دانلود رایگان Fileserve,Filesonic,Hotfileو..
قبل از هرچیز، سلام!
از امروز به بعد سعی خواهم کرد برای دوستان خوب BC اکانت های رایگان و لیک شده ی آپلود سنتر های معروف رو قرار بدم، اما قبل از هر چیز چند نکته!
نکات :
اول این که اکانت ها 1 روز تا نهایتاً 3 روز فعال خواهند بود،بنابراین سعی کنید هر روز این تاپیک رو چک کنید تا از اکانت های جدید آگاه شوید.
دوم این که خودم قبلاً تمامی اکانت هایی رو که قرار میدم تست میکنم،بنابراین با توجه به تاریخ دادن پست متوجه زنده بودن اکانت در زمان قرارگیری پست خواهید شد.
سوم این که Expire Date مذکور زیر اکانت های قرار داده شده مربوط به تاریخ انقضای قانونی اکانت هست و بسته شدن اکانت در صورت استفاده ناصحیح آن را در بر نمی گیرد.
نکات بعدی رو متعاقباً اعلام خواهم کرد.
چهارم این که سایت های زیادی هستند که این کار رو انجام میدن ولی اکثراً اکانت ها اینولید هستند یا تست نشده اند.من سعی خواهم کرد تمامی اکانت ها رو به صورت تست شده و 100% سالم به اشتراک بگذارم.
پنجم این که برای آگاهی از آخرین اکانت ها به صفحه ی آخر مراجعه کنید.
نکات اختصاصی:
Hotfile :سرعت مسدود شدن اکانت های Hotfile به مراتب بیشتر از اکانت های دیگر سایت ها می باشد!
تبدیل لینک ها : (فعلاً این سیستم غیر فعال است)
دوستان با توجه به اینکه اکانت های زیر به نسبت بسیار کم تر هک می شوند و سریعتر بلاک،امکان دسترسی به این اکانت ها بسیار دشوار است،لذا اگر کسی از این سایت ها درخواست دانلود دارد می تواند لینک های مورد نظر خودش رو در این تاپیک پست کرده تا من آن ها را تبدیل به Filesonic کنم.
- دوستان تبدیل لینک ها هیچ محدودیت حجمی ندارد !
Fileserve:امکان تبدیل لینک وجود دارد.
Rapidshare : (فعلاً این سیستم غیر فعال است)
Megaupload : امکان تبدیل لینک وجود دارد.
wupload.com : امکان تبدیل لینک وجود دارد.
خواهش ها :
اول این که لطفاً اکانت ها رو جای دیگه شیر نکنید تا عمر اونها بیشتر بشه.
دوم این که اگر این پست براتون مفید واقع شد برام دعا کنید.
قبل از هرچیز، سلام!
از امروز به بعد سعی خواهم کرد برای دوستان خوب BC اکانت های رایگان و لیک شده ی آپلود سنتر های معروف رو قرار بدم، اما قبل از هر چیز چند نکته!
نکات :
اول این که اکانت ها 1 روز تا نهایتاً 3 روز فعال خواهند بود،بنابراین سعی کنید هر روز این تاپیک رو چک کنید تا از اکانت های جدید آگاه شوید.
دوم این که خودم قبلاً تمامی اکانت هایی رو که قرار میدم تست میکنم،بنابراین با توجه به تاریخ دادن پست متوجه زنده بودن اکانت در زمان قرارگیری پست خواهید شد.
سوم این که Expire Date مذکور زیر اکانت های قرار داده شده مربوط به تاریخ انقضای قانونی اکانت هست و بسته شدن اکانت در صورت استفاده ناصحیح آن را در بر نمی گیرد.
نکات بعدی رو متعاقباً اعلام خواهم کرد.
چهارم این که سایت های زیادی هستند که این کار رو انجام میدن ولی اکثراً اکانت ها اینولید هستند یا تست نشده اند.من سعی خواهم کرد تمامی اکانت ها رو به صورت تست شده و 100% سالم به اشتراک بگذارم.
پنجم این که برای آگاهی از آخرین اکانت ها به صفحه ی آخر مراجعه کنید.
نکات اختصاصی:
Hotfile :سرعت مسدود شدن اکانت های Hotfile به مراتب بیشتر از اکانت های دیگر سایت ها می باشد!
تبدیل لینک ها : (فعلاً این سیستم غیر فعال است)
دوستان با توجه به اینکه اکانت های زیر به نسبت بسیار کم تر هک می شوند و سریعتر بلاک،امکان دسترسی به این اکانت ها بسیار دشوار است،لذا اگر کسی از این سایت ها درخواست دانلود دارد می تواند لینک های مورد نظر خودش رو در این تاپیک پست کرده تا من آن ها را تبدیل به Filesonic کنم.
- دوستان تبدیل لینک ها هیچ محدودیت حجمی ندارد !
Fileserve:امکان تبدیل لینک وجود دارد.
Rapidshare : (فعلاً این سیستم غیر فعال است)
Megaupload : امکان تبدیل لینک وجود دارد.
wupload.com : امکان تبدیل لینک وجود دارد.
خواهش ها :
اول این که لطفاً اکانت ها رو جای دیگه شیر نکنید تا عمر اونها بیشتر بشه.
دوم این که اگر این پست براتون مفید واقع شد برام دعا کنید.
آخرین ویرایش: