rezaigi2004 کاربر سایت Jul 25, 2007 #1 اولین تصویر واقعی از گیم پلی درون کابین اتومبیل Gt 5 View attachment 3253
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Jul 25, 2007 #3 نوشته شده توسط hotgoal: این دیگه چیه ؟ !!!! بیشتر... منظورت خوبه یا بد ؟:confused:
آرش-19 کاربر سایت Jul 25, 2007 #4 مگه میشه به این گفت بد!!!!!!!!!!!! کاش بتونی گردنتم این ور و اونور کنی. میشه یا نه ؟؟؟ کسی می دونه؟
Saeed.x360 کاربر سایت Jul 25, 2007 #5 نوشته شده توسط hotgoal: این دیگه چیه ؟ !!!! بیشتر... اين بهترين بازي ريسينگ تاريخه!!!:biggrin1:
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Jul 26, 2007 #6 نوشته شده توسط Punisher_j: نظر من : حالم بهم خورد !! :biggrin1: ولي اينو جدي ميگم يا عكس بي كيفيت يا بازي !! به احتمال زياد از بازيه !! يه وقت به كسي برنخوره ولي حقيقت رو بايد گفت !! اگه عكس با كيفيت تري داريد بذاريد شايد اين بازي هم رفت تو Waiting list م !! بیشتر... عکس کیفیتش پایین . و ظاهرا اسکن شده . بهتره دقت کنی و ببینی که تمام کابین با تمام جزییات طراحی شده
نوشته شده توسط Punisher_j: نظر من : حالم بهم خورد !! :biggrin1: ولي اينو جدي ميگم يا عكس بي كيفيت يا بازي !! به احتمال زياد از بازيه !! يه وقت به كسي برنخوره ولي حقيقت رو بايد گفت !! اگه عكس با كيفيت تري داريد بذاريد شايد اين بازي هم رفت تو Waiting list م !! بیشتر... عکس کیفیتش پایین . و ظاهرا اسکن شده . بهتره دقت کنی و ببینی که تمام کابین با تمام جزییات طراحی شده
*Mohammad* کاربر سایت Jul 26, 2007 #7 بهتره سریع قضاوت نکنید.از روی یک عکس نمیشه گفت بازی خوبه یا بد.بزارید حداقل یه گیم پلی از این بازی بیاد بعد.......
بهتره سریع قضاوت نکنید.از روی یک عکس نمیشه گفت بازی خوبه یا بد.بزارید حداقل یه گیم پلی از این بازی بیاد بعد.......
qx_roham_xp کاربر سایت Jul 26, 2007 #8 من که عکسی نمی بینم !!!! (***** اینجا معنی نداره نمی دونم چرا لود نمی شه ؟؟؟؟)
Ashlly کاربر سایت Jul 26, 2007 #10 کیفیت عکس پایینه ولی کیفیت بازی بالا نشون میده مخصوصا سایه های توی ماشین محیط اطراف هم جالب نیست
Wroth Master کاربر سایت Jul 26, 2007 #12 1.اقا رضا دستتون درد نکنه 2.تا اونجا که من چشم هام میبینه گرافیکش
rezaigi2004 کاربر سایت Jul 26, 2007 #13 این عکس اسکن شده از روی مانیتور هست و کیفیت بالایی نداره اما باز هم نشان از گرافیک وجزییات بسیار بالای بازی هست
این عکس اسکن شده از روی مانیتور هست و کیفیت بالایی نداره اما باز هم نشان از گرافیک وجزییات بسیار بالای بازی هست
Konami Administrator Jul 27, 2007 #15 سلام ... همه چي عالي هست و با وجود اينكه نسخه اصلي نيست و خيلي كار ها براي زمان انتشار GT5 روش انجام خواهد شد ... اولين فكري كه بايد بكنن براي تصاوير افتضاح داخل اينه است !
سلام ... همه چي عالي هست و با وجود اينكه نسخه اصلي نيست و خيلي كار ها براي زمان انتشار GT5 روش انجام خواهد شد ... اولين فكري كه بايد بكنن براي تصاوير افتضاح داخل اينه است !