اولین عکس از Campaign بازی Halo 3

همچنيييييييييييييييييييين. اما به نظرم ... نمي دونم‌ ... به نظرم زره سال پيش بهتره. منتظر تريلر هستيم. يه 4 5 روز ديگه بايد صبر كرد.
E3 امسال واقعا فوق العادست. فقط Kill Zone 2 و Halo 3 كافيه تا ... بووووووووووم.

اريا جان دستت درد نكنه
فوق العاده هست . فوق العاده !

هان كي ها ميگفتن كه فلان بهمانه ؟ حالا بيان ببينن كه چه گرافيكي داره halo3 :love:
نگاه كنيد همون چيزيه كه تو دموهاي اين بازي ميديديم و كسي باور نميكرد .
.

بزرگترين سوال براي من اينه كه چرا تا حالا مايكرو نخواسته بود تا گرافيك بازي را نشون بده ؟

يا اينكه مايكروسافت فقط در مدت زمان يك ماه موفق شده اين گرافيك را خلق كنه كه به قول خودش يك ماه پيش به طرفداران گفته بود كه ما چند ماه وقت داريم تا گرافيك را بهتر كنيم ؟

پس تو اين سه ماه باقي مونده چي ميشه ؟:love:

منم با دوستمون موافقم واقعا بين halo3 و killzone2 رقابت شديدي ميشه و e32007 امسال ميتركه .

با اینکه از سری Halo به خاطر ناامیدی که Halo1 روی PC برام ...(نمیدونم فعلش چیه!) خیلی دل خوشی ندارم ولی دیگه حرفی نمونده!جل الخالق این تکنولوژی چیکارا که نمیکنه!(البته ابرهای سمت راستی مستر چیف یکم خوب نیست آریا بهشون بگو روش یکم کار کنن:biggrin1:)

اقا واقعا دستت درد نکنه من به این بازی خیلی شک کرده بودم دستت درد نکنه من دیگه هیچ شکی به موفقیت این بازی ندارم حالا باید منتظر سونی باشیم ببینیم اون با kill zone چه میکنه

با اینکه از سری Halo به خاطر ناامیدی که Halo1 روی PC برام ...(نمیدونم فعلش چیه!) خیلی دل خوشی ندارم ولی دیگه حرفی نمونده!جل الخالق این تکنولوژی چیکارا که نمیکنه!(البته ابرهای سمت راستی مستر چیف یکم خوب نیست آریا بهشون بگو روش یکم کار کنن:biggrin1:)

خوب معلومه كه هنوز جاي كار داره هنوز سه ماه دو ماه خورده اي مونده پس عجله نكن . كار نهايي خيلي بهتر از اينها هم ميشه . ولي خدايي شخصيت بازي گرافيك جمالي داره .
مايكروسافت يادم بود ميگفت كه ما روي شخصيت هاي بازي بسيار كار خواهيم كرد و الان هم نتيجش را داره ميبينه .

اين عكس مثل اين ميمونه كه با دوربين عكاسي شخصيت بازي را فوكوس كردي و پشتها تار ديده ميشه ! به همين خاطر ابرها كمي تار ديده ميشه . مثلا مثل اين ميمونه كه عكس هنري :biggrin1:

ولي من تا حالا فكر ميكردم كه رنگ لباس اهني (نميدونم چي چي :biggrin1:) مسترچيف رنگ طلايي داره (به نابه عكسهاي گذشته ) ولي چرا الان رنگ طوسي داره ؟!:confused:

تو اين عكس به نظر نمي ياد تو فضا باشه بيشتر شبيه دماوند خودمونه:biggrin1:
kill zone نه تنها به اون گرافيك نمي رسه تازه از اون مهمتر عمرا گيم پلي جذاب halo رو نداره

شوکه میشویم.....آقا مطمئنید اینو برای 360 ساختن؟؟کنسول دیگه ای نیومده؟؟؟:confused:
خدا رحم کنه به کنسول که میخواد اینو بکشه...3چراغ نشه زیادیه:cheesygri

جل الخالق ... منو بگو تا حالا فکر ميکردم هيلو اکشن اول شخصه نگو سوم شخصه اونم از روبرو !

