اولین اسکرین شات‌ها از Alien Isolation

Behrooz

کاربر سایت
140x-1

لیک های Alien Isolation همچنان ادامه دارد. بعد از لیک شدن دو آرت ورک از آن، این بار شاهد اولین اسکرین شات های بازی هستیم.

چهار تصویر زیر امروز صبح در توییتر به بیرون درز پیدا کردند. یوروگیمر این موضوع را تایید کرده که این تصاویر در واقع اسکرین شات های IN-Game از عنوان جدید Alien که توسط استودیوی Creative Assembly در حال ساخت است، می باشد. بازی ای که گزارش داده شده بود حول محور شخصیت آماندا ریپلی، دختر الن ریپلی در فیلم Alien میچرخد.

تصاویر زیر محیط های داخلی بازی به همراه ردیاب حرکتی معروف فیلم های Alien را نشان میدهد.

کوتاکو در ماه اکتبر گزارش داده بود که این عنوان یک شوتر اول بخش و تلفیقی از Stealth و Horror میباشد تا بتوان به چیزی به مانند Dishonored و BioShock دست پیدا کرد (الهام گیری از این دو عنوان). فاکس همچنین به تازگی نام تجاری Alien Isolation رو ثبت کرده است.

Isolation ظاهرا برای عرضه در سال آینده و برای کنسول های این نسل و نسل قبل (و به احتمالا قوی PC) برنامه ریزی شده. سگا همچنان از دادن جزییات بیشتر در این مورد خودداری کرده است.

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه بازی جو فوق العاده ای داشته باشه ، مخصوصاً توی این عکس ها :

یه جورایی انگار حال و هوای بازی شبیه اولین فیلم Alien هست و برای من که از Alien بیشتر از Aliens خوشم میاد (برعکس خیلی ها که Aliens رو بهتر میدونن و این موضوع برای من علامت سوال هست که چرا ؟!! :دی) احتمالاً تجربه خوبی از آب دربیاد ! (هنوز هیچی از بازی ندیدیم و تا کجا پیش رفتم ! :دی)

به نظر میرسه بازی جو فوق العاده ای داشته باشه ، مخصوصاً توی این عکس ها :

یه جورایی انگار حال و هوای بازی شبیه اولین فیلم Alien هست و برای من که از Alien بیشتر از Aliens خوشم میاد (برعکس خیلی ها که Aliens رو بهتر میدونن و این موضوع برای من علامت سوال هست که چرا ؟!! :دی) احتمالاً تجربه خوبی از آب دربیاد ! (هنوز هیچی از بازی ندیدیم و تا کجا پیش رفتم ! :دی)

بحثش خَیلی طولانیه :d ، اما در کل Aliens فیلم بهتری بود، اما Alien ،Alien ـه بهتری بود! :d
در هر صورت من Aliens رو ترجیح میدم! :-" :d

Aliens اکشنش چسبناک تر بود ولی Alien جوش مخوف تر و کریپی تر بود:دی موقع دیدن Aliens آدم به وجد میومد ولی موقع دیدن Alien آدم احساس پوچی میکرد:دی
در کل منم با Alien بیشتر از Aliens حال کردم.:دی
امیدوارم این بازی جوش شبیه اولی باشه تا دومی:دی

بحثش خَیلی طولانیه :d ، اما در کل Aliens فیلم بهتری بود، اما Alien ،Alien ـه بهتری بود! :d
در هر صورت من Aliens رو ترجیح میدم! :-" :d
تو به خاطر Newt عاشق Aliens هستی ! :-"
جو Alien یه چیز خاص و کم نظیری بود ! :دی همون یدونه Xenomorph کلی ابهت داشت و یه حالتی داشت که آدم فکر میکرد هیچ وقت نمیشه از دستش خلاص شد. ادامه در اسپویلر برای اونایی که فیلم رو ندیدن :
صحنه ترکیدن شکم اون بنده خدا و بیرون اومدن Chestburster خودش 15 امتیاز مثبت به فیلم اضافه میکرد ! :دی
یا کاراکتر Ash که آدم اولین بار که اون صحنه رو میدید شوکه میشد !
توی Aliens یه لشکر Xenomorph ریختن و ابهتش ترکید ! زد تو خط این فیلم هایی که چند تا سرباز میریزن یه جایی برای پاکسازی. یکی ترسو هست ، یکی سیاه پوسته ، یکی مونثه ، یکی قلدره و ... بعد دونه دونه میمیرن ! :دی

سگا توي اين مدت خيلي تلاش كرده يك Alien درست حسابي بسازه.كلي استديو عوض شده ولي هنوز يك عنوان در خور نتونستن در بيارن از توش.از Rebelion و Gearbox بگير حالا هم كار افتاده دسته Creative Assembly.حتي يك عنوان هم كه توسط Obsidian ساخته مي شد كنسل شد.

ولي نكته جالبش اينه كه با اين كه بازي قبلي گند زد و Creative Assembly هم نشون داده كه به غير از Total War در ساير موارد نميشه بهش زياد اطمينان داشت، بازم هايپ براي اين بازي بالاست.حتي بيشتر از دو نسخه قبلي.

البته Creative Assembly چندتا تيم داره كه حتي توي استخدام هاش هم جداگانه نيرو جذب ميكنه.Total War Team و Console Team معروفاش هستن.اينهم به دست Console Team ساخته ميشه.حالا بايد نشست و ديد بازي چطور از آب در مياد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or