اولین نگاه JOURNEY

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
journey-game-screenshot-1.jpg

تا به حال شده که اسم بازی رو اصلا نشنیده باشید یا درباره ی اون اطلاعاتی نداشته باشین.JOURNEY یکی از این بازیها است که اطلاعات چندانی از این بازی منتشر نشده است و کمتر کسانی هستند که این بازی را دیده باشند.سازنده بازی SONY هست.و بازی برایPS3 هست که احتمالا به صورت انلاین هست و روی PSNعرضه میشود.بازی به صورت چند نفره اجرا میشود و شخصیت های باز شنل قرمزی پوشیده اند و چیزی ازصورت شخصیت معلوم نیست.بازی در بعضی ازنقاط به صورت دو بعدی می شود.یکی از جالب ترین نکاتی که در بازی وجود دارد تمام بازی در بیابان و جا های تاریک و ارام اتفاق می افتد و هیچ دشمنی و هیچ جانوری که باید ان را بزنید و بکشید وجود ندارد و همین طوری پیش می رید تا به جایی برسید.

این بازی به شما ارامش بسیاری میدهد و شما را بسیار ارام میکند.این بازی بسیار عجیب است چون هیچ چیزی در بازی وجود ندارد و فقط خودتون هستید و شخصیت بازی.در بازی موسیقی بسیار ارامی زمزمه می شود میشود که بسیار دلنشین است.شما باید از تپه بپرید تا به یک جایی برسید.در بعضی از مراحل که اصلا هیچ وسیله ای وجود ندارد و فقط شن های کویر رامی بینید.و باید از روی تپه ها سر بخورید و به پایین بروید.اگر شما بازی را به تنهایی انجام دهید واقعا حس تنهایی به شما می دهد.حرکت شخصیت ها بسیار تند است.افکت ها بسیار عالی هستندو طراحی هنری بسیارخوب هست.وقتی شما رو شن ها قدم میگذارید بسیار لذت بخش هست و رد پای شما چند ثانیه روی شن ها می ماند.محیط های بازی به نظر می اید بسیار بزرگ و پیچیده است.

توصیف این بازی بسیار بسیار سخت هست چون چیزی برای توصیف کردن وجود ندارد.شما باید مسافرت کنید واز جایی به جایی بروید و چیزهای بسیاری را کشف کنید.از خرابه بگذرید از مانع ها رد شید تا به جایی برسید.بازی بیشتر به یک انیمیشن شبیه است تا یک بازی که باید انجام بدید.گرافیک بازی پر زرق و برق هست و دیگر چیزی برای توصیف وجود ندارد.هیچ اطلاعات و هیچ خبر بسیار مرموز به نظر می رسد.نوشتن پیشنمایش این بازی بسیار سخت هست و اکثرا سایت ها برای این بازی به علت نبودن اطلاعات پیشنمایش ننوشتند.این بازی به نظر من یکی از بهترین بازی ها است.

اونوقت دوست من شما از کجا میدونی که این بازی یکی از بهترین بازیهاست در صورتی که اکثر سایتها به علت نبودن اطلاعات کافی سخنی از بازی به زبان نیاورند؟ :d
شاید اشغال ترین بازی جهان باشه:p من که دوست دارم صورت کاراکترمو ببینم و با نگاه کردن به گرافیک صورت اون حال کنم

من موندم شما این اطلاعات رو از کجا اوردی نکنه از خودت ریختی بیرون وآآآآآآ تو دیگه کی هستی

کلام اخر: اخه اینم شد بازی تک و تنها بری تو دشت بچرخی خودت بخون خندت میگیره =))

40تا سايت بازي رو ريويو كردن ، اونوقت ميگي نبود اطلاعات ??? :|
Review: يه منتقد ميشينه از اول تا اخر بازي رو ميره و نقطه نظر و انتقادات و ... خودش رو نسبت به بازي مينويسه .
شما ميتوني بري ريويو ي Gamespot يا IGN رو مطالعه كني بعد مطمعنا نظرت راجع به اين جمله خودت عوض ميشه
کلام اخر: اخه اینم شد بازی تک و تنها بری تو دشت بچرخی خودت بخون خندت میگیره[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif] [/FONT]

اونوقت دوست من شما از کجا میدونی که این بازی یکی از بهترین بازیهاست در صورتی که اکثر سایتها به علت نبودن اطلاعات کافی سخنی از بازی به زبان نیاورند؟ :d
شاید اشغال ترین بازی جهان باشه:p من که دوست دارم صورت کاراکترمو ببینم و با نگاه کردن به گرافیک صورت اون حال کنم

من موندم شما این اطلاعات رو از کجا اوردی نکنه از خودت ریختی بیرون وآآآآآآ تو دیگه کی هستی

کلام اخر: اخه اینم شد بازی تک و تنها بری تو دشت بچرخی خودت بخون خندت میگیره =))
البته هرکس نظر خودش رو داره ولی من با نظرتون مخالفم.
من این بازی رو انجام ندادم اما معرفی و بررسی بازی رو دنبال میکردم. سبک و شیوه ی نوین بازی اولین چیزی بود که نظرمو جلب کرد. همین که ذهن گیمر رو از حواشی مثل اسلحه جنگ فریاد و خون و حتی ترس رها میکنه و باعث میشه فقط ذهنش رو متمرکز به هدف اصلی یعنی ماجراجویی کنه، این خودش حسنه از دید من. گرافیک بازی هم چشم نوازه. نمیدونم چرا اما بازی من رو به یاد the path انداخت........

من که از 1 سالو نیم پیش تا حالا اخبار بازی رو دنبال کردم الانم در صف هستم که فردا از انحصار پلاس در بیاد و با موخ بزنمش رو دانلود:d

فقط می تونم بگم بازیی هست که شما رو از این دنیا جدا می کنه و به Heaven می بره:d از بازیای که هرگز فراموش نمی شه ... و همیشه مایکرو در آرزوی داشتنش می مونه>:):d

نمیدونم چرا اما بازی من رو به یاد the path انداخت........
اول که متن رو دیدم همینو می خواستم بگم اومدم چند تا پست پایین تر دیدم شما زحمتشو کشیدی!
اونم هیچ جنگی نداشت ولی تم بازی وای حرف نداشت! تم خاص مثل سایلنت هیل...
چز جالبی به نظر میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or