اولین تصویر و نسخه Collector's Edition بازی WWE WK15 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
اولین تصویر in-game بازی WWE 2K15 منتشر شد.

z6bpp4ee2pf1jlmgw1rf.jpg

این تصویر ابتدا توسط John Cena یکی از ورزشکاران کشتی کج (professional wrestling) در اکانت توییتر او منتشر شد و به دنبال آن شرکت 2K نسخه بزرگتر این عکس را منتشر کرد.
در این تصویر که زیر آن نوشته شده در حال پیشرفت. چهره John Cena را به نمایش گذاشته که در مقابل Randy Orton ایستاده است. شرکت 2K Sports درباره این عکس اعلام کرد، این عکس نشان دهنده کیفیت بازی WWE 2K15 بر روی کنسول های نسل بعدی است. هر چند مشخص نشده این عکس مربوط به نسخه Xbox One و یا PS4 است.

همچنین شرکت 2K امروز نسخه Collector's Edition بازی WWE 2K15 را برای کنسول های PS4 و Xbox One معرفی کرد. این نسخه که Hulkmania نام دارد به صورت محدود و تنها 25000 نسخه از آن منتشر خواهد شد. این نسخه شامل بازی WWE 2K15، یک کارت collectible با امضا Hulk Hogan، یک قطعه نقاشی شده از Hulk Hogan در Monday Night Raw امسال، DLC های مخصوص پیش خرید بازی (دو شخصیت قابل بازی Sting و Hulk Hogan) و عروسک Hulk Hogan خواهد بود. این Collector's Edition با قیمت 100$ به فروش می رسد.

hcrw2t5i83pheken0n52.jpg

بازی WWE 2K15 در تاریخ 28 ماه اکتبر برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4 و PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
این واسه نسل هشتم هست . طبیعی بود که گرافیکش تغییر کنه.
شما یقین داشته باش دست استدیوی قبلی بود اون وقت طبیعی بود که واسه نسل هشتم گرافیکش تغییر نکنه !!!

- - -ویرایش - - -

جالبیش اینجاست که اومدن تمام کشتی کج کار ها رو از دوباره موشن کپچر جدید کردن تا کیفیت انیمیشن بازیکن ها هم به کل یه تکون اساسی بخوره !!!

بازی 5 برابر نسخه قبل موشن کپچر بیشتر شده

تو بخش صدا گذاری و هوش مصنوعی هم کلی تغییرات با توجه به ادعای سازندگان صورت گرفته ! حالا بخش هوش مصنوعی رو تا بازی نکنمی نمیتونیم نظر بدیم ولی یقین دارم تو بخش صدا گذاری هم بازی کاملا یه تکون اساسی میخوره

استودیو فکر کنم همون باشه ولی اینبار 2k بالاسرش وایستاده.
به شخصه بعد از نسخه های سگا دیگه با هیچ کدوم از نسخه های بعدش نتونستن ارتباط برقرار کنم.
یکی از آرزوهام اینه که یه روزی 2k یه کشتی مورب با همچین گرافیکی و گیم پلی سرعتی نسخه های سگا یسازه [-o

شما یقین داشته باش دست استدیوی قبلی بود اون وقت طبیعی بود که واسه نسل هشتم گرافیکش تغییر نکنه !!!- - -ویرایش - - -جالبیش اینجاست که اومدن تمام کشتی کج کار ها رو از دوباره موشن کپچر جدید کردن تا کیفیت انیمیشن بازیکن ها هم به کل یه تکون اساسی بخوره !!!بازی 5 برابر نسخه قبل موشن کپچر بیشتر شده تو بخش صدا گذاری و هوش مصنوعی هم کلی تغییرات با توجه به ادعای سازندگان صورت گرفته ! حالا بخش هوش مصنوعی رو تا بازی نکنمی نمیتونیم نظر بدیم ولی یقین دارم تو بخش صدا گذاری هم بازی کاملا یه تکون اساسی میخوره
روزی که من Nba 2k14 نسل بعدی دیدم ، ی همچین توقعی از نسل بعد کشتی کج داشتم و با توجه به اخراج تهیه کننده قبلی و دستیارش امید رفته بالا صداگزاری هم من مقاله خوندم کاملا تغییر کرده صدای اجسام داخل رینگ . تفاوتش با نسل قبل به نظرم زیاده و ادم مجبور به خرید یک کنسول نسل بعدی میشه.

سازندگان قبلی و استدیوی قبلی کنار رفتن یعنی استدیوی yukes منظورم هستش و کل ساخت بازی به استدیوی Visual concepts سپرده شده ! و تیم سازنده NBA 2K هم روی این بازی کار میکنن
نه خود visual که تجربه ساخت عناوین کشتی کج نداره . youkes هست و بازی بین دو استودیو youkes و visual ساخته میشه . احتمالا visual وظایف بخش های گرافیکی به عهده داره . از تیم قبلی تهیه کننده یعنی : cory ledesma و طراح bryan williams و aubrey sitterson کنار گذاشته شدن.

نه خود visual که تجربه ساخت عناوین کشتی کج نداره . youkes هست و بازی بین دو استودیو youkes و visual ساخته میشه . احتمالا visual وظایف بخش های گرافیکی به عهده داره . از تیم قبلی تهیه کننده یعنی : cory ledesma و طراح bryan williams و aubrey sitterson کنار گذاشته شدن.
منبع خبر من همین بازیسنتر هستش و درست و غلطش با کسی که خبر رو گذاشته و خب اگه شما درست تر میدونین که حرفی نیست :)

http://forum.bazicenter.com/thread88947/

وایرایش : پستم رو پاک کردم چون منبع خبر کمی مشکل داره و ویکی پدیا منبع درست تری هستش

اینم منبع قابل اعتماد تر که البته حرف شما رو تصدیق میکنه و بازی رو Yukes و Visual Concepts دارن میسازن ..........

http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_2K15

آخرین ویرایش:
به به یعنی هیچی فان تر از این بازی نیست بشینی با رفقا با کنسول با 2 3 تا دسته بازی کنی حتی فوتبال هم به پاش نمیرسه:دی
فقط اندرتیکر باشه که اگه نباشش فتوی حرام میدم من

من که حتی اگر این بازی افتضاحم باشه بازم باهاش حال میکنم:d

2k کارشو خوب بلده قطعا میتونه پرچم این بازی رو ببره بالا :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or