نقد ويرايش شد

خوب ببينم اينايي كه من گفتم تو تاپيك خودم اسپم بود |: من به شما پريدم|: الان تو به من بگو پستي كه زير يك نقدو بررسي داده ميشه چطور بايد باشه كه اسپم نباشه اصلا ميدوني اسپم چيه؟من اون جمله رو به اين دليل گفتم كه سبك بازي تا حدودي با بقيه رزيدنتا فرق داشت اگه شما به خودت زحمت ميدادي و بجاي ايراد گرفتن از من براي خودنمايي يك بار رزيدنت شش و revelations2 رو بازي كني ميفهمي من چي ميگم چون مثلا من از هيچ كدوم از رزيدنتا حتي 4 خوشم نيومد اما اين چون نوع گيم پلي اش فرق داشت خوشم اومد نقد من مشكلي نداره درستش كنم اين پست شما اسپم نيست توهينه و من نصيحت دوستانه نياز ندارم وقتي حودت تو پستت بدون هيچي ميپري به ادم انتظار داري منم دوستانه رفتار كنم در ضمن من تو تاپيك خودت گفتم كه موضوع تاپيكت زياد جالب نيست و يه نفر ديگه هم همين نظر منو دادن و بهتره كه تا چيزيو بازي كردي نياي نظر بدي و توهين و بي احترامي رو تو قالب نظر شخصي قرار ندي

- - -ویرایش - - -

براي تمام كردن بحث جناب اقاي Harry_Pedram سخن اخر نقد ويرايش شد

به عنوان اخرين پست بحث
من خودم هيچ دعوايي نداشتم اما به نظرم همون اول منظورتون رو از اون جمله اي كه من ميگفتم ميگفتيد كه من رو از اشتباه در بياريد بهتر بود:d
حالا اين بازي طبق حرف هايه شما ارزش بازي رو داره؟؟؟چند تا عكس هم از گيم پلي بازي لطفا بزاريد تا بيشتر اشنا بشيم (تجربه ثابت ميكنه از بازيسنتر حرفي بشنوي بهتره):d

به عنوان اخرين پست بحث
من خودم هيچ دعوايي نداشتم اما به نظرم همون اول منظورتون رو از اون جمله اي كه من ميگفتم ميگفتيد كه من رو از اشتباه در بياريد بهتر بود:d
حالا اين بازي طبق حرف هايه شما ارزش بازي رو داره؟؟؟چند تا عكس هم از گيم پلي بازي لطفا بزاريد تا بيشتر اشنا بشيم (تجربه ثابت ميكنه از بازيسنتر حرفي بشنوي بهتره):d
صد در صد ارزش بازي داره چشم عكس هم ميزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or