ایا GTAV بزودی شبیه به فیلم خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter CAN3EL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

CAN3EL

کاربر سایت
GTA IV Modded At 4K

22949553513491861365.jpg

بعد از عرضه هر نسخه از سری پر طرفدار GTA برای پلتفروم PC همواره شاهد MOD های مختلفی برای GTA بروی پلتفروم PC هستیم
حال گروهی از طرفداران پراپا قرص بازی GTAIV مود جدیدی برای این ابر گیم با کیفیت تکسچر 4K طراحی کردن که به جرات میتوان گفت گرافیک بصری بازی بطور کامل دگرگون شده است.

با هم مروری میکنیم به چند عکس بینظیر از MOD جدید GTAIV . و خواهیم دید چطور یک بازی نسل قبلی بروی PC شبیه به یک معجزه میشود.

میدانیم که راک استار بتازگی اعلام کرد نسخه GTAV PC بطور کامل از رزولوشن 4K و 60FPS پشتیبانی خواهد کرد و همچنین بازی از کیفیت و جزئیات بهتری نسبت به نسل قبل بهره مند است و از نظر بصری تفاوت بسیار زیادی با GTAIV خواهد داشت

پیشبینی میشود بزودی GTAV با توجه به گرافیک ارتقا یافته نسل جدید بروی PC بواسطه مودینگ تبدیل به فیلم خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
واااااااای شرکتای سازنده هر چی در چنته دارن رو 2014 - 2015 دارن رو می کنن.:x
اصلا نسل جدیدی از بازی های رایانه ای به دنیا معرفی میشه.
خدایا پول خریدش رو به ما بده...:((
به فکر ما نیستن که....
مثل نوآوری های unity یا COD
گرافیک عالی GTAV و uncharted 4

اینها باید Red Dead Redemption رو فیلم میکردن با اون پتانسیل بالا..!!وگرنه این بازی به خودی خودش فیلمه:dیه تیکه از این بازی روی فیلم The Town بود حالا کلش فیلم بشه چی میخواد بشه:d

من دهنم باز مونده خیلی طبیعیه:-oیادت باشه خود بازی مال 6 ساله پیشه:-o
مودش امادس یا فقط صرفا واسه نشون دادن قدرت بازی گذاشته؟؟؟
اگه مودش گذاشته لطف کنید لینک بزارید
ممنونم

اینها باید Red Dead Redemption رو فیلم میکردن با اون پتانسیل بالا..!!وگرنه این بازی به خودی خودش فیلمه:dیه تیکه از این بازی روی فیلم The Town بود حالا کلش فیلم بشه چی میخواد بشه:d

متن خبر رو هم بخونید ثواب داره:d

کپی پیس عین خبر
با توجه به جزئیات کشف شده توسط کاربر Russian Mafia در انجمن GTA ، عنوان GTA V در پلتفرم PC از قفل DRM اضافی به غیر از قفل دیگری در شبکه استیم استفاده می کند. سیستم جدید قفل DRM به نام Denuvo بوده که در عناوینی همچون FIFA 15 و Lords of the Fallen استفاده شده است. به گزارش Russian Mafia قفل جدید Denuvo از کدهای خاصی استفاده می کند که در هر لحظه تغییر می کند. بنابراین این قفل هنوز هک نشده و این یعنی دیگر نمی توان عناوین PC که چنین قفلی دارند را هک کرده و به صورت کپی استفاده کرد. شما در ادامه می توانید گفته Russian Mafia را مشاهده کنید:
راکستار در نسخه PC بازی GTA V از سیستم DRM جدید استفاده کرده است. این سیستم Denuvo نام داشته که در FIFA 15 و Lords of the Fallen استفاده شد. این سیستم از کدهای خاص قابل تغییر در هرزمان استفاده می کند، بنابراین هنوز هک نشده ومن فکر نمی کنم که چنین چیزی شود.تنها راه شما خرید نسخه PC بازی از شبکه استیم است. من امروز این اطلاعات را کشف کردم. همچنین Denuvo اسامی شرکای خود را در سایتش به نمایش درآورد. راکستار در سایت آن دیده می شود ، بنابراین باید تایید کرد.

Denovu امروز یک تصویر از شریکانش هم در سایت خودش منتشر کرده است. و در این بین اسم راک استار هم دیده می شود. پس این خبر نمی تواند تنها یک شایعه باشد و احتمال واقعیت آن زیاد است.
:d
البته خارج از کشور ایران همه نسخه PC بازیهارو اوریجینال تهیه میکنن و مشکلی ندارن

اما خبر در حد شایعس ولی به عنوان یک PC GAMER امیدوارم این اتفاق بیوفته

امیدوارم دیگه بازیها روی PC کرک نشن و ایرانی ها بتونن با خرید نسخه اوریجینال به سازنده بازی کمک کنن و هم اینکه PC نزد سازندگان مهم تر بشه
من شک ندارم اینو به ضرس قاطع میگم .. اگه GTAV روی PC پایرت نداشته باشه راحت بیشتر از 20 میلیون نفر در سراسر جهان نسخه GTAV برای PC میخرن:d

و راک استار متوجه میشه هرگز نسخه PC تاخیر نندازه . هرچند این DRM جدید در بازی ایجاد باگ و لگ میکنه و به احتمال زیاد شایعس و عملی نمیشه

آخرین ویرایش:
البته خارج از کشور ایران همه نسخه PC بازیهارو اوریجینال تهیه میکنن و مشکلی ندارن

اما خبر در حد شایعس ولی به عنوان یک PC GAMER امیدوارم این اتفاق بیوفته

امیدوارم دیگه بازیها روی PC کرک نشن و ایرانی ها بتونن با خرید نسخه اوریجینال هم به سازنده کمک کنن و هم اینکه PC نزد سازندگان مهم بشه و شاهد ارتقا کیفیت بصری بازیها باشیم
من شک ندارم اینو به ضرس قاطع میگم .. اگه GTAV روی PC کرم نشه راحت بیشتر از 20 میلیون نفر در سراسر جهان نسخه GTAV برای PC میخرن

و راک استار متوجه میشه هرگز نسخه PC تاخیر نندازه . هرچند این DRM جدید در بازی ایجاد باگ و لگ میکنه و به احتمال زیاد شایعس

امیدوارم شایعه باشه :d

- - -ویرایش - - -

این احیاناً عکس واقعی نیست؟:|

فکر نکنم واقعی باشه
به تصویر زیر دقت کنید سایه ماشن ها طبیعی نیست

index.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or