اولین تریلر «The Walking Dead: The Final Season» به همراه تاریخ عرضه، منتشر شد

MR Spidy

کاربر سایت
استودیو «Telltale» دقایقی پیش اولین تریلر عنوان «Telltale’s The Walking Dead: The Final Season» را منتشر نمود که بر اساس آن، اولین اپیزود بازی در تاریخ 18 آگوست عرضه خواهد شد.

این تاریخ برای پلتفرم‌های PC، Xbox One و PlayStation 4 بوده و دارندگان Switch باید تا اواخر 2018 برای عرضه آن منتظر بمانند. فصل نهایی این عنوان در قالب 4 اپیزود و به قیمت 20 دلار عرضه می‌شود که در صورت پیش خرید آن، به « The Walking Dead: The Telltale Series Collection» که شامل تمام 19 اپیزود قبلی سری بوده، دسترسی خواهید یافت. در تریلر پخش «Clementine» به همراه «A.J» حضور دارند و بنا به گفته Telltale، تصمیاتی که در بازی می‌گیرید بر روی شخصیت A.J و دیدگاه او نسبت به دنیای بازی، تاثیر گذار خواهد بود. این شماره با استفاده از موتور جدید و با کیفیت گرافیکی بهتری نسبت به شماره‌های قبل، روانه بازار خواهد شد.

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
به شدت با ظاهر بزرگسالانه کلمنتاین حال کردم توی تریلر:D خود تریلر هم خیلی خوب بود:D امیدوارم یه چیزی در حد شماره اول ببینیم.

به شدت با ظاهر بزرگسالانه کلمنتاین حال کردم توی تریلر:D خود تریلر هم خیلی خوب بود:D امیدوارم یه چیزی در حد شماره اول ببینیم.
من واسه فصل ۲ و ۳ هم همین امید رو داشتم ولی واقعا باید انتظاراتمون رو بیاریم پایین چون فصل ۱ هرگز تکرار نمیشه چوم شخصیت Lee دیگه وجود نداره :دی

فصل ۱ : ۱۰
فصل ۲ : ۷
فصل ۳ : ۶

:دی

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Milad_HW
من واسه فصل ۲ و ۳ هم همین امید رو داشتم ولی واقعا باید انتظاراتمون رو بیاریم پایین چون فصل ۱ هرگز تکرار نمیشه چوم شخصیت Lee دیگه وجود نداره :D

فصل ۱ : ۱۰
فصل ۲ : ۷
فصل ۳ : ۶

:D

چیزی که فصل اول رو منحصر به فرد میکرد، ستینگ مرده و خسته بازی بود که توی شماره های بعدی وجود نداشت:D یعنی فضا سازی بازی خیلی خوب بود و قشنگ حس یه گروه درمونده رو نشون میداد که توی فصل های بعدی نبود. روند بازی به کندی ولی با دقت و با برنامه پیش میرفت. این وسط رابطه لی و کلمنتاین خیلی خوب کار شده بود.

چیزی که فصل اول رو منحصر به فرد میکرد، ستینگ مرده و خسته بازی بود که توی شماره های بعدی وجود نداشت:D یعنی فضا سازی بازی خیلی خوب بود و قشنگ حس یه گروه درمونده رو نشون میداد که توی فصل های بعدی نبود. روند بازی به کندی ولی با دقت و با برنامه پیش میرفت. این وسط رابطه لی و کلمنتاین خیلی خوب کار شده بود.
دقیقا مثل سریالش ! فصل اول عالی به خاطر مرموز بودن و تازه بودن اتفاقات و بقیه فصل ها به مرور ضعیف تر ...

اصلا من مشکلی که با دنیای واکینگ دد دارم اینه که اینا دنبال راه حل نمیگردن یا اصن همچین چیزی وجود نداره، فقط باید به فکر زنده موندن و از این کمپ به اون کمپ رفتن باشن ! شخصا i am legend رو بیشتر میپسندم :دی

دقیقا مثل سریالش ! فصل اول عالی به خاطر مرموز بودن و تازه بودن اتفاقات و بقیه فصل ها به مرور ضعیف تر ...

