ايده اصلي No More Heroes بر روي X360

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
خب بيشترين Suda51 ميشناسيد فردي با خلاقيت در صنعت بازي و سازنده شاهكار هايي همچون KILLER 7 و NO MORE HEROS وي مصاحبه اي با مجله MCV كه در اون گفته :
ايده اصلي NO MORE HEROS بر روي 360 بوده و از اول قرار بود بازي بر روي اين كنسول باشه و ايده خود من هم همين بود
2zq7ssj.jpg

بعد از اينكه Wii با اون كنترل جالبش به بازار اومد رئيس Marvelous Interactive از من خواست كه
بازي رو بر روي Wii بسازم البته من اون زمان متوجه منظور اين كار نشدم اما بعد از مدتي متوجه
شدم كه اين كنترل و فرمت سازگاري زيادي با بازي داره
No More Heroes در امريكا عرضه ميشه در 29 فبريه
البته فروش اين بازي در ژاپن نا اميد كننده بوده
شخصا نميدونم IP بازي براي چه شركتي اما اگه براي نينتندو نباشه احتمال اومدن بازي بر روي 360 وجود با توجه به اين حرف ها و همچنين ابراز علاقه 2 ماه پيش سودا به 360 و اين كنسول
موفق باشيد !
i6d0dj.jpg

این بازی نسخه Wii رو دیروز GmeOne نشون میداد. باید بگم که گرافیک واقعا پایین و میشه گفت که افتضاحی داشت. نمیدونم حالا میخوان برای 360 دوباره بنویسنش یا پورت کنن .در کل اصلا مال نبود .

این بازی نسخه Wii رو دیروز GmeOne نشون میداد. باید بگم که گرافیک واقعا پایین و میشه گفت که افتضاحی داشت. نمیدونم حالا میخوان برای 360 دوباره بنویسنش یا پورت کنن .در کل اصلا مال نبود .
بازی های سودا رو کسی برای گرافیکش بازی نمیکنه اصولا از سودا کسی توقع گرافیک نداره، بازی هاش معمولا خشونت در حد جنون داره و همیشه سبک جدیدی تو این صنعت به وجود میاره و همواره با خلاقیت همراه بوده.
Killer7 رو اگر بازی کرده باشی اصل مطلب دستت میاد;).
از خدامه ولی این قسمت رو فکر نکنم روی 360 عرضه کنن. احتمالا قسمت دومی اگر باشه یا احتمالا پروژه بعدی سودا روی 360 خواهد بود اینطوری که از حرفهاش مشخصه مثل این:
ايده اصلي NO MORE HEROS بر روي 360 بوده و از اول قرار بود بازي بر روي اين كنسول باشه و ايده خود من هم همين بود

ديگه همين مونده بود no more heroes هم براي 360 بياد! آخه با اون دسته ي 360 مگه ميشه از اين بازي لذت برد؟ اين بازي بر اساس كارايي دسته wii طراحي شده و هيچ لذتي نميشه با 360 از اون برد مخصوصا اين كه طرفداراي 360 هيچ چيز جز گرافيك از بازي نمي خوان.

ديگه همين مونده بود no more heroes هم براي 360 بياد! آخه با اون دسته ي 360 مگه ميشه از اين بازي لذت برد؟ اين بازي بر اساس كارايي دسته wii طراحي شده و هيچ لذتي نميشه با 360 از اون برد مخصوصا اين كه طرفداراي 360 هيچ چيز جز گرافيك از بازي نمي خوان.

چرا نميشه مگه killer 7 روي ps2 نبود كلي هم لذت بخش بود
بهتر بود مي گفتي لذتش كمتر ميشه كه اونم ميشه با گرافيك بهتر جاشو گرفت
در اخر هم گرافيك خوب در كنار گيم پلي خوب معنا پيدا مي كنه و در حقيقت گرافيك مي تونه در جذاب تر شدن گيم پلي بازي موثر باشه

شخصا نميدونم Ip بازي براي چه شركتي اما اگه براي نينتندو نباشه احتمال اومدن بازي بر روي 360 وجود با توجه به اين حرف ها و همچنين ابراز علاقه 2 ماه پيش سودا به 360 و اين كنسول
یوبی سافت-------------

ديگه همين مونده بود no more heroes هم براي 360 بياد! آخه با اون دسته ي 360 مگه ميشه از اين بازي لذت برد؟ اين بازي بر اساس كارايي دسته wii طراحي شده و هيچ لذتي نميشه با 360 از اون برد
چند تا پست بالاتر گفتم ولی باز هم میگم، احتمال اینکه این بازی برای 360 بیاد خیلی کمه مگر اینکه Marvelous Interactive احساس کنه این بازی روی Wii داره با شکست تجاری مواجه میشه و برای جبران مافات هم که شده NMH رو برای 360 عرضه میکنه. از طرفی اکثر مخاطبان 360 افراد بالای 18 سال هستن و همون طور که میدونید فروش نرم افزاری 360 خیلی خوب و وسوسه انگیزه برای اکثر شرکتها پس عرضه اون روی 360 گذینه خوبی به نظر میاد. درضمن اگر قرار باشه چنین اتفاقی اطمینان داشته باش تو گیم پلیش تغییرات لازمه رو میدن تا کسی با مشکل مواجه نشه.
مخصوصا اين كه طرفداراي 360 هيچ چيز جز گرافيك از بازي نمي خوان.
این آمار دقیق و رسمی رو کجا منتشر کرده!!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or