باتری ویتای شما چقدر دوام دارد

erfan-shojaei

کاربر سایت
با سلام من به یه مشکل (البته مشکل نیست) برخوردم.
جمعه که ویتا رو زدم زیر شارژ بعدش حدود2 ساعت با وای فای بازی کردم.شنبه هم حدود 3 ساعت دانلود کردم 1 شنبه 3 ساعت با وای فای بازی کردم و یه چیزه عجیب دیدم تو باتریم!!!
باتریم به اندازه ی 2 میلی متر کم شده بود.الان 3 هفته هست تقریبا خریدم اما 2 بار بیشتر شارژ نکردم.
این بود که میخواستم ببینم که یتای شما چقدر دوام باتری داره؟؟

جمعه که ویتا رو زدم زیر شارژ بعدش حدود2 ساعت با وای فای بازی کردم.شنبه هم حدود 3 ساعت دانلود کردم 1 شنبه 3 ساعت با وای فای بازی کردم و یه چیزه عجیب دیدم تو باتریم!!!
باتریم به اندازه ی 2 میلی متر کم شده بود.الان 3 هفته هست تقریبا خریدم اما 2 بار بیشتر شارژ نکردم.
احتمالا ویتات سوپر باتری داره!!
من حدودا بعد 4:30 دقیقه مداوم بازی کردن باتریش کامل خالی شد
وقتی خریدمش باتریشو تقریبا خالی کردم (احتمالا 15 دقیقه دیگه دووم میاورد) ولی چون کار داشتم کامل خالی نکردم زدم تو شارژ اونم 24 ساعت!
الانم به نظرم کاملا طبیعی داره از باتریش استفاده میکنه حدود 5 ساعت گیم-2 تا فیلم 2 ساعته-حدود 10 ساعت موزیک(شایدم بیشتر) هرکدوم از اینا باتریرو کامل خالی میکنن....

سلام
کاملا تائید میکنم
من الان نزدیکه 1 ماه خریدم تا الان 3 بار شارژ کردم
پسر فوق العاده هستش
کلی هم فیلم و بازی باهاش کردم
خدایی نسبت به گوشی هایی مثل S2 یا EVO که دارم 10 برابر بهتر شارژ نگه میداره
واقعا ....:x

سلام
کاملا تائید میکنم
من الان نزدیکه 1 ماه خریدم تا الان 3 بار شارژ کردم
پسر فوق العاده هستش
کلی هم فیلم و بازی باهاش کردم
خدایی نسبت به گوشی هایی مثل S2 یا EVO که دارم 10 برابر بهتر شارژ نگه میداره
واقعا ....:x

اول که خریدی چند ساعت زدی تو شارژ؟

حرف دوستمون رو کاملا تایید میکنم.دو تا باطری شارژی واسه xbox360 خریده بودم 3 هفته برام کار کرد(روزی 3-4 ساعت بازی با vibration روشن).به هر کی میگفتم باورشون نمیشد میگفتن توهم برت داشته(از این کلمه متنفرم).فکر کنم این کمپانیها یه چیزایی تو چنته دارن که رو نمیکنن

این دوستانی که باتری دستگاشون چند هفته شارژ نیگه میداره ، دستگاشونو بیارن با بقیه مدلا مقایسه کنیم ببینیم چرا اینجوریه .
شاید مدل 3g شارژ باتریش بیشتر از wifi هست.

آخرین ویرایش:
حرف دوستمون رو کاملا تایید میکنم.دو تا باطری شارژی واسه xbox360 خریده بودم 3 هفته برام کار کرد(روزی 3-4 ساعت بازی با vibration روشن).به هر کی میگفتم باورشون نمیشد میگفتن توهم برت داشته(از این کلمه متنفرم).فکر کنم این کمپانیها یه چیزایی تو چنته دارن که رو نمیکنن
با یه جفت انرژی 25 روز روزی میانگین 2 ساعت بازی میکردم !بعد که تموم شد یه جفت دوراسل انداختم 10 روز خالی کرد !

البته زیاد عجیب نیست...
این دوستمونم راست میگه به بازیشم مربوطه...
من دیروز حدود 8 ساعت ریمن زدم...یه گشت تو نت...حدودا 2 ساعتم موزیک بعد تموم شد...

این دوستانی که باتری دستگاشون چند هفته شارژ نیگه میداره ، دستگاشونو بیارن با بقیه مدلا مقایسه کنیم ببینیم چرا اینجوریه .
شاید مدل 3g شارژ باتریش بیشتر از wifi هست.
قاعدتا باید شارژ مدلهای 3g زودتر خالی بشه به خاطر دیتایی که در حال دریافت و ارسال داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or