بازهم far cry 3 کاندیداتوری بهترین بازی شد ولی اینبار در کانادا

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
mark-of-the-ninja-090712.jpg

چهارمین سالانه جایزه بازی ویدئویی کانادا در ونکوور آخر این هفته برگزار شدمراسم اهدای جایزه را دیدم یوبی سافت برنده بزرگ با بازی Far Cry 3 با برداشتن بهترین بازی سال، بهترین انیمیشن و بهترین طراحی بازی، در میان دیگران است

Bioware، با بازی mass efect 3 بهترین موسیقی و بهترین نوشته جایزه دریافت کرد. Klei دو جایزه برای عنوان Mark of the Ninja دریافت کرد
تهیه کننده اجرایی بازی های الکتریکی و جوایز بازی ویدئویی کانادا موسس، ویکتور لوکاس گفت:
بار دیگر جایزه از آن farcry 3 شد..
جوایز دریافتی در چهارمین سالانه بازی در کانادا

جایزه بهترین بازی سال : far cry 3
بهترین بازی کنسول : Mass Effect 3
بهترین بازی دانلود شده :Mark of the Ninja
بهترین انیمیشن : farcry 3
بهترین طراحی : farcry 3
بهترین Visual Arts : فار کرای 3
و
  • Best Social/Casual Game: The Secret World (Funcom Games/Electronic Arts)Best Audio: Assassin’s Creed III (Ubisoft Montreal)
  • Best Game Innovation: Sound Shapes (Queasy Games/Sony Computer Entertainment)
  • Best Indie Game: Mark of the Ninja (Klei Entertainment/Microsoft)
  • Best New Character: Far Cry 3 (Ubisoft) – Vaas
  • Best Original Music: Mass Effect 3 (Bioware/Electronic Arts) – Leaving Earth
  • Best Technology: Assassin’s Creed III (Ubisoft Montreal)
  • Best Visual Arts: Far Cry 3 (Ubisoft)
  • Best Writing: Mass Effect 3 (Bioware/Electronic Arts)
  • Future Shop Fans’ Choice Award: Far Cry 3 (Ubisoft)
منبع

آخرین ویرایش:
آخه مرد مومن پس چی بازی کردی ؟ نه خدایی؟ عزیزم برو بازی کن که خربزه آبه.......

باور کن جلوی چشمه . ولی خودمم نمیدونم چرا بازی نمیکنم :d دارم GEOW میرم . این نسخه اخر رو + اساسین کرد METAL GEAR RISING + FORZA + DISHONORED + SKYRM و .... رو هم هنوز بازی نکردم :d هر روزم دارم نگاشون میکنما :d

باور کن جلوی چشمه . ولی خودمم نمیدونم چرا بازی نمیکنم :d دارم GEOW میرم . این نسخه اخر رو + اساسین کرد METAL GEAR RISING + FORZA + DISHONORED + SKYRM و .... رو هم هنوز بازی نکردم :d هر روزم دارم نگاشون میکنما :d
منم همینطور.خیلی از این بازیهارو دارم اما نمیدونم چرا نمیرم طرفشون.مشکل اصلی از اینجاست که بر خلاف اونوریها برا بازی پول نمیدیم،وگرنه تسکچر به تسکچر بازیهارو میجویدیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or