بازيهاي اكشن/رزمي چي داريم؟

با سلام به همه.

بالاخره بعد از گذشت 20 روز موفق شدم تاپيك باز كنم !!

خب، دوستان، كسي اينجا پيدا ميشه كه مثل من عاشق بازي هاي رزمي و مشت و لگدي باشه؟
يادش بخير.... هنوزم گاهي Streets of Rage يا همون شورش سگا رو بازي ميكنم !

بازهاي اين مدلي انگار براي PC زياد نيست. نه؟

به عنوان مثال شايد Alias يا Dead To Rights رو ديده باشيد. به جز اينها بازي به اين سبك نداريم؟ يعني نميخوام مبارزه دو نفره باشه. بازي اكشن با تريپ رزمي !
دقيقا نميدونم اين سبك بازيها در چه ژانري قرار ميگيره. فقط اكشن؟

خب، بازي ديگه اي سراغ نداريد؟ البته Getting Up هم هست، اما اون نقاشي كردنش رو در و ديوار حالم رو به هم ميزنه و خسته كننده ست. ياد كتابهاي "نخودي نقاشي ميكند" مي افتم !! :)

انگار يه بازي كارتني جديد هم هست كه همون لاك پشتهاي نينجا هست. اون رو نديدم، اما به سن و سال ما نميخوره !

ممنون ميشم اگه چيزي ميشناسيد معرفي كنيد.

سلام مهدی خان .من هم عاشق این جور بازی هام ولی حیف که اکثرا برای ps2 میان. مثل همین yakuza یا beat down.انگار نه انگار ما pc باز ها هم دل داریم.البته بازی jade empire که برایpc اومده یک بازی رزمی با مایه های نقش آفرینی است اما اگر به قول خودت اکشن رزمی خالص میخوای فکر کنمThe Matrix: path of neo بازی خوبی باشه البته امیدوارم onimusha 3 که برای pc اومد رو بازی کرده باشی چون بازی خیلی قشنگی بود.:laughing::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ای بمیرن...
برا فروش اجناسشون همیشه PC رو میذارن ته لیست.

اون بازی onimusha رو حتی اسمش رو هم نشنیدم ! مال چند وقت پیشه؟ گیر میاد؟
البته screenshot هاشو که دیدم همچین یه نموره قدیمی میزنه. نه؟

ماتریس رو هم از قلم انداخته بودم. اولین نسخه ایش که اومد یادم نیست اسمش چی بود. خیلی کنترل دوربینش ضعیف بود، برا همین نه بازی رو ادامه دادم نه سری های جدیدش رو دنبال کردم. حین مبارزه یهو دوربین جابجا میشد و میدیدی که داری به هوا لگد میزنی.

این jade empire چه مدلیه؟ نقش آفرینی یعنــــــــــی چه؟! :confused:

آخرین ویرایش:
چطور تا به حال اسم onimusha رو نشنیدی.4 شماره از این بازی زیبا تا به حال برای ps2

منتشر شده که فقط شماره ی سوم آن بر روی pc عرضه شده که بیشنهاد می کنم

بازار را خوب بگردی تا بیدایش کنی.چندان هم قدیمی نیست(2005)

راجع به ماتریکس هم منظورم شماره ی دوم آن است یعنی بازی path of neo

که البته بهتر و قشنگ تر شده است.در واقع اکثر بازی های سوم شخص مشکل

دوربین دارند ولی در کل این بازی قشنگ است و تقریبا تمام حرکات رزمی که در فیلم

دیدید را می توانید اجرا کنی.

بازی jade empire هم در حال و هوای چین باستان است و مایه های نقش آفرینی

دارد.توضیح در مورد بازی های سبک نقش آفرینی هم زیاد است. ول این را بدان که

سبک قشنگی است. این هم چند اسکرین شات از این بازی که از سایت gamespot

امتیاز 7.8 گرفته است
http://image.com.com/gamespot/images/2007/052/reviews/932971_20070222_screen016.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/052/reviews/932971_20070222_screen027.jpg

در ضمن دو بازی دیگز اکشن رزمی!! هم عبارتند از true crime 2 و infernal که اولی

هم قشنگ تر است و هم به سبک GTA است و من خیلی باهاش حال کردم. در این

بازی مینوانید به باشگاه های فنون رزمی رفته و حرکات جدیدی یاد بگیرید.

true crime (امتیاز 5.2)

infernal(امتیاز 5.9)

Last edited by a moderator:
ممنون از عکسها.

Jade Empires رو یکی از رفقا داره قراره برم ازش بگیرم.
این چند باری که بازار رفتم یادم نمیاد این 3-4 تا بازی رو که گفتی دیده باشم. حالا باز باید بپرسم، پیدا نشد شما لطف کن یا آدرسی چیزه بده که داشته باشن یا اگه تهران باشی که مزاحمت میشم !!

خواهش میکنم.

نه من که تهران زندگی نمی کنم.ولی اگه بودم تا اونجایی که از دستم بر می آمد کمک

میکردم.به هر حال تو تهران هر چیزی پیدا میشه!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

مطمئن ام اگه بگردی حتما پیدا می شن. چون این بازی ها همچین قدیمی هم نیستند.

دیگه فوق اش مال 2 سال پیش هستن دیگه!:biggrin1::biggrin1:

chaos Lwgion دیگه چیه؟ حتی اسمشو هم نشنیدم. مال چه سالیه؟ اکشن خالصه؟ اصلا واسه pc هست یا نه؟:confused: اگه توزیح بدی ممنون میشم.;)

آخرین ویرایش:
خوب این بازی یکی از سری بازی هایی هست که خدا بیامرز دارینوس به نام سپاهیان آشوب فارسی کرد!اسمش هم با غلط املایی دیدم و اصلاح می کنم chaos Legion !عکس هاش هم تو سایت های مختلف بیانگر همه چیه!

خوب این بازی یکی از سری بازی هایی هست که خدا بیامرز دارینوس به نام سپاهیان آشوب فارسی کرد!اسمش هم با غلط املایی دیدم و اصلاح می کنم chaos Legion !عکس هاش هم تو سایت های مختلف بیانگر همه چیه!

من عکس های این بازی رو تو gamespot دیدم.به نظر خیلی جالب می آد.انگار ترکیبی از devil may cry و onimusha هست.(سازنده ی هر سه بازی capcom است.).ببینید::eek:

915264_20040113_screen004.jpg

915264_20040113_screen012.jpg

من نمی دونم چطور تا به حال اسم این بازی رو نشنیدم.
با این که مال 4-3 سال قبله ولی گرافیکش خوبه و به هر دری میزنم تا پیداش کنم.:laughing:

اما یه سوال. چطور این جور بازی ها برای pc می آیند ولی بازی های هم سبک آن مانند beat down یا onimusha4 (که کلی حسرت آن را خوردم) که همه شان توسط capcom عرضه شدند برای پی سی نمی آیند؟:confused::confused::confused:

همش که شد بوووود....

اینها گیر نمیاد. من رفتم بازار هرچی دنبال Fatal Frame گشتم کسی اسمش رو هم نشنیده بود، دیگه وای به حال اینها ...

اینم از تهران !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or