بازي جديد Starbreeze با UE3 ساخته نشده است !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
47bd46f723878_featured_without_text_starbreeze.jpg

طي سوالي كه از Hugo Hirish كه QA Manager استوديو Starbreeze است پرسيدم، وي اشاره كرد كه بازي جديد آنها كه با نام Project Redlime خوانده مي شود از موتور اختصاصي Starbreeze استفاده مي كند و لايسنس Unreal Engine 3 براي بازي بعدي آنها است كه اين اولين بار است كه به آن اشاره شده.

شايعاتي مبني بر اين كه Project Redlime در حقيقت همان Syndicate است وجود دارد ولي بازي بعدي Starbreeze چه مي تواند باشد ؟

EA سال پيش ساخت Bourne را متوقف كرد ولي آنها اشاره كردند كه اين بازي هنوز هم پتانسيل ادامه ساخت را دارد .

اطلاعات بيشتر به زودي به صورت انحصاري از بازيسنتر .

این تیم به این کوچیکی هر بازیش 3-4 سال زمان میبره حالا داریم :

Darkness 2 + syndicate + UE3 Project !!!!
ویرایش: عجب سوتی ای دادم :d
در نتیجه این عنوان 2016 زودتر نمیاد :d

اونوقت UE3 رو بهش چی میگن ؟ Unreal Bike 3 ? :d

آخرین ویرایش:
این تیم به این کوچیکی هر بازیش 3-4 سال زمان میبره حالا داریم :

Darkness 2 + syndicate + UE3 Project !!!!

در نتیجه این عنوان 2016 زودتر نمیاد :d

اونوقت UE3 رو بهش چی میگن ؟ Unreal Bike 3 ? :d
The Darkness 2 رو اینا نمیسازن:دی
یدونه Syndicate هست یدونه هم این پروژه هه که احتمالا Bourne هست.

ماجرا جالب شد. من يك تئوري داشتم كه تو Starbreeze در ميون گذاشتم:

من احتمال زياد ميدم بازي بعدي Starbreeze همون Bourne هست. چرا ؟ EA بعد از كنسل شدن اين بازي گفتكه اونها هنوز با Ludlum Estate براي ساخت يك بازي از روي Bourne در حال صحبت هستند. خب اين بدين معني هست كه هنوز Bourne براي EA مهم هست چون لايسنس 10 ساله اونها تازه 1 سال ازش گذشته . موتور Starbreeze براي ساخت بازي FPS خوب هست ولي نه يك TPS پس اونا UE3 رو براي Bourne لايسنس كردند. از طرف ديگه فيلم جديد Bourne هم تاييد شده پس ببينيد چه پولي EA ميتونه به جيب بزنه. از اون ور Mark Rein هم از اين صحبت مي كرد كه Starbreeze تويه Adapt كردن فيلم و يا كتاب خيلي حرفه اي هست.

جالب اينجاست بعد از اين گفته من، يكي گفت كه چه ربطي داره و فرقي نميكنه بازي TPS يا FPS باشه. جالبه Hugo Hirish نه جرف من رو رد كرد نه تاييد و اتفاقا گفت براي ساخت يك بازي در سبك ديگه خيلي از چيزها تغيير ميكنه و بايد از موتورهاي گوناگون استفاده كرد.

پس دوستان من، مطمئن باشيد David Webb عزيز در دستان Starbreeze خواهد بود.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or