اولین گیم‌پلی بازی Senua's Saga: Hellblade II منتشر شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در ابتدای مراسم The Game Awards، استودیوی نینجا تئوری یک گیم‌پلی خیره‌کننده را از بازی Senua's Saga: Hellblade II به مخاطبان نمایش داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Senua’s Saga: Hellblade 2

درست دو سال پیش بود که استودیوی Ninja Theory همزمان با معرفی کنسول ایکس باکس سری ایکس، از ساخت دنباله هل بلید خبر داد و این عنوان را با تریلری سینماتیک معرفی کرد. اکنون سازندگان پس از دو سال مجددا در مراسم گیم آواردز حضور یافتند و همان‌طور که شایعه شده بود، نمایش جدید و هیجان‌انگیزی را از بازی Senua's Saga: Hellblade II ارائه دادند.

تریلر جدید شامل یک گیم‌پلی نسبتا طولانی است که مبارزه با یک موجود غول‌پیکر را شامل می‌شود و جلوه‌های بصری خیره‌کننده بازی را به رخ می‌کشد. این‌طور که به‌نظر می‌رسد درگیری‌های درونی سنوئا همچنان بخش مهمی از داستان است و او باری دیگر، در طول بازی صداهایی را در ذهن خود می‌شنود.

استودیوی نینجا تئوری تنها به نمایش ساخته جدید خود بسنده کرد و هیچگونه اطلاعاتی را در مورد بازه زمانی عرضه Senua's Saga: Hellblade II به اشتراک نگذاشت. این عنوان در زمان نامشخصی برای رایانه‌های شخصی و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.​

حقیقتا محیط و اتمسفر گیرا و گرافیک خفنی داشت .
انتظار کمتری نمی رفت. حالا تا زمان انتشار مطمئنا از اینم بهتر خواهد شد. :D
الان بانو سنوا رفته کنار بانو لارا و جزو تاپ فایوهای منه:D
خودم نسخه اول بازی کردم اولش خوشم نیومد و فکر کنم توی تایپک امتیازات هم گفتم خوشم نیومده
ولی وقتی برای بار دوم رفتم سراغش فهمیدم چه بازی بود. حالا قبل ریلیز نسخه دوم، یه بار دیگه با زیرنویس فارسی بازی میکنم حالشو ببریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or