اولین جزئیات از بخش «Zombies» بازی «Call of Duty: WWII»

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
همانطور که می‌دانید، چند سالی می‌شود که همه‌ی نسخه‌های بازی «Call of Duty» شامل یک بخش «Zombies» بوده‌اند. بازی «Call of Duty: WWII» از این قاعده مستثنا نیست؛ به تازگی اطلاعات جدیدی از این بخش در این عنوان منتشر شده است.

3262664-image3-1024x576.jpg

اخیرا، سایت «PlayStation Blog» با آقای «Jon Horsley» سرپرست ارشد در استودیو «Sledgehammer» و رهبر بخش Zombie بازی Call of Duty: WWII، صحبتی در مورد این بخش کرده است.

آقای Horsley گفت: «این بخش برروی مشارکت چهار بازیکن در مقابل موج های زامبی ها تمرکز دارد. این بخش مبتنی بر محیط ترسناک خواهد.»

آقای Horsley همچنین می‌گوید تیم تلاش می‌کند تا «ترسناک‌ترین تجربه زامبی» را که Sledgehammer تاکنون ایجاد کرده را بسازد.

وی همچنین اطلاعات بیشتری در مورد محیط و داستان به اشتراک گذاشت. «این بخش در سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم در یک روستای ساکت Bavarian در آلمان اتفاق می‌افتد. بازیکنان به گوشه‌ای از روستا منتقل می‌شوند، جایی که فاضلاب‌های خونین، آزمایشگاه‌های شیطانی و مقبره‌های باستانی اسرار تاریک‌ خود را نشان می‌دهند.» آنها همچنین با انواع مختلف زامبی‌ها برخورد می‌کنند، هر یک از آنها «نقش ویژه‌ای را پر می‌کند.»

شما می‌توانید متن کامل این مصاحبه را از اینجا بخوانید. بازی Call of Duty: WWII در تاریخ November 3 برای PS4 ,PC ,Xbox One منتشر خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

من آخرین cod ای که بازی کردم cod mw 3 بود. البته بلک اپس 3 رو هم جسته گریخته بخش کمپینشو دیدم ولی خودم بازیش نکردم، یعنی در حقیقت اینقدر کسالت آوز بود برام که رغبت نکردم تهیه اش کنم دیگه.
الان این بخش های زامبی توی نسخه های جدید cod مثل نسخه بلک اپس 1 هست که تکنفره هم بشه بازیش کرد یا فقط کواپ میشه بازیش کرد؟

• Like
Reactions: amir code
من آخرین cod ای که بازی کردم cod mw 3 بود. البته بلک اپس 3 رو هم جسته گریخته بخش کمپینشو دیدم ولی خودم بازیش نکردم، یعنی در حقیقت اینقدر کسالت آوز بود برام که رغبت نکردم تهیه اش کنم دیگه.
الان این بخش های زامبی توی نسخه های جدید cod مثل نسخه بلک اپس 1 هست که تکنفره هم بشه بازیش کرد یا فقط کواپ میشه بازیش کرد؟
علی تو این نسل بدون شک بهترین کالاف ادونس سازنده همین ww2 هستش.
من همرو تجربه کردم ولی ادونس یه سروگردن از همشون بالاتره.البته مولتی فقط بلک 3....
تکنفره هم اگه باشه واقعا آخراش حوصله عجیبی میخواد.
یعنی نمیشه یجورایی.
اون لذتی از کواپ میبری محاله تو تکنفره ببری.
درکل امیدوارم cod به روزهایی که لیاقتشو داره برگرده...
لحظه شماری میکنم یرای مولتی و بخش زامبی و همچنین سینگلش که مطمئنم اسلج همر از پسش براومده.
به امید روزهای عالی برای cod بازها\m/

• Like
Reactions: uriel
cod boIII خودش عالی بود اما بخش زامبیش رو هیچ وقت نتونستم بازی کنم چون عملا هیچ پلیری پیدا نمی کنه ! مگر اینکه تکی بری که اون هم بیشتر از 20 دقیقه نمیشه دوام آورد !
یا توسط بقیه پلیرها KICK میشی و ی بخش زائده که الکی دارن روش مانور میدن . اگه بیان به جای زامبی بخش سینگل رو COOP کنن بهتره !

cod boIII خودش عالی بود اما بخش زامبیش رو هیچ وقت نتونستم بازی کنم چون عملا هیچ پلیری پیدا نمی کنه ! مگر اینکه تکی بری که اون هم بیشتر از 20 دقیقه نمیشه دوام آورد !
یا توسط بقیه پلیرها KICK میشی و ی بخش زائده که الکی دارن روش مانور میدن . اگه بیان به جای زامبی بخش سینگل رو COOP کنن بهتره !
چون شما نتونستی پلیر پیدا کنی پس بخش زائدی هست!!؟ اتفاقا به شخصه bo3 رو فقط به خاطر بخش زامبی گرفتم و ساعت ها بازیش کردم مخصوصا به صورت اسپلیت و واقعا چیز عالی بود و نسبت به نسخه قبلش کلی پیشرفت کرده بود
این کد جدید هم خواهم خرید اونم فقط به خاطر بخش زامبیش

چیزی که مشخصه اینه که بخش زامبی این نسخه از تم جدی تری نسبت به نسخه قبلی یعنی cod iw برخوردار است. به شخصه خیلی دوست دارم یه سری المان‌ های ترسناک هم به این بخش اضافه کنند. جالبه بدونید موسسان استودیو Sledgehammer تجربه کار برروی بازی dead space را داشته اند.

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or