اولين تصاوير و تريلر بازي لطفعلی خان زند

• Thread starter Thread starter darkman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

darkman

کاربر سایت
Darkman_LotfaliKhanZand-BoxArt.jpg

بازی "افسانه لطفعلی خان زند" از سري بازي هاي Quest of Persia ، در مهر 1386 در ایران به بازار می آید . این بازی شامل وقایع بعد از بازی "پایان معصومیت" تا ابتدای داستان بازی "انتقام قاجار" می باشد . سبک و نوع این بازی با بازی انتقام قاجار تفاوتهای عمده ای خواهد داشت و بازی بیشتر به شخصیت لطفعلی خان زند که در ایران محبوبیت بیشتری دارد خواهد پرداخت.

اولين تريلر بازي Lotfali Khan Zand را با کيفيت بسيار عالي و حجم نسبتا کم(16 مگابايت) ميتوانيد از اين >> لينک << دانلود کنيد.

اولين تصاوير رسمي از بازي لطفعلی خان زند :

LotfaliKhanZand-1.jpg

LotfaliKhanZand-2.jpg

LotfaliKhanZand-3.jpg

LotfaliKhanZand-4.jpg

LotfaliKhanZand-5.jpg

LotfaliKhanZand-6.jpg

LotfaliKhanZand-7.jpg

به نظر بازیه بسیار خوبی میاد ( از نظر گرافیکی ) خدا کنه گیم پلی خوبی هم داشته باشه !
البته گرافیکش بین بازیهای ایرانی خوبه ;)
ای کاش به جای بازی انرژی هسته ای ( مایه ی آبرو ریزی ) حداقل این بازی رو معرفی میکردند .
شاید هم نمایندگان کشور فقط از بازی های سیاسی و علیه آمریکا حمایت میکنند :-"

درود
یکی از بزرگترین اشتباهای که تو زندگیم مرتکب شدم همانا خریدن نسخه اول این بازی بود که تا چند هفته از خفت و خواری نمی تونستم سرم رو بلند کنم. از این ترک های زبون نفهم بیفرهنگ ( منظورم ترکیه ست ;) ) کمتریم که اونها یه موتور اماده خریدن و دارن بازی میسازن و ما هنوز اندرخم یه کوچه ایم.

به نظر من بازي خوبي مياد ولي آيا ميتونه مثلآ با Ac رقابت كنه؟ اما اي كاش در مورد كوروش كبير بود.اين لطفعلي خان همچين آدم گنده اي نبوده تو تاريخ...

تو هم همونو گرفتی که اول شخص بود ولی در زمان حال بود و اول بازی یارو یه چکش دستشه؟!
اره. فاجعه بود.
حالا از این کوچیکا(لطفعلی خان زند)شروع میکنن به گنده هاش میرسن
مورچه چیه کله پاچش چی باشه :lol:

من اين بازي رو حتما ميگيرم تا پولش بره تو جيبش اونايي كه دارن بازي رو ميسازن.

شمارو به خدا چشماتونو باز كنيد ببينيد بين اين نسخه و نسخه قبلي چقدر فاصله هست . منم نسخه قبليشو خريدم و بازي هم كزدم ، اصلا چيز بدرد بخوري نبود . ولي همين كار من اون تعداد بچه هايي كه اين بازي رو خريدن به سازنده بازي اين اجازه رو داد تا بيانو نسخه بعديشو بسازن . پس حس وطن پرسطيتون كجا رفت ؟ اگه منو شما از اين بازي هاي حمايت نكنيم ژاپني ها ويا آمريكايي ها اين كار رو برامون نميكنن . فكر نمي كنم 5 6 هزار تومن پول زيادي باشه كه بخوايم سر خرج كردنش بحث كنيم و تصميم يگيريم .

من و تو بايد از اين كشور و محصولات هر چند بي كيفيتش دفاع و پشتيباني كنيم

نسخه قبلیش که مربوط به جنگ و اینا بود که فقط دموهاش قشنگ بود ! ولی هرچی باشه بهتر از رانندگی در تهرانه که n تومن میفروختنش ولی اینا نسخه قبلیشو 2500 یا 3000 تمن بود فکر کنم

من به همه دوستان در بازی سنتر توصیه میکنم برای حمایت از تولید کننده داخلی حتی اگه Pc ندارید این بازی رو تهیه کنید

:eek:

این یعنی اوج حماقت !! یعنی چی من PC ندارم برم این بازی رو بگیرم !؟ بعضی وقتا دیگه یه حرفایی میزنید آدم میمونه چی بگه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or