ASHKAN KING King in The North کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Nov 30, 2016 #1 سلام بر دوستان عزیز بازی سنتری خریدار اکس باکس وان s هستم فقط یک ترابایت و 2 ترابایت اکس باکس وان معمولی هم اگه چیزی بود اطلاع بدید با تشکر از شما./ آخرین ویرایش: Dec 13, 2017
سلام بر دوستان عزیز بازی سنتری خریدار اکس باکس وان s هستم فقط یک ترابایت و 2 ترابایت اکس باکس وان معمولی هم اگه چیزی بود اطلاع بدید با تشکر از شما./
OFW کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Dec 27, 2017 #2 نوشته شده توسط ASHKAN KING: سلام بر دوستان عزیز بازی سنتری خریدار اکس باکس وان s هستم فقط یک ترابایت و 2 ترابایت اکس باکس وان معمولی هم اگه چیزی بود اطلاع بدید با تشکر از شما./ بیشتر... سلام آکش رو بخواهید وان اس یک ترا 1200 هزار تومان
نوشته شده توسط ASHKAN KING: سلام بر دوستان عزیز بازی سنتری خریدار اکس باکس وان s هستم فقط یک ترابایت و 2 ترابایت اکس باکس وان معمولی هم اگه چیزی بود اطلاع بدید با تشکر از شما./ بیشتر... سلام آکش رو بخواهید وان اس یک ترا 1200 هزار تومان
zak کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 7, 2018 #3 سلام ی وان اس سفیددارم یک ترابایت ۵ چندتا بازی هم داخلش موجوده چند م یخرید؟؟؟ استفاده در حد ۶ماه برج ۵ ۹۶ خریدمش.اگه خواستید تلگرام پ بدید۰۹۳۷۲۳۷۳۷۵۱
سلام ی وان اس سفیددارم یک ترابایت ۵ چندتا بازی هم داخلش موجوده چند م یخرید؟؟؟ استفاده در حد ۶ماه برج ۵ ۹۶ خریدمش.اگه خواستید تلگرام پ بدید۰۹۳۷۲۳۷۳۷۵۱