اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بنظرم بهتره یه روتر میکروتیک مثل hAP ax2 یا hAP ax3 بخری، پولتو بابت اشغالای d link و tplink و مودم های تقلبی دور نریز، مودمو بریج کن، کلا Connection و لبه اینترنتت رو ببر رو میکروتیک، واسه کانفیگ هم اگر تخصص نداری من کمکت میکنم !
میکروتیک هر چند یه دنیاست ولی برا اونایی که به شبکه علاقه ندارن سر درد میاره.یه دونه روتر asus بگیرن تا بدون دردسر هر چیز شکنی یا کاهش پینگی که میخان بتونن رو روتر کانفیک کنن، اونم ظرف 30 ثانیه.بهترین روتر ارزون قیمت که خودمم تستش کردم و l2tp,pptp,ovpn هم ثاپورت میکنه

RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

بچه ها اگه میشه هر کی فیبر مخابرات داره پینگ 4.2.2.4
15.184.13.112 تو این ساعتای شب بفرسته
🫶🫶🫶
Untitled.jpg

آخرین ویرایش:
میکروتیک هر چند یه دنیاست ولی برا اونایی که به شبکه علاقه ندارن سر درد میاره.یه دونه روتر asus بگیرن تا بدون دردسر هر چیز شکنی یا کاهش

میکروتیک هر چند یه دنیاست ولی برا اونایی که به شبکه علاقه ندارن سر درد میاره.یه دونه روتر asus بگیرن تا بدون دردسر هر چیز شکنی یا کاهش پینگی که میخان بتونن رو روتر کانفیک کنن، اونم ظرف 30 ثانیه.بهترین روتر ارزون قیمت که خودمم تستش کردم و l2tp,pptp,ovpn هم ثاپورت میکنه

RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

View attachment 371211
خیلی ممنون
یه سوال قبلاً هم این میزان بوده یا تازگی رفته بالا

• Like
Reactions: Love Console
سلام وقتتون بخیر باشه. خب از بیس به من یک خیری توضیح میده داخل تهران چطوری میتونم فیبرنوری مخابرات بگیرم؟ ساختمون خودمون که مسی هست ولی ساختمون های بغلمون احتمال زیاد (نو ساز) فیبر هستند.

کجا نوشته؟ اگه سازگاری داشته باشه که موردی نداره. ولی بهترین کار خرید یک مودم ارزون با پورت ۱ گیگ، به همراه یک روتر درست حسابی هست که قابلیت نصب open wrt رو داشته باشه.
1000003680.jpg
اینو توی سایت برقچی نوشته

بنظرم بهتره یه روتر میکروتیک مثل hAP ax2 یا hAP ax3 بخری، پولتو بابت اشغالای d link و tplink و مودم های تقلبی دور نریز، مودمو بریج کن، کلا Connection و لبه اینترنتت رو ببر رو میکروتیک، واسه کانفیگ هم اگر تخصص نداری من کمکت میکنم !
والا داداش روتر توی مغازه داریم ax9000
بشدت عالی قوی هستش ولی خب میخوام مودمی که میگیرم از این آشغالی مخابرات نباشه

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!

من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!

خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.

امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!

Screenshot 2025-03-21 135043.jpg

این پایینی هم با قند شکن هستش

Screenshot 2025-03-21 155945.jpg

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!

من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!

خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.

امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!

View attachment 371896

این پایینی هم با قند شکن هستش

View attachment 371897
مبارک باشه
من هم برای مغازه 6 ماه دویدم تا داره کم کم ردیف میشه
مودم چی گرفتی و اینکه چقدر هزینه های به غیر از شیرینی برات در اومد
داداش اگر زحمتی نیست یک چند تایی میتونی تست بگیری
پینگت با 4.2.2.4 و 1.1.1.1 و 8.8.8.8 چی هستش
توی cs2 و دوتا 2 اگر بازی میکنی پینگ چند میگیری

مبارک باشه
ممنونم داداش، ایشالا شما هم سریع تر بگیری، والا من HG8245Q2 گرفتم چون زیاد برام سرعت وایرلس مهم نبود و با یه کابل cat6 به لپ تاپم سرعت حداکثری رو میگیرم.
کل هزینه ها به غیر از شیرینی برا من در اومد 6.200 (شش میلیون و دویست)
اینم از پینگ ها خدمتت، من راستش بازی آنلاین نمیکنم

Screenshot 2025-03-23 170206.jpg

Screenshot 2025-03-23 170253.jpg

مبارک باشه
dota 2 dubai = 20
russia = 60-70
eu east = 70-80
eu west =90 -100

cs
dubai = 20-30
india = 70

من جنوبم پینگم با دبی خیلی خوبه

اینترنت فیبر نوری سرعتش واقعا عالیه . تست نوری شاتل دیدم حدود ۷۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داشت

هزینه هاش چقدره ؟ قیمت حجم ترافیک
ترافیک پیش پرداخت برای ماهی ۵۰۰ گیگ ۴۲۰ تومن اینا فیبر مخابرات
بسته حجم اضافه ۴ صبح تا ۱۲ ظهر هم داره ۱۵۰ گیگ ۶۶ تومن یک ماهه ، بسته های دیگه هم داره
سرعت هم بدون VPN حدود ۷۰۰ دانلود و حدود ۸۰۰ اپلود ( مگابیت )
هزینه راه اندازی با مودم و غیره فکر کنم برای من یه ۴-۵ تومنی دراومد الان دقیق یادم نیست

ترافیک پیش پرداخت برای ماهی ۵۰۰ گیگ ۴۲۰ تومن اینا فیبر مخابرات
بسته حجم اضافه ۴ صبح تا ۱۲ ظهر هم داره ۱۵۰ گیگ ۶۶ تومن یک ماهه ، بسته های دیگه هم داره
سرعت هم بدون VPN حدود ۷۰۰ دانلود و حدود ۸۰۰ اپلود ( مگابیت )
هزینه راه اندازی با مودم و غیره فکر کنم برای من یه ۴-۵ تومنی دراومد الان دقیق یادم نیست
سرعتش عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or