اولین Patch برای بازی Assassin's Creed --- نسخه PS3

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
شرکت Ubisoft امروز رسما تایید کرد که به زودی یک Patch برای بازی Assassin's Creed منتشر خواهد کرد که مشکلات بازی از قبیل freeze شدن را بهبود خواهد بخشید . فعلا قرار بر این شده است که این Patch برای نسخه PS3 این بازی منتشر شود . تاریخ دقیق عرضه این Patch نیز هنوز مشخص نیست ...

altair.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
درصد زيادي از بازيها خوب از اب در نمياد مثلا همين Assassin's Creed كه سبك جديدي هست و گرافيك و Gameplay خوبي داره دليل نميشه كه بي نقص هست.
من وقتي قسمتهاي Prince Of Persia رو بازي ميكردم خيلي با مشكلات مسخره اي روبرو ميشدم مخصوصا قسمت سوم. مثلا هنگامي كه تو بازي با دشمنا ميجنگيدم ضربه اي كه به دشمن وارد ميشد تاثيري روش نداشت اما پنج ثانيه بعد دشمنم بخاطر ضربه اي كه قبلا زده بودم خود به خود پرتاب ميشد و اين واقعا مسخره بود. و همينطور كه پيداست اين مشكل در Assassin's Creed هم وجود داره.
اينطور كه من تجربه كردم كلا بازي هاي زاپني خوب از اب در مياد. حالا براي هر كنسولي كه باشه فرقي نميكنه.
توي ويديو هاش هم پيدا بود كه اين بازي مريض هست. خوب شد من اين بازي رو نخريدم.

یعنی اینقدر مشکل شدید بوده؟
خواهشا کسی گور نگیره، امروز ورژن پلی سه رو بازی کردم. از همون اول همه چی داغون بود. NPC ها یه دفعه ظاهر میشدن و یا دوبار پشت سر هم غیب میشدن و بعد برمیگشتن. نردبانها رو وقتی میدی که 10 متر باهاشون فاصله باشی. بعضی وقتا فقط سایهنردبان بود و از سایش بالا میرفتم :eek:. باید با سلام و صلوات سوار اسب شی تا فیریزنشه.خلاصه فیلمی بود.

خواهشا کسی گور نگیره، امروز ورژن پلی سه رو بازی کردم. از همون اول همه چی داغون بود. NPC ها یه دفعه ظاهر میشدن و یا دوبار پشت سر هم غیب میشدن و بعد برمیگشتن. نردبانها رو وقتی میدی که 10 متر باهاشون فاصله باشی. بعضی وقتا فقط سایهنردبان بود و از سایش بالا میرفتم :eek:. باید با سلام و صلوات سوار اسب شی تا فیریزنشه.خلاصه فیلمی بود.
فریدون جان بازی رو خریدید از کجا و چه قیمتی
ممنون

راست ميگي حداقل واسه ps3 بازي بالا ميومد واسه 360 كه همون اول freeze ميكرد
عزيزم اوني كه شنيدي اصلا بالا نيومده يه نفر بوده همش فكر كنم تو همين سايت يكي از بچه ها بود ميگفت رو لوگوي Ubi فريز ميشه ! كه فقط ايشون اين مشكل رو داشتن من خودم الان حدود 16 ساعت اين بازي رو روي 360 بازي كردم ولي هنوز حتي يك بار هم فريز نشده !

اما نسخه ي PS3 هست كه فريز ميكنه و باگ هاش بيشتره ! فقط كافيه سرچ كني تا بفهمي كدوم نسخه بهتره و فريز نميكنه ! حتي نسخه ي PS3 از نظر فريم هم مشكل داره ! بازم بگم ...

اين مقايسه رو هم ميتوني ببيني : http://forums.bazicenter.com/showpost.php?p=301350&postcount=34

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or