ایکاریم بازی مجانی تحت وب

• Thread starter Thread starter mison
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان امروز من بهتون بازی ای رو معرفی می کنم که خودم 1 سال است دارم بازی اش می کنم و وقتی بازی اش کردم تراوین گذاشتم کنار:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
این بازی برنده بهترین بازی تحت وب 2010 و 2011 شده
این بازی گرافیک بهتری از تراوین داره که تا 2 ماه دیگر شاهد تغییراتی در گرافیگ ان هستیم که صد برابر از گرافیک حال ان بهتر است
بازی ایکاریم هنوز 4 سال است که امده و می توانیم بگوییم که از بازی تراوین جوان تر است
تا 3 سال اخیر این بازی فقط 1 سرور داشته ولی امسال با رشد روز افزون کاربران بازی تا 4 ماه پیش سرور دوم خود را (beta)رو ساخت و 2 ماه بعد ان سرور سوم ان (gamma)را درست کرد
(من خودم هنوز 4 ماه بود که تراوین رو بازی می کردم و کلا با گذشت زمان چیزی بهش اضافه نمیشد ولی در ایکاریم هر دو ماه یا 1 ماه یک بار ورژن ان بالا میرود و چیز های جدیدی به ان اضافه می شود)
اگر تصاویری از این بازی خواستید بگید به همراه توضیحات در این پست بذارم

یه سری نواقص داره بازی
مثلا اوایل بازی میزارتت پیش چارتا دونه کله گنده تو یه جزیره که چندتا لول ازت بالاترن
در صورتی که تراوین اینجوری نیس
یکی دیگه اینکه همه با هم متحدن یه غریبه ببینن پدرش و در میارن
من این بازی رو تا حالا تو چندتا سرور مختلف رفتم کلی هم لول گرفتم
در کل بازی معتاد کننده ایه اما توش موندن کار بس دشواریه

از این نظر درسته که با چهار تا کله گنده می ندازن ولی می تونی با گذشت زمان با اون کله گنده ها دوست شی من خودم یکی از همین کله گنده ها اول بازی بهم حمله کرد ولی حالا یکی از بهترین دوستام تو ایکاریم است :d
درمورد معتاد شدن هم که پدر مادرم دیوونه شدن از بس این بازی رو بازی کردم هی می گن ترک کن نمیشه 2 سه بار ترک اکانت زدم ولی از بس معتاد بودم دوباره برگشتم:groupwave:

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان هر مشکلی داشتید بگید تا رفع کنم ما برای خودمون اوستایی شده ایم:d

سلام . من خودم این بازی رو بازی میکنم . 7 ماهه اما کشاورزی نمیکنم و یه سره تو جنگم برای همین امتیازم زیاد بالا نمیره . البته راه پیشرفت رو هم خوب بلد نیستم . امتیازم 80 کیلو هست . اسمم هست yellow scorpion تو اتحاد f4e . فقط پیغام خواستین بدین اما درخواست دوستی ندین که جا ندارم . من هر وقت وقت آزاد گیر میارم میشینم پای این بازی چون واقعا لذت بخشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or