بازي از طريق wifi بين چند لپتاپ!

با سلام خدمت دوستان
من با اينکه خيلي سرچ کردم ولي نفهميدم ميشه بازيايي مثل COD4 يا Modernwarfare2 يا هر بازي شوتر ديگه اي رو به صورت شبکه بين 4 تا لپتاپ از طريق وايرلس بازي کرد؟ بين دو سيستم ميشه ولي بيشتر از اينو نميدونم! اگه کسي ميدونه کمک کنه لطفا
پيشاپيش ممنونم

• Like
Reactions: kasra_s_741
چجوري؟ يعني با آداپتوراي وايرلس خود نوت بوکها نميشه؟ روتر چنده؟ يه لينک ميدي؟ دمت گرم

در ویندوز 7 به آدرس زیر برو
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
روی setup a new conection کلیک کن
بعد روی setup a wireles ad hoc کلیک کن
یه اسم و پسورد انتخاب کن
حالا دوستانت باید با وایرلس بگردن و شبکه ای که ساختی رو اد کنند
بعد کار تمام است
ا خبرشو بده که چی کار کردی

سلام دوستان، من یه network ad hoc ad تشکیل می دم تا بین دو تا لپ تاپ اطلاعات رد و بدل کنم، ولی لپ تاپ دوستم لپ تاپ من رو پیدا می کنه می تونه اطلاعات من رو هم برداره ولی لپ تاپ من اصلا لپ تاپ اون رو پیدا نمی کنه!!!!! نوع network ، home group هست....با مودم هم امتحان کردم نشد!!! می شه بگین باید پیکار کرد؟؟؟؟

میشه این کارو کرد من خودم بازی کردم اینجوری
یکی باید شبکه بشه بعد بقیه پیاش میکنن تو لیست وایرلس کانکشن ها و با یوزر و پس بهش میپیوندن:d

سلام دوستان، من یه network ad hoc ad تشکیل می دم تا بین دو تا لپ تاپ اطلاعات رد و بدل کنم، ولی لپ تاپ دوستم لپ تاپ من رو پیدا می کنه می تونه اطلاعات من رو هم برداره ولی لپ تاپ من اصلا لپ تاپ اون رو پیدا نمی کنه!!!!! نوع network ، home group هست....با مودم هم امتحان کردم نشد!!! می شه بگین باید پیکار کرد؟؟؟؟
مشکلت بازی کردن ِحالا یا رد و بدل اطلاعات؟

مشکل از فایرواله
فایروال جفتتون خاموش باشه مشکلی نیست و اینکه باید روی یوزر هر دو توو پسورد وجود داشته باشه

باید فیر وال ویندوز و انتی ویروس رو خاموش کنی و هر لب تاپ ی ایپی داشته باشه یکار اسون اینه که بر یک هاب بخری قیمتش بستکی به تعداد پورتاش داره مثلا" 8 پورت دور بر 32 تومان است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or