ایده های شما درباره ی نوآوری در بازیهای Ds

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

action

کاربر سایت
من این تاپیک رو زدم تا ایده هاتون رو بگید که برای دی اس یک بازی با فلان گیم پلی جدید اجرا بشه;)!!

من اولین ایدم اینه که مثلا از قلم به عنوان شمشیر و اجرای فن های شمشیری استفاده بشه!!(فکر کنم قبلا این کار انجام شده:arrowu::arrowd::arrowl::arrowr::exclaim:!!)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: می دونم که سخته چون نینتندو بیشتر ایده ها رو به بازی تبدیل کرده:(!! ولی به مختون فشار بیارید:lightbulb::lightbulb::lightbulb:!!!

من یه فکری به ذهنم رسید که میتونه دست نینتندو رو تو گیم پلی باز کنه!! ایدم اینه که نینتندو یه بازی بسازه که مدیریت یه سیرک رو به عهدت بذاره! اون موقع چه کار های با اون قلم جادویی میشه انجام داد!!

(این پست به روز خواهد شد.)

اگر ميشد يه turntable رو شبيه سازي كنند .. يعني همون دستگاهي كه dj ها باهاش سرو كار دارند . ميتونستيم تيون ها ودكمه ها رو تنظيم كنيم و از همه باحال تر باقلم بر روي صفحه موسيقي pich بزنيم و عقب وجلو ببريم و حركتش بديم البته ممكن هست شركت نينتندو يا يك شخص ديگر اين ايده به ذهنش رسيده باشه ولي محدوديت سخت افزار ي باشه يعني قدرت محاسباتي پروسسور هاي ds در حدي نباشه كه عمليات سنگين ميكس يك يا دو قطعه آهنگ رو بصورت همزمان بخوبي انجام بده..

اگر ميشد يه turntable رو شبيه سازي كنند .. يعني همون دستگاهي كه dj ها باهاش سرو كار دارند . ميتونستيم تيون ها ودكمه ها رو تنظيم كنيم و از همه باحال تر باقلم بر روي صفحه موسيقي pich بزنيم و عقب وجلو ببريم و حركتش بديم البته ممكن هست شركت نينتندو يا يك شخص ديگر اين ايده به ذهنش رسيده باشه ولي محدوديت سخت افزار ي باشه يعني قدرت محاسباتي پروسسور هاي ds در حدي نباشه كه عمليات سنگين ميكس يك يا دو قطعه آهنگ رو بصورت همزمان بخوبي انجام بده..

اين رو ساختن، به اسمه Protein هستش.

يه بازي بسازن كه توش از ميكروفن براي مسابقه دادن اسفاده كنن كه تو اون بازي ميزان مقدار زماني كه مي تونيد نفس نكشيد معلوم شه
اونو كه نميشه فهميد ولي ميشه فهميد كه طرف چقدر فوت ميكنه، Chocobo Tales رو بازي كني اين ايده رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or