اولویت اول برای یک بازی

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

اولویت اول برای یک بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    90
این اصلا سوال کردن نمیخواد.

اولویت اول همیشه گیم پلی هست. داستان در وحله دوم، گرافیک سوم و در آخر هم صدا هستش.

حالا میگید چرا اینطوری میگی؟ خوب مثال می زنم.

نمونه بارزش جلو چشم همتونه. سری CoD. نه داستان درست و حسابی داره نه میشه گفت گرافیکس در مقایسه با عناوینی مثل Bad company 2 بالاست. اما اینقدر محبوبه.

فرض کنید داستان بازی قوی باشه. گیم پلی اش عق آدمرو بالا بیاره. حتی 10 دقیقه هم بازی نمیکنیدش.

اصلا من نمیدونم چجوری شما میایید گیم پلی رو در کنار مسائلی مثل گرافیک و داستان قرار میدید!! یا خیلی سایت ها و مجلات هم دیدم میان به گیم پلی یه نمره میدن، به گرافیک یه نمره میدن و به داستان یه نمره دیگه میدن!! واسه من خیلی عجیبه.
چون اصولا چیزی که باعث میشه یه بازی، بازی باشه گیم پلی است! تفاوت یه بازی و یه فیلم در اینه که شما توی بازی آزادی عمل و تعامل دارید و چیزی که باعث تعامل شما و این محصول میشه، گیم پلی است و میشه اسمش رو بازی گذاشت. حالا هرچی کیفیت گیم پلی یه بازی بالاتر باشه، اون بازی موفق تر میشه. گرافیک و داستان و موسیقی و این صحبت ها همه جانبی هستند. چیزی که باعث میشه یه بازی، بازی باشه گیم پلی است.

الان شما با چند تا خط ساده، بدون هیچ مدل سه بعدی، بدون هیچ صدا و داستانی میتونید یه بازی زیبا بسازید، که این کار فقط احتیاج به خلاقیت داره. پس اصلا این که حتی سوال کنیم گرافیک مهم تره یا داستان یا گیم پلی، از نظر من یه چیز بی معنی هستش...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
به نظر من اول گیم پلی بازی بعد داستان و بعد هم گرافیک !
گیم پلی برای لذت از بازی !
داستان برای اینکه بدونی داری چی کار میکنی :دی
گرافیک هم برای لذت بیشتر !

به نظر من داستان و گیم پلی در کنار هم .

اما حق با فردین هستش نمونه بارزش CS بعد این همه سال با اون گرافیک .... کلی طرفدار داره یکیش خودم .

به نظر من داستان و گیم پلی در کنار هم .

اما حق با فردین هستش نمونه بارزش CS بعد این همه سال با اون گرافیک .... کلی طرفدار داره یکیش خودم .
CS رو لطفا وسط نیارین چون یه بازی تحت شبکس :> و اینجور بازی ها کلی با بازی های دیگه فرق دارن و داستانی ندارن و به گرافیکشون هم زیاد توجه نمیشه !>:)

CS رو لطفا وسط نیارین چون یه بازی تحت شبکس :> و اینجور بازی ها کلی با بازی های دیگه فرق دارن و داستانی ندارن و به گرافیکشون هم زیاد توجه نمیشه !>:)
هر چی باشه بالاخره گیم پلی جذابی داره که ملت هنوز ازش دست نمی کشن. چرا مثلا Section 8 اینقدر محبوب نشد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or