اولین نگاه به آیتم‌های شفا دهنده در Resident Evil 7

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
«کپکام» اولین تصویر از آیتم‌های شفا دهنده در «رزیدنت ایول ۷» را از طریق برنامه «Resident Evil Ambassador» در اختیار هواداران قرار داده است. در ادامه با ما در بازی‌سنتر همراه باشید.

files-news-RE7-Healing-Item-Preview-08-05-16%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

به نظر می‌آید گیاه‌های همیشگی سری «رزیدنت ایول» در این عنوان نیز حضور خواهند داشت. همچنین در این تصویر سکه‌ای نمایان است که بحث‌های زیادی در میان هواداران ایجاد به وجود آورده. تعدادی از هواداران آن را نشانه‌ای برای بازگشت فروشنده «رزیدنت ایول ۴» دانسته در حالی که عده‌ای دیگر به شوخی می‌گویند این اولین نشانه از وجود Microtransaction در بازی است.

«رزیدنت ایول ۷: بایوهزارد» قرار است ۲۴ ژانویه سال آینده برای رایانه‌های شخصی، PS4 و Xbox One عرضه شود. نسخه PS4 این به صورت کامل با هدست واقعیت مجازی «سونی» PSVR، قابل بازی خواهد بود.

لینک منبع

من فقط برام جالبه با این فرمت گیم پلی این آیتمها چجوری مورد استفاده قرار میگیره؟

من زیاد فرصت نکردم پی گیر باشم قراره اسلحه و اکشن باشه تو این نسخه؟

• Like
Reactions: KingAmir
من فقط برام جالبه با این فرمت گیم پلی این آیتمها چجوری مورد استفاده قرار میگیره؟

من زیاد فرصت نکردم پی گیر باشم قراره اسلحه و اکشن باشه تو این نسخه؟
آره بودن اسلحه و اکشن رو تایید کردن.

یعنی واقعا فکر کردین کپکام میاد یه Pure Horror میسازه؟ :D اون دمو رو داد که هم نظرات ملت رو بسنجه و هم نگاه ملت رو معطوف این شماره کنه که دیگه به شماره های اکشن قبلی فکر نکنن :D البته من خودم خوشحالم که بازی Pure Horror نیست. یکی از اصلی ترین المان های RE، اکشن بوده و باید همیشه حضور داشته باشه ولی در حد متعادل.
اگر یه چیزی مثل RE Survivor باشه خوبه به نظرم :D

یعنی واقعا فکر کردین کپکام میاد یه Pure Horror میسازه؟ :D اون دمو رو داد که هم نظرات ملت رو بسنجه و هم نگاه ملت رو معطوف این شماره کنه که دیگه به شماره های اکشن قبلی فکر نکنن :D البته من خودم خوشحالم که بازی Pure Horror نیست. یکی از اصلی ترین المان های RE، اکشن بوده و باید همیشه حضور داشته باشه ولی در حد متعادل.
مشکل منم همینه که RE همیشه اکشن بوده...
حالا اومدن بازی رو کامل کردن مثل سایلنت هیل و سوما و ...
الانم اومدن اکشن و herb رو تو بازی تایید کردن :| خب یا کامل اکشنش کنید یا pure horror کامل :/

• Like
Reactions: rainy girl
الانم اومدن اکشن و herb رو تو بازی تایید کردن :| خب یا کامل اکشنش کنید یا pure horror کامل
ایول 6 که کامل اکشن بود و هیچکس خوشش نیومد .
نقطه قوت RE اینه که اکشن هم داره.ترس هم داره (البته منظورم نسخه های کلاسیکشه نه این چند شماره اخیرش)یعنی حتی RE های کلاسیک هم اکشن داشتند.هم ترس.نسخه 4 هم اکشن داشت و کمی ترس داشت توی بعضی مراحل.حالا مونده 7 که اون هم فکر نکنم کامل بخوان اکشن رو ازش حذف کنن.چون اصولا با ذات RE نمیخونه.پس من با اطمینان میگم شماره 7 هم اکشن داره ولی اکشنش در حدی نیست که بازی رو از حالت ترس خارج کنه.چون از تریلر معلومه توی این شماره قصد دارن تا حد امکان ترس رو بیارن ولی فکر نکنم بخوان کامل اکشن رو هم حذف نمیکنن.الان بازی Outlast یه بازی بود که اگرچه ترس خوبی داره ولی بشدت کسل کنندس .دیگه خودتون با سایقه کپکام آشنایی دارین که مبجوره اکشن رو به طور کامل حذف نکنه تا بازیهاش فروششو از دست ندن پس واسه همین منم میگم شماره 7 اکشن هر چند کم داره

