اولین DLC برای MGSV:TPP معرفی شد

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
درود

17 روز از عرضه عنوان The Phanom Pain آخرین نسخه از این سری می گذرد، در حالی که همه در سراسر دنیا مشغول بازی و تکمیل کردن بازی هستند در همایشگاه TGS اولین DLC این عنوان معرفی شد.DLC مغرفی شده "MGS3 Themed Costumes and Horse Outfits" نام دارد و در شما می توانید یونیفرم های کاراکترهای زن و مرد بازی ( همچنین اسب بازی ) را به یونیفرم های مخصوص نسخه سوم Snake Eater تغییر دهید.

برای اسنیک و سربازان مرد یونیفرم های Jungle Fatigues, The Sneaking Suit و The Tuxedo ( کت و شلوار و یونیفرم های مخصوص MGS3 ) و برای سربازان زن این عنوان یونیفرم یا لباس های The Boss و Eva بعد از انتشار DLC در دسترس و قابل استفاده در بازی خواهند بود. همچنین برای اسب بازی D-Hourse هم دو پوشش جدید در دسترس خواهد بود.

تاریخ عرضه این DLC هنوز مشخص نشده.

تصاویر منتشر شده در همایش TGS:

منبع
منبع 2

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید من کلا این سری بازی نکردم
کسی میتونه اطلاعات تکمیلی برام بده
مثلا تا الان چند نسخه با چه نام هایی براش اومده؟
و اینکه کدوم نسخه ها برای PC موجوده تا از اول بازی کنیم

دوستان ببخشید من کلا این سری بازی نکردم
کسی میتونه اطلاعات تکمیلی برام بده
مثلا تا الان چند نسخه با چه نام هایی براش اومده؟
و اینکه کدوم نسخه ها برای PC موجوده تا از اول بازی کنیم
برای PC این نسخه‌ها اومده:
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (نسخه‌ی Substance)
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

من خودم دارم الان نسخه‌های قدیمی رو بازی می‌کنم. البته دو بازی اول که اسم‌شون رو برات نوشتم از لحاظ داستانی بعد از Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هستن و لزوماً احتیاجی نیست (از لحاظ داستانی) که حتماً بازی‌شون کنی تا داستان MGSV رو متوجه بشی.
Metal Gearـهایی که از لحاظ داستانی قبل از MGSV (منظورم Ground Zeroes هم هست) اتفاق می‌افتن اینا هستن:
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid: Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
که متاسفانه هیچ‌کدوم برای PC موجود نیستن (مگر این‌که MGS3 رو بخوای با شبیه‌ساز بازی کنی) اما داستان‌ بعضی‌هاشون (یعنی کُلِ سری) رو می‌تونی از این‌جا بخونی:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | مقدمه و صحبت نویسنده | داستان کامل سری متال گیر
که بچه‌های سایت زحمت کشیدن و نوشتن و مقاله‌ی تمیزیه.

P.S: در مورد خبر هم بگم که DLCـها چه‌قدر شبیه به DLCـهای اون بازی هستن. :d امیدوارم بعضی‌ها دیگه الکی گیر ندن بهش چون این DLCـها کاملاً یه‌چیز طبیعیه.

این فقط داره لباس عوض میشه ؟؟!! واقعا پول میگیرند ؟
پ.ن: من تا حالا DLC نخریدم :دی
اره برادر. به دنیای قشنگ تلکه کردن ملت خوش اومدی. حالا یکی میاد اینجا دفاع می کنه میگه دوست ندارید نخرید...

همین بالا یکی این حرکت رو زده انگار:

چون این DLCـها کاملاً یه‌چیز طبیعیه

کسی خوابشم میدید یه روز به اینجا برسیم؟

اونوقت پولیه اینا؟ :|
قاعدتاً آره ولی قیمتش هنوز مشخص نشده.
اره برادر. به دنیای قشنگ تلکه کردن ملت خوش اومدی. حالا یکی میاد اینجا دفاع می کنه میگه دوست ندارید نخرید...

همین بالا یکی این حرکت رو زده انگار:

کسی خوابشم میدید یه روز به اینجا برسیم؟
من مالِ «اون» بازی رو گفتم. :d وگرنه این حرکتِ DLCـهای پولی و Microtransaction فوقِ مضحکه و مشخصه واسه‌ی چاپیدن مردمه.
باور کن مجبورم این‌طوری دوپهلو کامنت بدم. :d کامنت اولم پاک شد؛ این‌جا باید تقیه بکنی... =))

از ماست که بر ماست :دی
متاسفانه تعداد گیمرایی که پای این جور چیزا پول می‌دن اونقدر زیادن که حالاحالاها باید برای بند کفش و کمربند کاراکترِ بازی کامپیوتری پول بدیم!

خدایی من واسه 16 دی ال سی ویچر که مفتی بود زورم میومد شارژ نتم رو هدر بدم بعد بیام واسه دوتا خط سینه و دوتا لباس پلینگی پول بدم این دیگه خدایی اخر چاپیدنه

داستان DLC لباس و تغییر ظاهر از اول ورود PS3 باب شد! و با بازی Ganji شروع شد.
اما چون اون بازی یه شکست تجاری حساب میشد اون لباسها و کاستوم ها مجانی بودن.
ولی بعد از اون تمام شرکتها شروع به عرضه DLC لباس و کاستم کردن ک همه هم پولی بودن نمونش هم توی NINJA GAIDEN SIGMA 2 و توی بازیه METAL GEAR PEACE WALKER هم یه سری لباس به عنوان DLC برای نسخه PSP اراعه شد.
از نمونه DLC های لباس هم نمونه های بارزش توی MORTAL KOMBAT و FINAL FANTASY LIGHTNING RETURN هم بوده.
دقیقاً همونطور که یکی از بچه ها گفت ;
یه دنیای قشنگ برای تلکه کردن ملت , محصوصاً فن های اون بازی!

ولی وقتی تیتر خبر رو که خوندم گفتم باز دم کونامی گرم که باز سعی داره قسمتهای گنگ و مجهول و یه سری خَلَع که خیلیا بهش گلایه دارن رو با DLC داستانی جبران کنه! ولی زِهی خیال باطل :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or