این سوالات را برای گیم نت می خواهم!

سلام.

دوستان عزیز من دیدم که سوالات من بسیار زیاد است و متداول و برآن شدم که یک تاپیک مخصوص خودم بسازم و سوالاتم رو داخل اون بگنجونم!

1.من گیم نت دارم و هم اکنون بر روی کامپیوترها بازی C&C Generals رو نصب کردم و سپس C&C Generals Zero Hour و بعد از نصب این ورژن Update V.5.0 رو نصب کردم و اکنون هم در گیم نت فعال هستش و همه بازی می کنند!

می خواستم بدونم که آیا پچ آپدیتی بالاتر از ورژن 5 هم اومده؟! :cool:

راستی الان یک مشکل هم با بازی دارم و اونم اینه که وقتی چند دست بازی می کنیم یکدفعه از بازی خارج میشه و یک اررور طولانی می نویسه و باید OK زد و از بازی هم خارج می شود!!!

دوستان عزیز این هم متن اررور:
You encountered a serious error.Serious errors can be caused by many things including viruses,over heated hardware and hardware that not meet the minimum specification for the game.please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or conulty

جنرالز یکی از پرباگ ترین محصولات EA این جور پیغام ها رو همه می بینند تو Generals در مورد پچ هم خیلی وقت که دیگه ساپروت نمی شه و همون پچ آخریشه

مصطفی

تاپیک رو جای بدی زدی، باید اینجا تاپیک میزدی.
گیم نت ها

مشکلت هم طبق error report یا ویروس هست یا مشکل حرارتی یکی از سخت افزار هات.
دوست عزیز به نظر من بازی جنرالز بشتر به تاپیک بازی های آنلاین میخوره تا اینکه به بخش گیم نت! (یعنی کسی این بازی رو در خانه بازی نمیکنه!)

مصطفی

جنرالز یکی از پرباگ ترین محصولات EA این جور پیغام ها رو همه می بینند تو Generals در مورد پچ هم خیلی وقت که دیگه ساپروت نمی شه و همون پچ آخریشه
با سلام.

دوست عزیز اگه امکانش هست یک بازی دیگر توی مایه های جنرالز معرفی کنید! :smile:

سری Command & Conquer همگی به قول شما تو سبک جنرال ــند . میتونید جدید ترین بازیشو یعنی RedAlert 3 : Uprising یا نسخه ی معمولیشو نصب کنید و لذت ببرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or