• Like
Reactions: KingAmir
کپکام همونطور که بعد E3 گفتم هدفی نداره ، میخواد نظر اکثریتو جلب کنه که متاسفانه توی همین یه مورده که خیلی ضعف داره ، گفته ی فنهائو غیرفنها در زمینه اکشنو هارور رو باید بریزه بیرون ، به دید گیمرا نمیشه بازی ساخت چون هر کس یه دستور پختی واسه خودش داره ، از دید من سریِ اصلی رو نمیشه با ویروس A تا Z تا N شماره ادامه داد ، یا با ترسناکتر کردنش ، هر IP ی که مانورش روی داستانو شخصیتهاست تاریخ مصرفی داره ، همین بازی رو میتونست با نام دیگه ای و شخصیتهای جدیدی عرضه کنه ، تحسینش میگردم پاشم وایمیستادم ، ولی به تنها چیزی که کپکام فکر میکنه تضمین فروششه ، دستوبالکم میزنه همه بفهمن ، کپکام زحمتو میکشه ، هزینه میکنه ، تبلیغ میکنه ، بله همه ی اینا رو میدونیم ، تنها فوبیاش اینه : مثل یه پیرمرد میمونه که ترس از تغییر داره و نمیخواد عرصه رو برای دیگران باز کنه ، چسبیده دو دستی به ایول ول کنم نیست ، بله پولسازه آی پی ولی این راه درستی برا بدست آوردنش نیست ، کپکام کمپانی بزرگیه که قدرت ریسکم روی AAAها رو انجام میده ، البته از راه غلطش ، بجای کمو زیاد کردن چاشنی بیاد خود محتوا رو از نوع پایه گذاری کنه با نامو شخصیتهای جدید ، نه زیر سایه ی دیگرانه ، نه فنا میکامی رو میکوبن تو سر کپکام (البته این یه مورد یه جور نفرینه که از پیشونی کپکام پاک نمیشه) ، در مورد هر بحثی در تاپیک ها شرکت میکنم ولی توی تاپیک ایول کم پیدام میشه و بحث نمیکنم ، به عنوان یه فن خسته شدم از تکرار حرفای همیشگی و چیزی که تموم شدست در سری اصلی .

آخرین ویرایش:
RE قبل از اینکه ترسناک باشه باید اکشن باشه
تو همه نسخه ها هم جدید و هم قدیمیا اکشن بوده، باس فایتای خفن بوده... حالا این اخرسر یکم اکشنو بیشتر کردن. البته یکم نه، خیلی :دی
اینا هم الان تکلیفشون با خودشون مشخص نیست میخان چیکار کنن. بزرگترین مشکلم نام گذاری بازیه که گذاشتن 7. اگه اسپین اف بود میشد قبول کرد که اره میخان یه خط داستانی جدا با یه سبک جدید رو بسازن...

• Like
Reactions: rainy girl
دوستان دقت کنین بازی هنوزم اکشنشو داره, اون دمویی که دادن صرفا برای نشون دادن قسمت ماجراجویی و ترسناک بازی بود و خود سازنده ها گفتن اصلا نمیخواستن به بخش اکشن بپردازن توی اون دمو. در مورد خط داستانیم واقعا نیاز بود شخصیتای قبلی رو کنار بذارن تو این شماره چون قراره تمرکز اصلی بازی روی حس ترس و استرس کسی باشه که نه نظامیه نه توانایی بالایی تو مبارزه داره, 100% رفرنسای زیادی توی بازی به داستان شماره های قبل هست تو همین دموام دیدیم چن تاشو ولی بهترین کارو کردن که کلا از اکثر شخصیتا گذشتن. کنترل کردن یه آدم تا خرخره مسلح مث کریس که حس ترس نمیده تو اون شرایط, تو دمو تا family man میومد خفتش کنه با RPG میزدش مثلا :D دمو خیلی امیدوار کننده بود, به نظرم تو بدترین حالت از 5 و 6 خیلی بهتر میشه :D

از نظر من یکی از ضعیف ترین نسخه هاش بود.
فروشنده که شاید در کار نباشه .شاید یه دستگاه مخصوص باشه که با این سکه ها کار میکنه
فروشنده در نسخه 4 کاراکتر جالبی بود.از تنهایی بازیکن کم می شد تو دنیای بازی
امیدوارم باشه تو این هم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or