بنظر میرسد که 20 سال پیش, ایده ساخت انیمه ای براساس سری Metal Gear Solid, به خالق نمادین سری یعنی hideo kojima داده شده بود.
همانطور که مشخص است, این سریال هیچ وقت ساخته نشد, اما شخصی که این ایده را به کوجیما داد پاسخ خنده داری را از این سازنده معروف دریافت کرد.
بنیانگذار برنامه Toonami, آقای Jason DeMarco در توییتر توضیح داد که یکبار سعی کرد کوجیما را جذب ایده اش برای ساخت انیمه ای از متال گیر سالید کند.
جناب د ماکرو گفت که ایده اش را تقریبا مدتی بعد از عرضه متال گیر سالید 1 مطرح کرد, که به این معناست که مذاکره آنها در سال 1999 بوده است.
"یک سال پس از عرضه متال گیر سالید, من با کوجیما ملاقات کرده و ایده ساخت انیمه ای از متال گیر سالید را با او در میان گذاشتم. من درباره اینکه چقدر عاشق بازی ها هستم و اینکه این انیمه چه شکلی خواهد بود صحبت کردم. اون (کوجیما) ایستاد, به تهیه کننده اش نگاه کرد و به من اشاره کرد و گفت "Otaku" و خندید."
اگه با اصطلاح اوتاکو آشناییت ندارید, اساسا یک کلمه ژاپنی است که برای توصیف افراد خوره استفاده میشه, خصوصا برای افرادی که به مانگا و انیمه علاقه مند هستند.
د ماکرو تایید کرد که جواب کوجیما خودش را هم به خنده انداخت, اما این چیزی نبود که انتظار شنیدنش را از خالق متال گیر داشت.
با این حال, انیمه ای براساس متال گیر سالید چیزی نیست که فقط خواسته د ماکرو باشد.
حتی اگر جناب کوجیما پس از جداییش از کونامی دیگر دستی در سری نداشته باشد, ساخت انیمه ای از این سری کاملا منقطی است.
در دورانی که بازی های ویدیویی بیشتر از گذشته به انیمه تبدیل میشوند, شاید زمان زیادی تا دیدن انیمه ای براساس متال گیر نمانده باشد.
نظر شما درباره این داستان چیست؟ آیاعلاقمند به دیدن انیمه ای از سریمتال گیر هستید؟ نظراتتان را در کامنت ها اعلام کنید.
منبع