اولین تیزر Still Life 2

Sweet Jesus

کاربر سایت
سلام ، چند وقت پیش بود که عنوان Still Life II تایید شد و بالاخره اولین تریلر بازی منتشر شد ، به نظر میرسه بازی حال و هوای خودشو هنوز حفظ کرده ...
داستان بازی هنوز درباره ویکتوریا مک فرسن ـه که قاتل نسخه اول رو تعقیب میکنه ، اما اینبار شخصیت دوم گاس مک فرسن نیست ، بلکه یکی از قربانیان قاتل ـه که شما در این بازی باید در یک مرحله قاتل رو تعقیب کنید و در بخش بعدی باید برای زنده موندن تلاش کنید ...
اولین تیزر بازی
Still Life که نوعی دنباله برای بازی Post Mortem محسوب میشد یکی از عناوین خوب ادونچر محسوب میشد. نسخه دوم این بازی برای انتشار در سال 2008 برنامه ریزی شده.

51ZMFYF2V7L._SL160_.jpg

آقا تو نسخه ی 1 قاتل به طوره علنی (درسته؟؟؟:laughing:)اعلام نشد؟؟؟ یعنی تو این نسخه مشخص میشه یا همون نقاشه قاتله؟؟؟
چه شود Advanture خواهد ترکید.

ممنون از خبر خوبت

بزرگترین ضعف نسخه ی اول پایانش بود، البته با اینکه می گفتن این سری یک سه گانه س ، ولی چون خبری نبود ناامید شدیم. ولی خوبه، بالاخره می فهمیم قاتل کی بود.

در ضمن اونطور که گفتن این بازی کاملا سه بعدیه ، و پاییز 2008 عرضه می شه.

آقا تو نسخه ی 1 قاتل به طوره علنی (درسته؟؟؟:laughing:)اعلام نشد؟؟؟ یعنی تو این نسخه مشخص میشه یا همون نقاشه قاتله؟؟؟

اسم اون نقاش Mark Ackerman بود، اما تا زمان ویکتوریا اون باید مرده باشه، و بعیده که قاتل اون باشه، ولی احتمالا یکی از شاگردای اونه که قاتله.

آخرین ویرایش:
خدای من!خدای من! بهترین خبر بازی ایی بود که تو این چند وقت اخیر شنیدم.من با نسخه ی اولش زندگی کردم!بهترین ادونچری بود که بازی کردم.مطمئنا شرکت دارینوس با فارسی کردن این نسخه پول خوبی به جیب خواهد زد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or