اپدیت جدید کنسول ps4 در مرحله ی بتا به سر میبرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
article_post_width_PS.JPG

درود

اپدیت جدید کنسول ps4 ، ورژن 3 در راه است و قرار است قابلیت های زیادی به این کنسول اضافه کند.

یک اسکرین شات از این اپدیت جدید در وبسایت pocketnews گذاشته شده که قابلیت های این اپدیت را نشان میدهد.

برخی از ان ها عبارتند از:

- رویدادها (Event) به منوی اصلی اضافه شده است و میتوان به صورت زنده رویدادهای مرتبط به پلی استیشن را دید

- اجتماع (Community) به بخش دوستان اضافه گشته است. با این ویژگی میتوان کاربرانی که سلایق ان ها با شما یکی هست را پیدا کنید و با ان هاتشکیل اجتماع بدهید.

- (PlayStation Plus) به منوی اصلی اضافه شده است.دیگر میتوان به راحتی لیست قیمت بازی ها ، تخفیفات و... را مشاهده کرد

- میتوانید بازی خود را به صورت زنده از یوتیوب پخش کنید

- میتوانید حداکثر یک ویدیویی 10 ثانیه ای در توییتر اپلود کنید.

- وبسایت های مخرب را میتوانید مسدود کنید

- میتوانید در بخشWhat’s New پیام بگذارید

- پخش کننده ی بلوری Blu-ray Disc/DVD از لوازم جانبی پشتیبانی خواهد کرد

قابلیت های دیگری هم هست که میتوانید در منابع مطالعه کنید. من فقط به تعدادی از ان ها اشاره کردم

مهمترین چیز برای من یه تغییر هرچند کوچیک توی طراحی کلی منو هستش. هرچند من با این منوی ساده و روان خیلی خیلی راحتم، اما خوب دوست دارم یه تغییرات هرچند کوچیکی رو هم ببینم تا یه تنوعی بشه، که البته احتمالا نبینم :دی چون سابقه نشون داده سونی تغییر نمیده تو این زمینه. PS3 و PSP گواه این قضیه هستن. برعکس مایکروسافت روی این قضیه خیلی خوب عمل میکنه همیشه. روی 360 حدود 3-4 بار چهره عوض کرد و الانم روی وان داره همین کار رو انجام میده.

به نظر من تنها کمبودی که خیلی وقته باید برطرف میکردن و نکردن گزاشتن گذینه Join game در بخش Friend list بابا مردیم یا باید با هم بریم تو یا اینکه قبل بازی Join هم بشیم این یکی از اون قابلیت هاست که به نظر من بعد پارتی چت یکی از مهمترین بخش ها هستش .

به نظر من باید خاموش کردن کامل رو هم بزارن جای رست مود یا تو ستینگ بزارن که بشه تنظیمش کرد.
یکی هم قابلیت شخصی سازی صفحه ی اصلی رو بدن خودمون هر جور دوست داریم بچینیم نه به تاریخ استفاده چیده بشه.
اگه زبان فارسی رو هم بزارن توش که دیگه چی میشه:d
ایکاش واسه اپ موبایلش هم بعضی چیزا اضافه کنند.

یه فکری به حال ریکوردر کنسول کنن اصلآ کیفیت نداره

کیفیت که داره منتهی 720 ـه واسه همون فکر میکنی کیفیت نداره :دی کلا خوبه که یه انتخاب بدن برای این چیزا. مثلا خودت انتخاب کنی که PNG عکس بگیری یا JPG. ویدئو 720 بگیری یا 1080.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or