هر کی گفته این عکس گیم پلی بازیه خیلی .... تشریف داشته
-------------------------------------------------------------------
این که کی چی فکر میکنه به خودش مربوط میشه...اگر منبع داری که عکس ریل تایم نیست بذار...ولی بدون حق بی احترامی به هیچ کسی رو نداری...
محمدرضا

Last edited by a moderator:
جل الخالق ... منو بگو تا حالا فکر ميکردم هيلو اکشن اول شخصه نگو سوم شخصه اونم از روبرو !

این عکس باید از یکی از دمو های Campaign بازی باشه ...;)

اما چه فایده داره عکس شخصیتی که اصلا در هنگام بازی کردن (غیر از دمو ها) نمیشه دیدش را معیاری برای سنجش گرافیک بازی قرار داد :laughing:
ضمن اینکه تا جایی که من یادم میاد در Halo 2 گرافیک دموها به نسبت گرافیک خود گیم پلی بازی بالاتر بود

پس در نتیجه من تا یک دمو از خود گیم پلی Single Player بازی نبینم خیالم از گرافیک بازی راحت نمیشه ... پس تا E3 صبر می کنیم ...:p

این عکس باید از یکی از دمو های Campaign بازی باشه ...;)

اما چه فایده داره عکس شخصیتی که اصلا در هنگام بازی کردن (غیر از دمو ها) نمیشه دیدش را معیاری برای سنجش گرافیک بازی قرار داد :laughing:
ضمن اینکه تا جایی که من یادم میاد در Halo 2 گرافیک دموها به نسبت گرافیک خود گیم پلی بازی بالاتر بود

پس در نتیجه من تا یک دمو از خود گیم پلی Single Player بازی نبینم خیالم از گرافیک بازی راحت نمیشه ... پس تا E3 صبر می کنیم ...:p

اين حرف شما بي منطق و اشتباه هست .
مثل اين ميمونه كه بگي مايكرو توانايي اين را داشته كه شخصيت بازي را با گرافيك و جزئيات بالا طراحي كنه ولي محيط خودش را نه ؟:)

من نميدونم شما چطور به اين نتيجه رسيدي ؟!

اگه منظورت از محيط پشت مستر چيف هست كه تار ديده ميشه كه اينم كاملا معلومه حتي در بازي هايي مثل crysis هم اين مورد هست . پس زياد ناراحت نباش :)

دوما چنين جلوه هاي كه در عكس ميدن و پشت شخصيت تار ديده ميشه باعث ميشه كه در بهتر ديده شدن شخصيت بازي كمك كنه و جذابترش نشون بده . اگه به عكاس حرفه اي هم بگي ازت عكس بگيره كه رويايي جلوه بده فكر كنم بگي چنين بلايي به عكس بياره . حتي اينو ميتوني در فيلم هاي هاليوودي هم ببيني .

از روي عكس چطور به اين نتيجه رسيدين من نميدونم ؟

خب من یه سری نکَت ( جمع نکته ) رو بگم :
اولآ من از قوه تخیل خودم نگفتم این عکسه از قسمت Campaign بازی گرفته شده. سازنده HALO 3 شرکت Bungie هست و توی سایت این شرکت این متن رو راجب این عکس میتونین بخونین :
Well, well well, what's going on here? We're saying nothing about what's going on in the above image other than it is a screenshot taken in-game from Halo 3.
دومآ اگه این طور نباشه واقعآ باید به IQ و هوش خیلی خیلی پایین مسوولان Bungie شک کرد که کمتر از 1 هفته مونده به E3 بیان و این عکس رو نشون بدن و بگن In-Game هست و بعد توی E3 بگن خالی بستیم.
سومآ عماد باحال ترین تیکه عکس همون ابرها هست که شبیه آبرنگه ! خواستن بگن ما هنرمندیم !! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or