اولین تصاویر بازی Dark Messiah of Might and Magic Elements

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
ubisoft اولین تصاویر از این بازی رو برای X360 منتشر کرد.
6cild08.jpg

66ab5l4.jpg

4z4ml8k.jpg

5zooo6h.jpg

6hejvqu.jpg

باگ زیاد و سنگین بودنش که واسه هر لود پدر ادم در میومد و خیلی مشکلات دیگه !
امتیازش رو هم که دیدی...
همه مشکل لود رو نداشتن من خودم نداشتم باگ داشت ولی نه به اونصورت که تو امتیاز زیاد تاثیر داشته باشه ولی تو سایت هایی مثل Gamespot به خاطر این امتیازش کم بود که عناصر Rpg رو نداشت وگرنه اگه اسم سبکش رو از اول اکشن میزاشتن امتیاز خیلی بهتری میگرفت ولی خوب همه این ها نظر منه شاید واقعا بازی خیلی خوبی نبوده

همه مشکل لود رو نداشتن من خودم نداشتم باگ داشت ولی نه به اونصورت که تو امتیاز زیاد تاثیر داشته باشه ولی تو سایت هایی مثل Gamespot به خاطر این امتیازش کم بود که عناصر Rpg رو نداشت وگرنه اگه اسم سبکش رو از اول اکشن میزاشتن امتیاز خیلی بهتری میگرفت ولی خوب همه این ها نظر منه شاید واقعا بازی خیلی خوبی نبوده
سمیر واسه نداشتن عناصر RPG که به یه بازی 6.7 نمیدن:);)

این چیزیه که گیم اسپات گفته:

The Bad

• Numerous crashes and glitches get in the way
  • minimal character building and progression
  • most of the game's combat is unsatisfying
  • storyline is almost completely transparent right off the bat.
اینم '"Announcement" trailer' بازی:

http://xboxyde.com/leech_4024_en.html

منم از دارك قبلي خيلي رازي بودم
گيم پليش كه حرف نداشت و روون بود - گرافيكش هم كه براي يه RPG-ACعالي بود
در ضمن منم اصلا مشكلي تو لود بازي نداشتم
در ضمن باگهاش هم زياد تو چشم نميومد(در كل از طرف من شماره قبليش 8.5ميگيره):laughing:

نمونش همین دیگه
minimal character building and progression اصلا نمیشد کاراکتر رو ساخت ریس و .... رو برای کاراکتر انتخاب کرد بیشتریا هم به خاطر بیشتر به سمت اکشن بودن این بازی رضایت نداشتن ولی خوب اصل اینه که گیم پلی خوبی داشت بازم میگم همه این ها نظر منه شاید واقعا بازی خیلی خوبی نبوده

سلام;)

امیدوارم مثل نسخه ی pc همه ضد حال نخورن!!

فکر میکنم ضدحال رو کسایی خورده باشن که dvd rom شون با dvd ِ این بازی مشکل داشته . :-"

و اگر نه بقیه که بازی کردن و لذتش رو هم بردن . :)

باگ زیاد و سنگین بودنش که واسه هر لود پدر ادم در میومد و خیلی مشکلات دیگه !
امتیازش رو هم که دیدی...

جدا من که 2 بار بازی رو تموم کردم ( البته بیشتر از 2 بار ) و توی بازی اصلا باگی ندیدم .

مشکل لودینگ هم فقط وقتی بوجود میومد که texture quality رو high می کردی؛ که تقریبا همه ی بازی ها اینطورین . چون که وقتی کیفیت بافت ها بخواد بالا باشه ، باید حجم بیشتری از بافت ها لود شه که طبیعتا زمان بیشتری هم میخواد . ;)

Numerous crashes and glitches get in the way

خارج از شوخی این رو گیم اسپات برای بیشتر ِ بازی های pc میگه . :)

minimal character building and progression

این رو هم که سمیر گفت . وقتی میگن سبک action/rpg هست ، لااقل همه انتظار دارن علاوه بر امکان پیشرفت و لول آپ و مهارت ها ، بشه کاراکتر رو طراحی کرد. ;)

most of the game's combat is unsatisfying
:confused:

