اولین تصاویر از RaceDriver One

Lich King

Administrator
95262892120070910150813.jpg

سری جدید بازی race driver ساخت شرکت codemasters با عنوان ONE معرفی شد. این بازی از همان موتور neon که در ساخت بازی DiRT استفاده شده بود بهره می برد. همچنین از عکس های بازی این طور برداشت می شه که بازی دیگر مانند نسخه های گذشته حالت simulation نداره بلکه بیشتر حالت street racer می باشد و شباهت زیادی به بازی هایی مثل PGR یا NFS پیدا کرده.
در ضمن بازی برروی PC - X360 - PS3 خواهد آمد.

واقعا دیگه نسل جدید کاملا داره نمایان میشه با این بازی ها .

گرافیک توی این نسل خیلی پیشرفت داشته ... من فکر میکنم اگه همینطوری پیش بره در نسل بعدی تفاوتی بین بازیها با واقعیت وجود نداشته باشه !

اقا يه سوال بزرگ دارم هركي ميدونه به منم بگه :cheesygri
من جديدا وقتي توجه ميكنم گرافيك بازي هاي ريسينگ از بازي هاي چون fps بيشتره .
الان شما اين بازي كه اشكان زحمتش را كشيدند گذاشتن يه نگاه بكنيد خدايي من تو بازي سبك ديگه چنين ساختمان هاي پر جزئياتي نميبينم .

حالا براي اينكه بهتر متوجه منظورم بشيم يه لحظه در نظر بگيريد كه در اين محيط به جاي ماشين يه سلاح دستتون باشه از ديد اول شخص :biggrin1:حالا چه حسي داريد :-"

Gartall

آواتار Gartall

تشکر شده 1114 بار در 387 پست
PC Xbox 360

اقا يه سوال بزرگ دارم هركي ميدونه به منم بگه
الان شما اين بازي كه اشكان زحمتش را كشيدند گذاشتن يه نگاه بكنيد خدايي من تو بازي سبك ديگه چنين ساختمان هاي پر جزئياتي نميبينم .

حالا براي اينكه بهتر متوجه منظورم بشيم يه لحظه در نظر بگيريد كه در اين محيط به جاي ماشين يه سلاح دستتون باشه از ديد اول شخص حالا چه حسي داريد
فرج جون جزییات داره بیداد میکنه :biggrin1:. خدائی این Neon چه ها که نمیکنه:love:.

اقا يه سوال بزرگ دارم هركي ميدونه به منم بگه

حالا براي اينكه بهتر متوجه منظورم بشيم يه لحظه در نظر بگيريد كه در اين محيط به جاي ماشين يه سلاح دستتون باشه از ديد اول شخص حالا چه حسي داريد
دلیلش اینه که تو بازیهای ریسینگ شما نمیتونی پیاده شی بری تو محیط واسه خودت سیاحت کنی! یا مثلآ بری تو یکی از این ساختمونا از پنجره بیرون و تماشا کنی! بخاطر همینم دست بازیساز باز تر و بجای استفاده High-Poly برای ساختمونا بشدت از تصاویر Photo-Realism استفاده میکنن! خلاصه بگم از حقه های گرافیکی هم زیاد استفاده میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or