اولین تصاویر رسمی از عنوان بزرگ Golden Axe: Beast Rider

rezaigi2004

کاربر سایت
ناشر: Sega
سازنده: Secret Level
پلتفرم: X360 - PS3
سبک : Action Role-Playing
تاریخ انتشار : نامعلوم

88429_med.jpg

88425_med.jpg

88426_med.jpg

88428_med.jpg

88433_med.jpg

88431_med.jpg

88435_med.jpg

88436_med.jpg

کجاش خوب نیست ؟
نکنه انتظار داری همه بازی ها در حد Gow و ... باشه ؟
شما یه نگاه به اون دایناسور هست چیع تو عکس آخری ببین اصلا میتونه Ps2 همچین چیزیو اجرا کنه

کجاش خوب نیست ؟
نکنه انتظار داری همه بازی ها در حد Gow و ... باشه ؟
شما یه نگاه به اون دایناسور هست چیع تو عکس آخری ببین اصلا میتونه Ps2 همچین چیزیو اجرا کنه

مثل اینکه gow2 رو یادت رفته که همه میگفتن مگه میشه بازی با این گرافیک رو ps2 بیاد بعد نمیتونه این بازی واقعا .... بیاره:biggrin1:

مثل اینکه gow2 رو یادت رفته که همه میگفتن مگه میشه بازی با این گرافیک رو ps2 بیاد بعد نمیتونه این بازی واقعا .... بیاره:biggrin1:
هان !!!
منظورم از GOW بازیه Gears Of War بود نه god of war
پ.ن : من نمی دونم چرا بعضی ها گرافیک رو در طراحی شخصیت بازی ها می دونن و هیچ توجهی به جزئیات یک بازی نمی کنن تو عکس اول نور پردازی زیبا و دلنشین و جزئیات زیبا که آدم تا حدی به یاد تخت جمشید می ندازه رو نمی بینید ؟

آخرین ویرایش:
هان !!!
منظورم از GOW بازیه Gears Of War بود نه god of war
پ.ن : من نمی دونم چرا بعضی ها گرافیک رو در طراحی شخصیت بازی ها می دونن و هیچ توجهی به جزئیات یک بازی نمی کنن تو عکس اول نور پردازی زیبا و دلنشین و جزئیات زیبا که آدم تا حدی به یاد تخت جمشید می ندازه رو نمی بینید ؟
توی gow که خیلی قشنگتر از این بازی نور پردازی کردن من منظورم طراحی شخصیت نبود بلکه منظورم در رابطه با قدرت ps2 بود

بخدا روم نمیشه بگم رضا جون، ولی لطف کن عکسهای حجیم رو در www.10pix.com اپ کن بعد بزار تو سایت. اندازه صفحه داغون شده :(

فریدون شاه عزیز :biggrin1:

همه عکس ها fit صفحه فروم هست اما فقط عکس اول یکم ریزولیشنش بالاست اما چشم از این به بعد ;)

ولی قبول کنید گرافیکش درحدنسل جدید نیست.اون بازیهایی که عکساشون توپ بوده همچی خوب در نیومدن، تو بازی نصف عکساشونم گرافیک نداشتن(مثل pgr 4)حالا چه برسه به این عکسا:sick:

اينم فكر كنم يه بازي بشه مثل conan كه ادم دلش نياد بازي كنه من از موقعي كه god of war رو بازي كردم ديگه از اين سبك بازي ها جز خود god of war خوشم نمياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or