اولین تصاویر واقعی داخل بازی عنوان Final Fantasy XIII

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین 2 تصویر داخل بازی یا In Game عنوان انحصاری Final Fantasy Versus XIII که توسط مجله فامیتسو نیز تایید شده را مشاهده میکنید تصاویر Real Time هست:

شاهکاره!!!

به خاطر ترافیک امکان داره لود نشن منتظر باشید.

12.jpg

آخرین ویرایش:
به هر بازي بشه شك كرد!
به اين نميشه شك كرد!!
البته اميد وارم واقعي باشن!!!
كه انشاالله هم هستن!!!
فقط آستيناي اون و ببين به خاطر باد چه چيني مي خوره واي به حال بقيش!!
البته دومي به داخله بازي بيش تر مي خوره تا اولي!(نظره منه ها)!!!

واقعا نهايت قدرت تخيل + نهايت هنر طراحي كاراكترها و محيطها + گرافيك ...:eek: + با توجه به سابقه حتما داراي داستان غني و ...
يك كلام : مدينه فاضله RPG بازها

فقط میتونم بگم ........... WOW !!!!!
فوق العاده است ..

این عکسها آدم رو یاده دمو kill zone میندازه... به نظر من که عمرا real time باشه;)

زمانی که مجله فامیتسو این عکس ها رو تایید کرده که In game و Real Time هستند دیگه جای هیچ شکی رو باقی نمیزاره ;) .

زمانی که مجله فامیتسو این عکس ها رو تایید کرده که In game و Real Time هستند دیگه جای هیچ شکی رو باقی نمیزاره
من کاری به فامیستو یا هیچ مجله دیگه ای ندارم و نظر خودم رو در مورد عسکها میگم. با یه نگاه به سطح فعلی گرافیک بازیها و قدرت کنسولها به نظر من همچین گرافیکی غیر ممکنه

فقط مي تونم بگم دييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييوانننننننننننننه كننده است :eek::(( PS3 دو تا از اين عنوان ها بده بيرون گند ميزنه به هرچي كنسول منسوله:p;)

با یه نگاه به سطح فعلی گرافیک بازیها و قدرت کنسولها به نظر من همچین گرافیکی غیر ممکنه
شما به سطح فعلی نکن! فاینال ها همیشه یه قدم جلوتر از سطح گرافیکی زمان خودشون بودن ;)

اينا كه تصوير real time ميزاشتن حداقل تماما از از گيم پلي بازي ميزاشتن تا ميشد باور كرد .
همش به نظر مياد از دموي داخل بازي .

يه سوال هم دارم اين Final Fantasy XIII از موتور ue3 استفاده ميكنه ديگه ؟ اگه اشتباه نكنم چون يه بار يه خبرايي شنيده بودم ؟

Final Fantasy XIII تماما به وسیله ی White Engine موتور بسیار قدرتمند شرکت Square Enix ساخته میشه که هدف اولیه اش در تولید , بوجود آوردن گرافیکی در حد انیمیشنهای قبلی SE بوده است و به نظر میرسه که به هدفش رسیده...

موتور UE 3.0 قبلا توسط SE از Epic خریده شده بوده ولی مستقیما خود SE اشاره کرده که بازی ایی که توسط UE 3.0 ساخته خواهد شد , FF XIII و یا FF Versus XIII نخواهند بود.

در ضمن این موتور از ابتدا تحت Architecture کنسول PS3 ساخته شده و بهینه ترین استفاده را (6 هسته از 7 هسته ی فعال Cell) از پردازنده ی مرکزی این کنسول میکنه...
نسخه ایی که بتونه کنسول 360 و یا PC را Support کنه , فعلا در دست بررسی هستش...

متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
چند نكته:
1- اين جور كه بنظر مياد اين عكسها مال نسخه Versus هست كه اگه درست خاطرم مونده باشه RPG نيست.:(
2-اين تصاوير بنظر ميرسه كه مال صحنه هاي ورود به مبارزات باشه (با توجه به نسخه هاي قبلي و ساير JRPG ها) اين جور صحنه ها هم گرافيكي معادل بازي اصلي دارن و به هر حال In game محسوب ميشن و فرقي با بازي اصلي ندارن فقط معمولا قبل از هر مبارزه تكرار ميشن و از پيش اماده شده هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or