اصلا من مشکلی که با دنیای واکینگ دد دارم اینه که اینا دنبال راه حل نمیگردن یا اصن همچین چیزی وجود نداره، فقط باید به فکر زنده موندن و از این کمپ به اون کمپ رفتن باشن ! شخصا i am legend رو بیشتر میپسندم :D

دقیقا:D منم مشکلم با سریالش اینه که این ویروس یا هر چی که هست از کجا اومده و دلیلش چی بوده که خب توی سریال و بازی اصلا این موضوع مهم نیست و کسی هم براش مهم نیست و انگار یه چیزی مثل سیل و طوفانه که باید باهاش کنار بیان:D به نظرم این قسمت از جهان WD پلات هول بزرگیه.

این تاپیک رو که دیدم تازه یادم اومد هنوز سیزن 3 رو تموم نکردم! :|
سیزن 1 واقعاً عالی بود و یه تجربه محشر با یکی از بهترین پایان های ممکن. سیزن 2 هم هر چند در حد 1 نبود، ولی بد هم نبود و ازش لذت بردم. ولی 3 رو فقط چند دقیقه بازی کردم و بعدش فراموشش کردم و باید برم سراغش.
-------------
این قضیه که توی TWD دنبال منشأ ماجرا نمیرن، به نظرم دو تا دلیل داره.
یکی اینکه TWD بیشتر از اینکه بخواد خود زامبی ها رو به عنوان تهدید نشون بده، سعی داره آدم ها رو خطرناک نمایش بده. :دی یعنی کاراکترهایی رو معرفی میکنه که از صد جور زامبی هم فجیع تر و کثیف تر هستن و کلاً قصد داره بگه خطری که خود آدمیزاد ایجاد میکنه، از این بندگان خدا بیشتره.
ولی دلیل مهم دیگه اینه که عزیزان قصد تموم کردن TWD رو ندارن و به عنوان یه منبع ارزشمند از پول بهش نگاه میکنن و اگه بخوان سراغ چیزهایی مثل منشأ زامبی ها و بعدش پادزهر و... برن، باید به تدریج سر و تهش رو هم بیارن. ولی الآن بی خیال اون قضیه شدن و هی پشت سر هم آرک های داستانی با ویلین های جدید میدن که البته انقدر داره تکراری میشه که دیگه کمیک ها رو ول کردم و مدتی هست دنبال نمیکنم.
نمیدونم الآن محبوبیت کمیک ها چقدر هست و به اندازه قدیم میفروشن یا نه، ولی فکر میکنم وقتی به جایی برسه که فروشش کم بشه و محبوبیتش پایین بیاد، مجبور میشن سراغ اون ماجراها هم برن و سورپرایزهایی در مورد زامبی ها ارائه بدن که دوباره مشتری جذب بشه.

فصل 2 اگه سطحش بیشتر از فصل 1 نبود کمترم نبود. نمیدونم چطور همچین حرفی میزینید. همون تقابل Jane و Kenny بکل یه فصل بعضی بازی های دیگه میارزید. یه Vilain عالی هم داشت که از Governor توی سریال تلویزیونی هم بهتر دراومده بود.

فصل یک که بی نظیره تو دنیای گیم بی شک و اینم تو سطحش نخواهد بود ..مثل فصل 1 TD دیگه به نظرم اون فضا و اتمسفر ایجاد نمیشه
خود منم فصل 3 رو تا اپیزود 3 فک کنم ادامه دادم بعدش ولش کردم ..نهایت یه Wt ازش تو یوتیوب می بینم برا فهمیدن داستان

خیلی وقته دیگه کنسول ندارم=(( رو pc هم نمیتونم بازی کنم اما چون برا اندروید میاد بازی های telltale ، این سری رو تونستم دنبال کنم:)
شخصیت پردازی این بازی عالیه
شخصیت هایی مثل لی:(( the lee-gend=((
Kenny
و خود clem
چنتا دیگه هم بودن تو فصل یک و دو که شخصیت پردازی قوی ایی داشتن ولی یادم نیست اسمشونو اما فصل سه زیاد تعریفی نداشت8-|
فک کنم این فصل بهتر از فصل سه بشه اما امیدوارم کاری با clem نکنن ~X(
جمله آخر تریلر
What do you do if i get bit:|
Wtf:|
یه حسی بم میگه همون اتفاق بین lee و clem حالا بین clem و aj می‌ افته:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or