اين بازي خوبه؟

• Thread starter Thread starter FIFA08
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغام‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیغام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایید.

شرمنده

قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغام‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیغام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایید.

دادا شرمنده نمي دونستم :confused:
حالا يكي جواب سوال ما رو مي ده ؟:blushing:

Harvest moon روی PS2 دو تا نسخه داره
این بازی رو ، روی PS1 ندیدی؟
یه بازی هست که شما توش یه کشاورزی و باید زمین شخم بزنی و ...
نسخه Harvest Moon : a Wonderful life SE برای Ps2 از کیفیت خوبی برخورداره و نسخه save the homeland ارزش بازی کردن نداره

آخرین ویرایش:
آره من هردو شمارش رو واسه ps2 بازی کردم
1.harvestmoon save thehomeland:
این بازی یه هاروستمون بزرگ نیست یه زمین کوچیک داری بیشتر تو این بازی رو ارتباط با دیگران تاکید شده.8 نوع پایان داره.ازدواج نمی تونی بکنی.خونتو می تونی بزرگ کنی.حجمش خیلی کمه.گرافیکش به نظر من خوبه ولی سبک گرافیکش تقریبا مثل ultimate spiderman هست.زمان بازی یکساله می تونی چند بار بازی کنی انواع پایانها رو ببینی و...درکل قشنگه
2.harvestmoon a wonderful life se
این بازی به هاروستمون کامل هست وسیعترین هاروستمونی که تا حالا تولید شده(شاید back to nature یه کمی وسیعتر باشه)زمینت به کم بزرگتره.می تونی درخت بکاری.اولین هاروستمونیه که کل روستا یکپارچه هست و وقتی از یه جا می ری جای دیگه loading نداره این گرافیک بازی رو خیلی قشنگ کرده ولی از طرفی بازی گرافیکش خیلی سنگین شده.می تونی ازدواج کنی.بچت می تونه دختر یا پسر باشه.می تونی تو شغل آینده بچت تاثیر داشته باشی.زمان بازی کندتر پیش میره ولی هر ماه ده روزه در کل بازی خیلی طولانیه.می تونی ماهی بگیری.می تونی تو معدن کار کنی و ...
در کل اگه می خوای فقط یکی بخری من دومی رو پیشنهاد می دم ولی به نظر من هر دو رو بخر اول اولی بعد دومی رو بازی کن:biggrin1:

بازي كردم

رو PS1 بازي كردم و خيلي رفتم :biggrin1: ولي مموري PS1 قاطي داشت پاك شد و لي من يه harvestmone مي خوام مثل PS1 يا از اون بهتر يعني فضاي مانورت بيشتر باشه.
حالا من كودومو بگيرم؟:eek:

سلام دوستان من الان دارم Harvest Moon : a Wonderful life SE رو بازی میکنم frame rate بازی پایینه بدجوری رو اعصاب آدم میره .
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینطوره؟ یا یکی دیگه بگیرم.

سلام دوستان من الان دارم Harvest Moon : a Wonderful life SE رو بازی میکنم frame rate بازی پایینه بدجوری رو اعصاب آدم میره .
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینطوره؟ یا یکی دیگه بگیرم.

من كه گفتم گرافيكش سنگينه مال همه اين جوريه تازه اگه دستگات از اين بزرگا باشه تو اين بازي گير مي كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or