اولین المپیک زمستانی HD

• Thread starter Thread starter alucard
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

alucard

کاربر سایت
1241711361.jpg

در پی موفقیت در المپیک Beijing 2008 در چین دوربینهای DVCPro HD و P2 HD پاناسونیک صحنه های حساس المپیک زمستانی ونکوور رو تصویر برداری میکنن.
19 آپریل 2009 لاس وگاس:
پاناسونیک امروز خبر داد که سرویس پخش المپیک زمستانی ونکوور (Olympic Broadcasting Services Vancouver) یا به اختصار (OBSV) تجهیزات P2 HD پاناسونیک رو برای ضبط ویدئویی و پخش این مسابقات به کار خواهند گرفت و به این ترتیب این اولین المپیک زمستانی خواهد شد که به صورت HD فیلم برداری و پخش میشود.
از فرمتهای پاناسونیک در 12 المپیاد از سال 1988 و از تکنولوژیهای دیجیتال پاناسونیک تا به حال در 9 المپیاد به عنوان فرمت رسمی استفاده شده که اولین آن المپیک 1992 بارسلونا بود که برای ضبط صدا و تصویر با بالاترین کیفیت ممکن مورد استفاده قرار گرفت.

http://panasonic.net/olympic

بابت خبر ممنون...
ولی متاسفانه من اصلاً میونه ی خوبی با محصولات پاناسونیک ندارم...
به هر حال تکنولوژیه دیگه:cool:

متاسفانه این کمپانی بر عکس سامسونگ توجه خیلی کمی به مارکتینگ خاورمیانه و آفریقا داره به همین دلیل حضور زیاد جالبی تو ایران نداره با اینکه جزو قدیمی ترین برندهایی هست که به طور رسمی تو ایران خدمات پس از فروش عرضه میکنه.
من خیلی وقت پیش از نمایندگی پاناسونیک یه ویدئو سی دی خریدم که بعدا متوجه شدم اصلا ساخت پاناسونیک نبوده فقط لوگوی پاناسونیک داشته وقتی رفتم نمایندگی و گفتم شما مثلا نمایندگی این مارک هستید... آخر سر به این نتیجه رسیدیم که چون قیمت محصولات این مارک عموما بالاس مردم زیاد استقبال نمیکنن اینا هم مجبورن از این کارا بکنن!!!! واقعا عجب استدلالی!!!!
ولی الان کلا یه دو سالی میشه که پاناسونیک مجبور شده قیمت محصولاتشو بیاره پائین و روی بازار متوسط و ارزون داره خوب کار میکنه هر چند هنوزم تلویزیون 70 هزار دلاری و ... تولید میکنه.

متاسفانه این کمپانی بر عکس سامسونگ توجه خیلی کمی به مارکتینگ خاورمیانه و آفریقا داره به همین دلیل حضور زیاد جالبی تو ایران نداره با اینکه جزو قدیمی ترین برندهایی هست که به طور رسمی تو ایران خدمات پس از فروش عرضه میکنه.
من خیلی وقت پیش از نمایندگی پاناسونیک یه ویدئو سی دی خریدم که بعدا متوجه شدم اصلا ساخت پاناسونیک نبوده فقط لوگوی پاناسونیک داشته وقتی رفتم نمایندگی و گفتم شما مثلا نمایندگی این مارک هستید... آخر سر به این نتیجه رسیدیم که چون قیمت محصولات این مارک عموما بالاس مردم زیاد استقبال نمیکنن اینا هم مجبورن از این کارا بکنن!!!! واقعا عجب استدلالی!!!!
ولی الان کلا یه دو سالی میشه که پاناسونیک مجبور شده قیمت محصولاتشو بیاره پائین و روی بازار متوسط و ارزون داره خوب کار میکنه هر چند هنوزم تلویزیون 70 هزار دلاری و ... تولید میکنه.
اخه دقیقاً مشکل همینجاست!
پاناسونیک و سونی که یه زمانی یکه تاز یا نهایتاً دوکه تاز! بازار لوازم خونگی بودن غافل از بقیه ی براندها مثل ال جی و مخصوصاً سامسونگ فکر می کردن الآنم مثل 10 سال پیشه و هر چی با هر قیمتی بدن تو بازار ملت میگن خوب این سونیه یا اون پاناسونیک و می خرن...ولی اصلاً اینطور نیست همین الآن حتی تو بازار موبایل هم سه ماه به سه ماه فاصله ی نوکیا با سامسونگ داره کمتر و کمتر میشه و فقط خدا میدونه آخر عاقبت کمانی های از این قبیل به کجا میرسه! به احتمال زیاد به درد موتورولا دچار میشن...
سونی که تا متوجه شد داره بخش عظیم بازار ال سی دی رو از دست میده سریعاً خودشو چسبوند به سامسونگ و جوینت ونچر کردن...
به هر حال بابت اطلاعات ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or