واقعا نمیفهمم اینو برای چی گفته . مبارزات بازی واقعااااااا لذت بخش بودن و حس یک جنگ واقعی رو میدادن . حرکات سلاح ها بسیار طبیعی بود و حرکات شخصیت ها هم واقعا نرم طراحی شده بود.
ترکیب جادو و سلاح هم موقعیت های جالبی بوجود میاورد. مثلا من دشمن رو با جادو یخ میزدم ، بعد با شمشیر خوردش میکردم که واقعا لذت بخش بود. :love:
و یا . . .

storyline is almost completely transparent right off the bat.

این مورد رو کاملا قبول دارم .
در کل از لحاظ داستانی بازی بسیار ضعیف بود و جذابیت خاصی نداشت.

راستی اونقدر حرف زدم که سوالم رو یادم رفت بپرسم. :biggrin1:

ubisoft اولین تصاویر از این بازی رو برای X360 منتشر کرد.

این همون نسخه ی pc ه که برای 360 داره ساخته میشه ؟ یا کلا یک بازی ِ جدیده ؟

وحید یه بازیه جدیده که مثل اینکه برای pc نمیادفقط برای x360 برای pc مثل اینکه آیتم های جدید و چندتا مرحله ازافی میادوحید یه بازیه جدیده که مثل اینکه برای pc نمیادفقط برای x360 برای pc مثل اینکه آیتم های جدید و چندتا مرحله ازافی میاد

سمیر اون عکس اولی رو نگاه کن چیزی رو یادت نمیندازه ؟ :biggrin1:

مطمئنم اون عکس اول از مرحله ایه که توی pc هم هست.

ولی عکس های دیگه هیچکدوم آشنا نیستن.

به نظر میاد همون نسخه ی پی سی باشه با مراحل جدید. ولی برای خود ِ پی سی ، فقط مراحل جدیدش میاد.

البته اینی که الان گفتم حدس بود :-"

فکر میکنم ضدحال رو کسایی خورده باشن که dvd rom شون با dvd ِ این بازی مشکل داشته . :-"

و اگر نه بقیه که بازی کردن و لذتش رو هم بردن . :)

:):laughing:

4yq3os6.jpg

جدا من که 2 بار بازی رو تموم کردم ( البته بیشتر از 2 بار ) و توی بازی اصلا باگی ندیدم .

مشکل لودینگ هم فقط وقتی بوجود میومد که texture quality رو high می کردی؛ که تقریبا همه ی بازی ها اینطورین . چون که وقتی کیفیت بافت ها بخواد بالا باشه ، باید حجم بیشتری از بافت ها لود شه که طبیعتا زمان بیشتری هم میخواد . ;)

همین هالف لایف 2 چرا وقتی texture quality رو high می کردی این طوری نمیشد؟!

همین هالف لایف 2 چرا وقتی texture quality رو high می کردی این طوری نمیشد؟!
من نمیدونم چرا تو فلان بازی اینطوری میشه و توی فلان بازی نمیشه .

ولی دلیلی که خودم تست کردم و البته اول محمدرضا هل گیت کشفش کرد ، همین بود که با بالا بردن کیفیت تکسچر ها سرعت لودینگ خیلی خراب میشه.

البته لازم ذکره که همه ی موتور ها به خوبی از سخت افزار استفاده نمیکنن . مثل همون اسپلینتر سل 4

حالا اینا چه بلایی سر ِ سورس آوردن که اینجوری شده . . . خودشون میدونن
:):laughing:

4yq3os6.jpg

3 تا مورد قابل اشاره هستن :

1-نونوایی محل ما هم میتونه آیکون بازی رو کپی کنه رو دسکتاپ ، بعد بگه بازی رو نصب کردم . :laughing:

2- حرف ِ من :
فکر میکنم ضدحال رو کسایی خورده باشن که dvd rom شون با dvd ِ این بازی مشکل داشته .

خوب من نگفتم این "کسایی" شامل ِ کیا میشه . :)

3- جا داره ذکر کنم اون مورد 1 رو بقالی محلمون هم بلده انجام بده . :)

با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or