اولین تصاویر In Game رسمی عنوان Assassin's Creed نسخه PS3

rezaigi2004

کاربر سایت
هنوز نمیشه گفت کدوم پلتفرم بهتره اما گیم پلی عالی به نظر میاد;)

img0029.jpg

img0028.jpg

img0027.jpg

img0026.jpg

img0049360version.jpg

50094709f65aa2f27.jpg

رضا جان قبلا عکسها در یه تاپیک دیگه قرار گرفته...

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=285713#post285713

ممنون مجتبی جان دیدم شما هم زحمتش رو کشیدید اما چون ایت تصاویر از داخل بازی هست اون هم نسخه PS3 اجازه بدید این همه تاپیک در مورد 360 زدیم در مورد عکس حالا که این بازی هم گل کرده براش تاپیک اختصاصی داشته باشیم تا بچه ها اگه نظر یا حرفی دارن اعلام کنن ممنون

من که هیچ تغیری یا کاستی تو این تصاویر نسبت به نسخه ی 360 نمیبینم
اصلا چيزي معلوم هست كه شما بخواي ببيني تفاوت داره يا نه ؟ :) همش دارن ميگن ما سعي خودمون رو ميكنم كه نسخه ي PS3 به خوبي 360 باشه ! تو عكس هاي بالا چيزي معلوم نيست بايد يه تصوير درست حسابي و با كيفيت باشه تا بشه نتيجه گرفت !

ازروي اين عكسها كه چيزي معلوم نميشه عكسهاي كيفيت بالاتر بزار فقط 2هفته ديگر تا عرضه بازي اين چند روزه داره ديگه داره رو عصابم .............. فقط 22 نوامبر فقط :love:Assassin`s Creed

چرا هیچی معلوم نیست شما نورپردازی رو نگاه کن .فقط اونجوری که معلومه از نظر aa مشکل داره دیوار ها رو نگه کنید گوشه ها رو.
راستی تو این مصاحبه ها که شده نگفتن بازی pop up داره یا نه؟

دوستان ، عکسها رو کلیک کنید و با سایز اصلی ببینید ، چون وقتی کوچیک میشه خود به خود Aliasing زیاد میشه .
اگه سایز اصلی رو ببینید متوجه منظورم میشید ...

نیما جان من بزرگ کردم چیزی متوجه نشدم منظورتونو واضح تر بگین منظور نیما از Aliasing فکر کنم شکستگی باشه اگه منظورت اینه فهمیدم میخوای چیو بگی اگه نه توضیح plz

اين تلوزيونه ذغالي هست با موبايلم كه عكس گرفتن نور الي نوره .ولي يك چيز حالا معلوم نيست به خاطر اين تلوزيونست ياكه بازي اجسام لبه داره نه؟؟؟؟

دوستان ، عکسها رو کلیک کنید و با سایز اصلی ببینید ، چون وقتی کوچیک میشه خود به خود Aliasing زیاد میشه .
اگه سایز اصلی رو ببینید متوجه منظورم میشید ...
\
من هم همینکار رو کردم قبلا که گفتم.
اما بازهم در حد پی اس تری نبود.:eek:

\
من هم همینکار رو کردم قبلا که گفتم.
اما بازهم در حد پی اس تری نبود.:eek:

من با حد PS3 کاری ندارم ، فقط دارم میگم که اگر عکسها رو با سایز اصلی ببینید از لحاظ Aliasing ( شکستگی لبه ها ) خیلی بهتره و مشکلی نداره .

با بقیه موارد هم کاری ندارم ، حالا میخواد در حد PS3 باشه یا در حد NES ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or