ایران; چگونه به گیم جهانی برسیم؟

فراموش نکنیم که ما بهترین هستیم و حقمون بهترینهاست.

میشه در مورد این جمله ی تکراری که بیشتر به جوک شبیه توضیح بدی ؟! چون تنها چیزی که میشه از توش در آورد اینه که : "بیایم خودمونو گول بزنیم "

درود بر همه .
این جمله ی بالا رو خوندم حسابی حالم گرفته شد .
کی میگه ما بهترین نیستیم ؟
اگه یادت رفته بزار یادآوری کنم که اجداد ماها از خیلی سال پیش تمدن داشتن . پست داشتن . قانون داشتن . امپراتوری داشتن که از شرق به غرب کشیده شده بود و .... در حالی که همین اروپایی ها اون موقع گوشت حیوون رو خام میخوردن و اون موقع حتی بلد نبودند که حرف بزنن !!
بعدشم مشکل بزرگ ما اینه که خودمون رو دست کم میگیریم . به خدا اگه این کرم سیاست رو از بدنمون در بیاریم و به جای
تلاش برای بازیافتن حق فلسطین
و... سرمون تو کار خودمون باشه خیلی خیلی جایگاهمون از اینی که هست بالاتر میره .
فراموش نکن این اروپایی ها هرچی دارن از پدرهای من و تو دارن .

درود بر همه .
این جمله ی بالا رو خوندم حسابی حالم گرفته شد .
کی میگه ما بهترین نیستیم ؟
اگه یادت رفته بزار یادآوری کنم که اجداد ماها از خیلی سال پیش تمدن داشتن . پست داشتن . قانون داشتن . امپراتوری داشتن که از شرق به غرب کشیده شده بود و .... در حالی که همین اروپایی ها اون موقع گوشت حیوون رو خام میخوردن و اون موقع حتی بلد نبودند که حرف بزنن !!
بعدشم مشکل بزرگ ما اینه که خودمون رو دست کم میگیریم . به خدا اگه این کرم سیاست رو از بدنمون در بیاریم و به جای

و... سرمون تو کار خودمون باشه خیلی خیلی جایگاهمون از اینی که هست بالاتر میره .
فراموش نکن این اروپایی ها هرچی دارن از پدرهای من و تو دارن .
پیشنهاد میکنم مطالعه تون رو در مورد تقسیم بندی نژادی بیشتر کنید.
در سال 700 ق.م تا 900 تا 1100 م. اهالی سه کشور آلمان(هرودت: گرمانها) و آنگلوساکسونها بعبارتی در فلات ایران ساکن بودن و بعللی مهاجرت کردن و رفتن به سمت بخش شمالی اوراسیا. روسهای دورگه رو امیدوارم بشناسید. روسها در واقع ترک هستن و عثمانی در حالی که خیلیهاشون قیافه ای هندواروپایی دارن که نشون میده از مهاجرت عظیم بوجود اومده باشن.
ساکنین اروپا اون زمانی که شما میگید اصلا این افراد نبودن. تنها رومیها و یونانیها که الان اهلی ایتالیا، اسپانیا، ایتالیا و کشورهای کوچیک رو تشکیل میدن. حتی گلها هم اهالی فرانسه ی حال رو تشکیل میدن اون زمان توی اروپا نبودن و در فلات ایران بودن.
پس بییخال شید وقتی خبر ندارید حرف نزنید.
در ضمن وقتی کوروش سوم توی قنداق بوده یونان و روم و مصر در مقایسه با ایران در مقایسه ی اسکاندیناوی با افغانستان بودن.
در ضمن هر قومی قوم الاقوام هم که باشه کپی رایت نباشه توش باید قید ویدئوگیم رو توش زد.:laughing:

ژاپن مخترع بازیهای ویدئوییه. دیویژنی از ارتش مغولها.

پیشنهاد میکنم مطالعه تون رو در مورد تقسیم بندی نژادی بیشتر کنید.
در سال 700 ق.م تا 900 تا 1100 م. اهالی سه کشور آلمان(هرودت: گرمانها) و آنگلوساکسونها بعبارتی در فلات ایران ساکن بودن و بعللی مهاجرت کردن و رفتن به سمت بخش شمالی اوراسیا. روسهای دورگه رو امیدوارم بشناسید. روسها در واقع ترک هستن و عثمانی در حالی که خیلیهاشون قیافه ای هندواروپایی دارن که نشون میده از مهاجرت عظیم بوجود اومده باشن.
ساکنین اروپا اون زمانی که شما میگید اصلا این افراد نبودن. تنها رومیها و یونانیها که الان اهلی ایتالیا، اسپانیا، ایتالیا و کشورهای کوچیک رو تشکیل میدن. حتی گلها هم اهالی فرانسه ی حال رو تشکیل میدن اون زمان توی اروپا نبودن و در فلات ایران بودن.
پس بییخال شید وقتی خبر ندارید حرف نزنید.
در ضمن وقتی کوروش سوم توی قنداق بوده یونان و روم و مصر در مقایسه با ایران در مقایسه ی اسکاندیناوی با افغانستان بودن.
در ضمن هر قومی قوم الاقوام هم که باشه کپی رایت نباشه توش باید قید ویدئوگیم رو توش زد.:laughing:

ژاپن مخترع بازیهای ویدئوییه. دیویژنی از ارتش مغولها.

آقا ما چاکریم .فرمایش شما کاملا متین هستش .
:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
در ضمن با این وضع پیشرفت ما هیچ وقت به گیم جهانی نمیرسیم . بعدش هم مردم میخوان با موتورپایه های آماده و رایگان این بازی ساز های داخلی بایوشاک بزاسن . بازیساز ها هم میخوان بازی هاشون ( رانندگی در تهران:laughing: و ..... .) عین توپ صدا کنه و بازار رو بهم بریزه . به خدا اگه دوزار خرج کنین حتی امتیاز ساخت با آنریل انجین 2 رو بخرین پول رفته جیک ثانیه بر میگرده .

ایران به چند دلیل --هیچ موقع-- به گیم جهانی نمی رسه :
1- اختصاص بودجه کم برای بازی ها
2- عدم وجود قانون کپی رایت
که عملا در صورت عدم وجود سازنده رو نابود میکنه
3- عدم وجود نرم افزار ، امکانات و وسایل مورد نیاز
البته دلیلش بیشتر سیاسی هست و همه میدونن
4- نبود سازنده حرفه ای
5- بد بینی جامعه نسبت بازیباز
که سازنده هم شاملش میشه ! هر کی بازی میکنه بهش انگ معتاد بودن و علاف و ... میزنن !
و...
ایران بازیبازای خوره ای داره ولی افسوس ...

آقا چرا حرص می خوریم این فکر رو که ایران به گیم جهانی برسه رو از سرتون بیارین بیرون
توی کشوری که در کلاس های کامپیوتر هنوز DOS درس می دن و با Auto Cad 10 درس یاد میدن و با Office 97 باز هم درس میدن , و با QBASIC هنوز دارن برنامه نویسی یاد میدن و و و ..و...و...و خیلی چیزهای دیگه پس خیال نداشته باشین به گیم جهانی برسیم
و این هم خدمت شما عرض کنم که همه برابر هستن اگه قوانین حقوق بشر رو مطالعه کنید همینجوری نمیاید بگید که ما از همه سر تریم ما فلان و فلان و فلان
آیا شما خودت COPYRIGHT رو رعایت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که ایران بتونه تا سال 2142 شمسی به مجمع بازیسازان غرب آسیا بپیونده اگه سعی کنن می تونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or