S SamFisher کاربر سایت Sep 20, 2007 #1 سلام این تاپیکو زدم تا دوستان که اغلب هم دستگاه J دارن ، بیان و بگن کدوم یکی از بازیهاشون ژاپنی بوده و کدومش انگلیسی ؟ مال خودم : Rayman و Paper Mario ژاپنی COD3 و POP و Tiger Woods 07 و Wii Sports و Excite Truck .... انگلیسی CoockingMama ژاپنیه یا انگلیسی ؟
سلام این تاپیکو زدم تا دوستان که اغلب هم دستگاه J دارن ، بیان و بگن کدوم یکی از بازیهاشون ژاپنی بوده و کدومش انگلیسی ؟ مال خودم : Rayman و Paper Mario ژاپنی COD3 و POP و Tiger Woods 07 و Wii Sports و Excite Truck .... انگلیسی CoockingMama ژاپنیه یا انگلیسی ؟
kalagar2142 عضو جدید Sep 20, 2007 #2 مال من بجز Blue Dragon همش انگلیسی بود . توی گیمرتگم بعضی از بازیهام هست .
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Sep 20, 2007 #3 نوشته شده توسط kalagar2142: مال من بجز Blue Dragon همش انگلیسی بود . توی گیمرتگم بعضی از بازیهام هست . بیشتر... اینجا واسه بازیهای WII هست:biggrin1:
نوشته شده توسط kalagar2142: مال من بجز Blue Dragon همش انگلیسی بود . توی گیمرتگم بعضی از بازیهام هست . بیشتر... اینجا واسه بازیهای WII هست:biggrin1:
Naughty Kitty کاربر سایت Sep 20, 2007 #4 Red steel نوشته ها و منوها ژاپنی ، صدای شخصیت ها انگلیسی... نوشته شده توسط kalagar2142: مال من بجز Blue Dragon همش انگلیسی بود . توی گیمرتگم بعضی از بازیهام هست . بیشتر... آخه اینجا جای بلو دراگونه ؟؟؟ واقعا نمی دونستی و پست دادی ؟؟؟؟
Red steel نوشته ها و منوها ژاپنی ، صدای شخصیت ها انگلیسی... نوشته شده توسط kalagar2142: مال من بجز Blue Dragon همش انگلیسی بود . توی گیمرتگم بعضی از بازیهام هست . بیشتر... آخه اینجا جای بلو دراگونه ؟؟؟ واقعا نمی دونستی و پست دادی ؟؟؟؟
MForce کاربر سایت Sep 20, 2007 #5 wii sport,zelda,NFL07,NFS Carbon,Medal,mario party = uc red steel =j
manouch کاربر سایت Sep 21, 2007 #6 zelda,wii sport,Redsteel,Metal Slug,SplinterCell Double Agent,Wii play = UC :laughing:همش انگلیسیه!!!!!
zelda,wii sport,Redsteel,Metal Slug,SplinterCell Double Agent,Wii play = UC :laughing:همش انگلیسیه!!!!!
S SamFisher کاربر سایت Sep 21, 2007 #7 شما ها دستگاهتون هم Uc ه ؟ یا اینکه دستگاه J دارین و بازی Uc گذاشتین ؟ از قبل آپدیت کرده بودین ؟ ( نمیدونم این آپدیت چیه ) بعدشم من پرسیدم بازیهای J کدومش ژاپنیه کدومش انگلیسی . نه اینکه کدوم بازیتون Uc ه کدوم J !
شما ها دستگاهتون هم Uc ه ؟ یا اینکه دستگاه J دارین و بازی Uc گذاشتین ؟ از قبل آپدیت کرده بودین ؟ ( نمیدونم این آپدیت چیه ) بعدشم من پرسیدم بازیهای J کدومش ژاپنیه کدومش انگلیسی . نه اینکه کدوم بازیتون Uc ه کدوم J !
no name کاربر سایت Sep 21, 2007 #8 بین بازیای من فقط red steel ژاپنی بود! بقیه از جمله call of 3 , SSX Blur ,Avatar اینگیلیسی بودن و بیشترشون j هستن ، دستگاهمم j هست.
بین بازیای من فقط red steel ژاپنی بود! بقیه از جمله call of 3 , SSX Blur ,Avatar اینگیلیسی بودن و بیشترشون j هستن ، دستگاهمم j هست.
manouch کاربر سایت Sep 22, 2007 #9 من دستگاهم UC هست و خودم دارم میگم همش انگلیسیه!!! البته Redsteel تو منوهاش هم انگلیسیه و هم ژاپنی.
nemessis کاربر سایت Sep 24, 2007 #10 کلاً Red Steel رو ژاپنی ساختن و فقط منو هاش ژاپنیه که چیز خاصی هم نداره. ولی همه ی صحبتها انگلیسی هست.
کلاً Red Steel رو ژاپنی ساختن و فقط منو هاش ژاپنیه که چیز خاصی هم نداره. ولی همه ی صحبتها انگلیسی هست.